- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.391
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #9.541
Merhabaaa iyi geceleer
Bak işte aklima takıldı gecen meyra da bana sordu 2 defa burcun ne diye o yuzden mi sordu acep
Cuma günü randevum gideceğim inşallah sağolOkudum geçmiş olsun canım hemen doktora git biran önce
iyi geceler hoşgeldinMerhabaaa iyi geceleer
Merhaba canim hosgeldin nasilsin bakalim??
Bilmem ama zipzip en cok yas sorardi
iyi geceler hoşgeldin
iyi geceler hoşgeldin
hoş geldim canım. Kıvrıl elbet kıvrıl ohhhBen geldim ayy çok yorgunum kıvrılayım şuraya hemen
<= bu smile i silmeye calisiyorum deminden beri yahu siliyorum gitmiyolar.. Hosbuldum bu arada tesekkurler :) iyiyim bilgecim seni merak ettim bi halini hatrini sorayim dedimm nasilsin ?
Evet canim pek girmiyorum bu aralar bakip çıkıyorum genelde .. Surekli okudugum bi konu var oradayim.. Degisik bi havadis yok valla ne olsun :)Sağol canım şükürler olsun ben iyiyim. Neler yapiyorsun? Sanki bayagi yoksun??
Hoşbuldum dedem ve babannem umre yolcusu onlardaydım misafirler vardı onları uğurladık çok yoruldum evde kimse de yok havalimanına gittiler tekim oh dinleniyorumKız limoncuyu diyorum yaaaa
hoş geldim canım. Kıvrıl elbet kıvrıl ohhh
haaaKız limoncuyu diyorum yaaaa
hoş geldim canım. Kıvrıl elbet kıvrıl ohhh
bebis var mı bebisEvet canim pek girmiyorum bu aralar bakip çıkıyorum genelde .. Surekli okudugum bi konu var oradayim.. Degisik bi havadis yok valla ne olsun :)
ayy ne güzel yaaa. Allahım bize de nasip eder inşallah. hayirlisiyla gidip gelinler insallajHoşbuldum dedem ve babannem umre yolcusu onlardaydım misafirler vardı onları uğurladık çok yoruldum evde kimse de yok havalimanına gittiler tekim oh dinleniyorum
haaabak aklıma getirdin neyseeee
Âmin canım âmin bahsetmiştim ya halam hani eşi vefat etmişti üçü beraber gittiler kabeyi ilk gördüğünde edilen dualar kabul olurmuş ya bana da üniversite için dua edin diyorum kızıyorlar okb var bende bir de bir sıkıntım kızıyorlar önce sağlık önce hayırlısı diyorlar sanki ben ölmek istiyorum defalarca tembihledim hepsine kabul olsun inşallah ne isterlerse yapcam köleleri bile olurumbebis var mı bebis
ayy ne güzel yaaa. Allahım bize de nasip eder inşallah. hayirlisiyla gidip gelinler insallaj
Napıyorsun kuzum? bende az önce geldimBuyrunn benimmm
Bebis yok maalesef canimesim ameliyat oldu bir ay once simdi çıkış olmasini bekliyoruz bayramdan sonra tup bebek dusunuyoruz .. Sende ne var ne yok?
Anasayfa sende OKB mi var? canım o yuzden takiyorusn sen bazi seylere. O yüzden kötü düşünüyorsun ya kansersem falan diye. Allah korusun.Âmin canım âmin bahsetmiştim ya halam hani eşi vefat etmişti üçü beraber gittiler kabeyi ilk gördüğünde edilen dualar kabul olurmuş ya bana da üniversite için dua edin diyorum kızıyorlar okb var bende bir de bir sıkıntım kızıyorlar önce sağlık önce hayırlısı diyorlar sanki ben ölmek istiyorum defalarca tembihledim hepsine kabul olsun inşallah ne isterlerse yapcam köleleri bile olurum
Ne yapıyım tatlım.Bıcı bıcı yaptım.saçlarımı kuruttum.Biraz survivor izledim.buraya geldimNapıyorsun kuzum? bende az önce geldim
Aa hadi insallah guzel haber ver yarin canimm :) hep gunu gunune olur muydun?Canım. Uzulme hayirlisi bak esin de ameliyat olmuş inşallah güzel sonuçlar olur Tüp bebekle. Hatta inşallah tüp bebeğe de gerek kalmaz kendiliğinden yavrun göbeğine gelir inşallah hayirlisiyla
valla canım benim adetim bir gün gecikti. Sabah test yapıcam bakalım hayırlısı inşallah.
Anasayfa sende OKB mi var? canım o yuzden takiyorusn sen bazi seylere. O yüzden kötü düşünüyorsun ya kansersem falan diye. Allah korusun.
Maalesef çok korkuyorum çok kafama takıyorum her şeyi psikiyatrımada gitmiyorum uzun zamandır ama geçen seneye göre çok iyiyim şükürCanım. Uzulme hayirlisi bak esin de ameliyat olmuş inşallah güzel sonuçlar olur Tüp bebekle. Hatta inşallah tüp bebeğe de gerek kalmaz kendiliğinden yavrun göbeğine gelir inşallah hayirlisiyla
valla canım benim adetim bir gün gecikti. Sabah test yapıcam bakalım hayırlısı inşallah.
Anasayfa sende OKB mi var? canım o yuzden takiyorusn sen bazi seylere. O yüzden kötü düşünüyorsun ya kansersem falan diye. Allah korusun.
Bende az önce çıktım duştan tesadüfNe yapıyım tatlım.Bıcı bıcı yaptım.saçlarımı kuruttum.Biraz survivor izledim.buraya geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?