• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

Amin kızlar. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Tekiz, ikiz farketmez olsun da hayırlısıyla.

Kızlar ben yatıyorum size iyi sohbetler, hayırlı geceler :)

İyi geceler canım amin inşallah. .

Heytt tosunum hele bak nasil da tanimis beni :KK60::KK60::KK60:
Hehehehe :KK70: Tabiki :KK66: Ablacığım baştan sona yazdıklarınızı okuyunca nasıl cevap vereceğinizi tahmin ediyorum artık :KK70: :KK66: :KK37:

Kizlar bu arada saatlerdir burda birnkavga var amaaaan sormayin milletin evini yiktilar bir grup. Silahlar taslar sopalar havalarda ucustu baktik ki kimse polis cahirmiyor esimle aradik cagirdik. Ilk basta 2 ekip geldi sinra 10 tane geldi dusunun o ladar buyuk bit kavga. Hala durmuyor hala. Neden oldugunj bilmiyoruz. Ama resmen milletin evinin camlarini indirdiler mahvettiler..
Ayyy hayırdır inşallah...:KK51: Millet kuduracak yerr arıyor...Değer mi can yakmaya canınızı yaktırmaya.... :KK35:

ikiz çocuğum olsun bende çok istiyorum bilgece bir avazda iki tane ooohhh mis gibi. çarşıdan aldım bi tane eve geldim 2 tane gibi :KK70::KK70::KK70: Allah hayırlısıyla versin tabiki sağlıklı sıhatli :))))
hahahaha ayyy ALLAH iyiliğinizi versin...:KK48::KK48::KK48:
yorumunuz beni çok güldürdü..inşallah dilediğiniz gibi olur :KK70:

Amin amin her seyin hayirlisi dedigin gibi canim. eee sizin topikte ne habet?? Beni sordular mi hic? :KK17:Utancimdan gelemiyorum da. 1 ay banli kaldim tum sevkim.gitti ne yapayim benim sucum degil..:KK53:
Biz hala devam ediyoruz canım, bence sen de gel. Ben ideali yakaladığım için artık 2 günde 1e düşürdüm sporu.. Bak şimdiye ne kadar değişiklik olacaktı o zaman başlasaydın.

Canım Kurdoğlu diyor ya hani... Sevcan mı kızın adı ne gül gül ölüyorum :KK70:

Heee biz tekrari izlediğimiz icin internetten, sanırım o bölüme daha gelmedik gerçi ben o kadar izlemiyorum benim herif cok izliyor :-) eltimin kizi kumandayi kaybetmis acamafik :-)

iyi geceler kızçeleeeer:KK54:

Iyi geveler tatlim
Biz hala devam ediyoruz canım, bence sen de gel. Ben ideali yakaladığım için artık 2 günde 1e düşürdüm sporu.. Bak şimdiye ne kadar değişiklik olacaktı o zaman başlasaydın.

Dogru diyorsun ama ben su an 2 kilo verdim zaten canim. 69tum artik 67 cikiyorum hatta 69.9 dum. Sukur 67 cikiyorim.
Bakalim insallah tekrar gelirim :-) :-) :-)

Hehehehe :KK70: Tabiki :KK66: Ablacığım baştan sona yazdıklarınızı okuyunca nasıl cevap vereceğinizi tahmin ediyorum artık :KK70: :KK66: :KK37:

Ayyy hayırdır inşallah...:KK51: Millet kuduracak yerr arıyor...Değer mi can yakmaya canınızı yaktırmaya.... :KK35:

hahahaha ayyy ALLAH iyiliğinizi versin...:KK48::KK48::KK48:
yorumunuz beni çok güldürdü..inşallah dilediğiniz gibi olur :KK70:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Heee biz tekrari izlediğimiz icin internetten, sanırım o bölüme daha gelmedik gerçi ben o kadar izlemiyorum benim herif cok izliyor :-) eltimin kizi kumandayi kaybetmis acamafik :-)

Iyi geveler tatlim

Dogru diyorsun ama ben su an 2 kilo verdim zaten canim. 69tum artik 67 cikiyorum hatta 69.9 dum. Sukur 67 cikiyorim.
Bakalim insallah tekrar gelirim :-) :-) :-)

Desene ben de aynı bölümü izliyoruz diye yazıyorum :KK48:

Dun gece sizin zip zip in profilini okudum gulmekten karnima ağrılar girdi:KK70: sonrada mesajlarını okudum tamda benim yeni üye oldugum zaman kusturmussunuz kizcazi :KK70:ne var bunda kiz hep sormuş yaş kaç burcu ne :KK70:

Yok ben gerçekten iyi değilim. Oldu ocakta yemek vardı. Sağlıcakla. :KK55:
hahahja kiz olur oyle seyler :KK70::KK70::KK70::KK70:

Dun gece sizin zip zip in profilini okudum gulmekten karnima ağrılar girdi:KK70: sonrada mesajlarını okudum tamda benim yeni üye oldugum zaman kusturmussunuz kizcazi :KK70:ne var bunda kiz hep sormuş yaş kaç burcu ne :KK70:
:KK70::KK70::KK70:ayy cidden zipzipi ozledim yaaaa :KK70::KK70:

Back
X