- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #9.461
Kahve içiyorum bende canim ne yemek yapiyosun
yediz için garanti veremem bakBenden söylemesi, annemin ne çektiğini çok iyi biliyorum o yüzden Allah korusun ikizden diyorum :) Bizim sülalede ikiz çoktur, umarım bana vurmaz. Yediz bile var düşünün yani
Yediz mi maşallahBenden söylemesi, annemin ne çektiğini çok iyi biliyorum o yüzden Allah korusun ikizden diyorum :) Bizim sülalede ikiz çoktur, umarım bana vurmaz. Yediz bile var düşünün yani
ay ben çok severim kahvaltı yapmayıBugün temizlik yaptim o yuzden yemek yapmadım dunden kalanlar birazda kahvaltı gibi geçiştirdim canım öyle işte
dedim bile
Benden söylemesi, annemin ne çektiğini çok iyi biliyorum o yüzden Allah korusun ikizden diyorum :) Bizim sülalede ikiz çoktur, umarım bana vurmaz. Yediz bile var düşünün yani
Hayırlısı :) sen eğer hamileysen bizimde yolumuzu aç :) hani ayağını sürüme olayı var ya onun gibi birşey :)))
Bu arada benim eşim ikiz kızlar, bende çok isterim ikiz olsun ama hiçte öyle ohhh ikisi birden büyür giderlik bir durum değil :)))
1 taneyle bile uğraşacak olmak bana çok korkunç geliyoryediz için garanti veremem bak
7 tane
Evet ama o zamanın şartlarından yaşayamamışlar doğumdan sonra..Yediz mi maşallah
senin kocan tam bir saksı(aaayy şaka yapıyorum alınma )
ay ben regl olacam galiba ondan böyle oldumYaaaa naz yapmaa
Ohh masallah ne guzel ya. Yediz m???bak demedi deme senin de ikiz ucuz olabilir.. ayy cok hossss
Aynrn aynen insallah hayirlisiyla hepimiz gebe kalirizz yaaa
Bide ben ne yaptım Bilgece biliyon mu? Ah bu kafama.. İkizler çeşmesi var meşhur, ordan su içtim, iyice garantiye aldım yani, ama napiim çok susamıştım.Ohh masallah ne guzel ya. Yediz m???bak demedi deme senin de ikiz ucuz olabilir.. ayy cok hossss
Arada bende seviyorumda herif hiç sevmiyo illaki yemek olacak. Kahvaltiyla karinmi doyarmış diyoay ben çok severim kahvaltı yapmayı
o zaman devam ediyim cümlemeYok yok alınmam merak etme
Benimde kaynım ve görümcem ikiz kızlar
Kuzeniminde ikiz kızı var..
Ben de hayır demem ikiz'e
Sağol canım sen napıyosun?canıııım afiyet olsun bende içtim
babamda öyle benim yaArada bende seviyorumda herif hiç sevmiyo illaki yemek olacak. Kahvaltiyla karinmi doyarmış diyo
niye böyle yapıyon bana
çamaşır katlıyorum canımSağol canım sen napıyosun?
ay ben regl olacam galiba ondan böyle oldum
anaaa senin tam garanti olmus bacim kacacak yerin yokBide ben ne yaptım Bilgece biliyon mu? Ah bu kafama.. İkizler çeşmesi var meşhur, ordan su içtim, iyice garantiye aldım yani, ama napiim çok susamıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?