Bilgece ile Sohbete ;)))

Amin kızlar. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Tekiz, ikiz farketmez olsun da hayırlısıyla.

Kızlar ben yatıyorum size iyi sohbetler, hayırlı geceler :)

İyi geceler canım amin inşallah. .

Heytt tosunum hele bak nasil da tanimis beni
Hehehehe Tabiki Ablacığım baştan sona yazdıklarınızı okuyunca nasıl cevap vereceğinizi tahmin ediyorum artık

Ayyy hayırdır inşallah... Millet kuduracak yerr arıyor...Değer mi can yakmaya canınızı yaktırmaya....

ikiz çocuğum olsun bende çok istiyorum bilgece bir avazda iki tane ooohhh mis gibi. çarşıdan aldım bi tane eve geldim 2 tane gibi Allah hayırlısıyla versin tabiki sağlıklı sıhatli :))))
hahahaha ayyy ALLAH iyiliğinizi versin...
yorumunuz beni çok güldürdü..inşallah dilediğiniz gibi olur

Amin amin her seyin hayirlisi dedigin gibi canim. eee sizin topikte ne habet?? Beni sordular mi hic? Utancimdan gelemiyorum da. 1 ay banli kaldim tum sevkim.gitti ne yapayim benim sucum degil..
Biz hala devam ediyoruz canım, bence sen de gel. Ben ideali yakaladığım için artık 2 günde 1e düşürdüm sporu.. Bak şimdiye ne kadar değişiklik olacaktı o zaman başlasaydın.

Canım Kurdoğlu diyor ya hani... Sevcan mı kızın adı ne gül gül ölüyorum

Heee biz tekrari izlediğimiz icin internetten, sanırım o bölüme daha gelmedik gerçi ben o kadar izlemiyorum benim herif cok izliyor eltimin kizi kumandayi kaybetmis acamafik

iyi geceler kızçeleeeer

Iyi geveler tatlim
Biz hala devam ediyoruz canım, bence sen de gel. Ben ideali yakaladığım için artık 2 günde 1e düşürdüm sporu.. Bak şimdiye ne kadar değişiklik olacaktı o zaman başlasaydın.

Dogru diyorsun ama ben su an 2 kilo verdim zaten canim. 69tum artik 67 cikiyorum hatta 69.9 dum. Sukur 67 cikiyorim.
Bakalim insallah tekrar gelirim

Desene ben de aynı bölümü izliyoruz diye yazıyorum

Dun gece sizin zip zip in profilini okudum gulmekten karnima ağrılar girdi sonrada mesajlarını okudum tamda benim yeni üye oldugum zaman kusturmussunuz kizcazi ne var bunda kiz hep sormuş yaş kaç burcu ne

Yok ben gerçekten iyi değilim. Oldu ocakta yemek vardı. Sağlıcakla.
hahahja kiz olur oyle seyler

Dun gece sizin zip zip in profilini okudum gulmekten karnima ağrılar girdi sonrada mesajlarını okudum tamda benim yeni üye oldugum zaman kusturmussunuz kizcazi ne var bunda kiz hep sormuş yaş kaç burcu ne
ayy cidden zipzipi ozledim yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…