- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.258
- 168
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #9.501
Şeytan seni görse var yaaaaa deyişi var ya adı neydi yav unuttum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin kızlar. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Tekiz, ikiz farketmez olsun da hayırlısıyla.
Kızlar ben yatıyorum size iyi sohbetler, hayırlı geceler :)
Şeytan seni görse var yaaaaa deyişi var ya adı neydi yav unuttum![]()
ayy bekliyoruuuuzSabah yapicam canim insallah
Canim aminn aminnn rabbim 3umuze de hayirli saglikli evlatlar nasip etsin. Hemi de en tez vakitte..
Amin kızlar. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Tekiz, ikiz farketmez olsun da hayırlısıyla.
Kızlar ben yatıyorum size iyi sohbetler, hayırlı geceler :)
Amin canim aminnn. Hayirli geceleeerr
O ne kizzz?? Bilemedim simdii:)
HeheheheHeytt tosunum hele bak nasil da tanimis beni![]()
Ayyy hayırdır inşallah...Kizlar bu arada saatlerdir burda birnkavga var amaaaan sormayin milletin evini yiktilar bir grup. Silahlar taslar sopalar havalarda ucustu baktik ki kimse polis cahirmiyor esimle aradik cagirdik. Ilk basta 2 ekip geldi sinra 10 tane geldi dusunun o ladar buyuk bit kavga. Hala durmuyor hala. Neden oldugunj bilmiyoruz. Ama resmen milletin evinin camlarini indirdiler mahvettiler..
hahahaha ayyy ALLAH iyiliğinizi versin...ikiz çocuğum olsun bende çok istiyorum bilgece bir avazda iki tane ooohhh mis gibi. çarşıdan aldım bi tane eve geldim 2 tane gibiAllah hayırlısıyla versin tabiki sağlıklı sıhatli :))))
Biz hala devam ediyoruz canım, bence sen de gel. Ben ideali yakaladığım için artık 2 günde 1e düşürdüm sporu.. Bak şimdiye ne kadar değişiklik olacaktı o zaman başlasaydın.Amin amin her seyin hayirlisi dedigin gibi canim. eee sizin topikte ne habet?? Beni sordular mi hic?Utancimdan gelemiyorum da. 1 ay banli kaldim tum sevkim.gitti ne yapayim benim sucum degil..
![]()
Amin şekerim..Sabah yapicam canim insallah
Canim aminn aminnn rabbim 3umuze de hayirli saglikli evlatlar nasip etsin. Hemi de en tez vakitte..
Canım Kurdoğlu diyor ya hani... Sevcan mı kızın adı ne gül gül ölüyorum![]()
iyi geceler kızçeleeeer![]()
Biz hala devam ediyoruz canım, bence sen de gel. Ben ideali yakaladığım için artık 2 günde 1e düşürdüm sporu.. Bak şimdiye ne kadar değişiklik olacaktı o zaman başlasaydın.
HeheheheTabiki
Ablacığım baştan sona yazdıklarınızı okuyunca nasıl cevap vereceğinizi tahmin ediyorum artık
![]()
![]()
Ayyy hayırdır inşallah...Millet kuduracak yerr arıyor...Değer mi can yakmaya canınızı yaktırmaya....
hahahaha ayyy ALLAH iyiliğinizi versin...
yorumunuz beni çok güldürdü..inşallah dilediğiniz gibi olur![]()
Heee biz tekrari izlediğimiz icin internetten, sanırım o bölüme daha gelmedik gerçi ben o kadar izlemiyorum benim herif cok izliyoreltimin kizi kumandayi kaybetmis acamafik
Iyi geveler tatlim
Dogru diyorsun ama ben su an 2 kilo verdim zaten canim. 69tum artik 67 cikiyorum hatta 69.9 dum. Sukur 67 cikiyorim.
Bakalim insallah tekrar gelirim![]()
![]()
![]()
Desene ben de aynı bölümü izliyoruz diye yazıyorum![]()
Kiz ayni bölüm ama biz geriden geliyoruz![]()
hahahja kiz olur oyle seylerYok ben gerçekten iyi değilim. Oldu ocakta yemek vardı. Sağlıcakla.![]()
Dun gece sizin zip zip in profilini okudum gulmekten karnima ağrılar girdisonrada mesajlarını okudum tamda benim yeni üye oldugum zaman kusturmussunuz kizcazi
ne var bunda kiz hep sormuş yaş kaç burcu ne
![]()
Dun gece sizin zip zip in profilini okudum gulmekten karnima ağrılar girdisonrada mesajlarını okudum tamda benim yeni üye oldugum zaman kusturmussunuz kizcazi
ne var bunda kiz hep sormuş yaş kaç burcu ne
![]()
görünmüyor bayadır neden kiihahahja kiz olur oyle seyler
ayy cidden zipzipi ozledim yaaaa
![]()
küstü kızcağız herkes üstüne gitti :) geçen bende sordum proilimde yazmıştım insan arıyor hakkatengörünmüyor bayadır neden kii![]()