• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

Evet canim pek girmiyorum bu aralar bakip çıkıyorum genelde .. Surekli okudugum bi konu var oradayim.. Degisik bi havadis yok valla ne olsun :)
bebis var mı bebis:anneadayı:

Hoşbuldum dedem ve babannem umre yolcusu onlardaydım misafirler vardı onları uğurladık çok yoruldum evde kimse de yok havalimanına gittiler tekim oh dinleniyorum :KK45:
ayy ne güzel yaaa. Allahım bize de nasip eder inşallah. hayirlisiyla gidip gelinler insallaj

haaa :KK70::KK70::KK70: bak aklıma getirdin :KK70::KK70: neyseeee :KK4:

:KK70::KK70:

bebis var mı bebis:anneadayı:

ayy ne güzel yaaa. Allahım bize de nasip eder inşallah. hayirlisiyla gidip gelinler insallaj

:KK70::KK70:
Âmin canım âmin bahsetmiştim ya halam hani eşi vefat etmişti üçü beraber gittiler kabeyi ilk gördüğünde edilen dualar kabul olurmuş ya bana da üniversite için dua edin diyorum kızıyorlar okb var bende bir de bir sıkıntım kızıyorlar önce sağlık önce hayırlısı diyorlar sanki ben ölmek istiyorum defalarca tembihledim hepsine kabul olsun inşallah ne isterlerse yapcam köleleri bile olurum :KK70::KK70:

Bebis yok maalesef canim :KK43: esim ameliyat oldu bir ay once simdi çıkış olmasini bekliyoruz bayramdan sonra tup bebek dusunuyoruz .. Sende ne var ne yok?

Canım. Uzulme hayirlisi bak esin de ameliyat olmuş inşallah güzel sonuçlar olur Tüp bebekle. Hatta inşallah tüp bebeğe de gerek kalmaz kendiliğinden yavrun göbeğine gelir inşallah hayirlisiyla
valla canım benim adetim bir gün gecikti. Sabah test yapıcam bakalım hayırlısı inşallah.

Âmin canım âmin bahsetmiştim ya halam hani eşi vefat etmişti üçü beraber gittiler kabeyi ilk gördüğünde edilen dualar kabul olurmuş ya bana da üniversite için dua edin diyorum kızıyorlar okb var bende bir de bir sıkıntım kızıyorlar önce sağlık önce hayırlısı diyorlar sanki ben ölmek istiyorum defalarca tembihledim hepsine kabul olsun inşallah ne isterlerse yapcam köleleri bile olurum :KK70::KK70:
Anasayfa sende OKB mi var? canım o yuzden takiyorusn sen bazi seylere. O yüzden kötü düşünüyorsun ya kansersem falan diye. Allah korusun.

Canım. Uzulme hayirlisi bak esin de ameliyat olmuş inşallah güzel sonuçlar olur Tüp bebekle. Hatta inşallah tüp bebeğe de gerek kalmaz kendiliğinden yavrun göbeğine gelir inşallah hayirlisiyla
valla canım benim adetim bir gün gecikti. Sabah test yapıcam bakalım hayırlısı inşallah.

Anasayfa sende OKB mi var? canım o yuzden takiyorusn sen bazi seylere. O yüzden kötü düşünüyorsun ya kansersem falan diye. Allah korusun.
Aa hadi insallah guzel haber ver yarin canimm :) hep gunu gunune olur muydun?

Maalesef çok korkuyorum çok kafama takıyorum her şeyi psikiyatrımada gitmiyorum uzun zamandır ama geçen seneye göre çok iyiyim şükür :KK51:

Back
X