- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.402
- 298
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #9.481
küser miyim kız sanaAyyy ben de seni yiyecem çok tatlısın çünkü
Küsme sevdiğimden uğraşıyorum.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
küser miyim kız sanaAyyy ben de seni yiyecem çok tatlısın çünkü
Küsme sevdiğimden uğraşıyorum.![]()
ALLAH rahmet eylesin.1 taneyle bile uğraşacak olmak bana çok korkunç geliyor
Evet ama o zamanın şartlarından yaşayamamışlar doğumdan sonra..
Hayırlısı, seninde şansın yüksek bence :)Benimde kaynım ve görümcem ikiz kızlar![]()
Kuzeniminde ikiz kızı var..
Ben de hayır demem ikiz'e![]()
olmican olmican düşünme hiiiiiiiiiiiiiiiiiçAnaaa bugun de herkes adet olmus. Bi ben olmadim olmam da insallah))
anaaa senin tam garanti olmus bacim kacacak yerin yok![]()
olmican olmican düşünme hiiiiiiiiiiiiiiiiiç![]()
o zaman devam ediyim cümleme
senin kız nasıl oldu acizane
Esim diyor ki resmen olmamak icin tuvalete gitmiyorsun yaaa diye![]()
hahahhahaEsim diyor ki resmen olmamak icin tuvalete gitmiyorsun yaaa diye![]()
Esim diyor ki resmen olmamak icin tuvalete gitmiyorsun yaaa diye![]()
Benim babam da tam tersi kahvaltı sever eşim tersi yemek seviyo salatası çorbası sulusu kurusu ne yapsam hayir demez seçmez bugun kahvaltı gibi hazırladım akşama kadar ne yaptın yemek yokmu dedibabamda öyle benim yaseverim ben özellikle yazın
![]()
Ben az ileride ağlıyomanaaa senin tam garanti olmus bacim kacacak yerin yok![]()
Düşünemedi.Düşünsene seninde yediz oluyormuş :)))
hahahhahagitmiyor musun kız cidden
ay canık olur ya inşallah bu ay
Yok artık
Kıyamam sana ben, eşin kaç yaşında canım?
ay hiç hiç saymıyormuş yemektenBenim babam da tam tersi kahvaltı sever eşim tersi yemek seviyo salatası çorbası sulusu kurusu ne yapsam hayir demez seçmez bugun kahvaltı gibi hazırladım akşama kadar ne yaptın yemek yokmu dedi![]()
Ben az ileride ağlıyom
Düşünemedi.![]()
test yapacak mısın canım tekrar?Aynen gitmiyorum olucam diye korkuyorum yaa ne yapayim. Esim de cok istiyor sabahtan beri o da cok heyecanli![]()
amin aminnn
Hahaha valla oyle canim.
Esim 29 yasinda![]()
Hayırlısı olsun canım ama inşallah hayırlısı tekizdir diyormuşumKiz dusunsene 5 yildir 10 yildir evlat hasreti cekenlerin ikizi olsa ne kadar güzel olur. Ara kapanmis olur.. her sey nasip nasippp Rabbim aratmasin da bosver kiz ikiz olsun![]()
test yapacak mısın canım tekrar?
Canim aminn aminnn rabbim 3umuze de hayirli saglikli evlatlar nasip etsin. Hemi de en tez vakitte..
Hayırlısı olsun canım ama inşallah hayırlısı tekizdir diyormuşumHayırlısı hayırlısı.. İnşallah senin için de hayırlısı olur. :)
Sabah yapicam canim insallah
Canim aminn aminnn rabbim 3umuze de hayirli saglikli evlatlar nasip etsin. Hemi de en tez vakitte..