- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.402
- 298
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #9.361
Cok şükür canım sen nasılsın antiselaaam kızlarr nabersinizzz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok şükür canım sen nasılsın antiselaaam kızlarr nabersinizzz![]()
Pirayenin dediği gibi bilmezden gel canım :))1 gunde degil dun 64 kilo biliyordum ama bugun doktorun tartisinda tartilinca 68 oldugumu ogrendim, dunde 68dim ama bilmiyordum bilmeseymisim iyiymis![]()
çok şükür şekerm bende iyiyimm nee kaynatıyosun bakalımmCok şükür canım sen nasılsın anti![]()
Allah a şükür iyiyim Canım aksam yemeği hazırlıyorum bi bakiyim dedim kk ye sen nasılsınHehehhehenasılsın canim?
O yaşlarında ayrı güzelliği var ya3 onluktan sonra ne kadar genç olunursa öyle istebuldum netten bi hatun koydum
![]()
Evet her yasin kendine gore güzelliği var tatlım sağlık olsun yeterkiO yaşlarında ayrı güzelliği var ya![]()
Ay güzel olur gerçektenhoşgeldin_Verda_ cummm :) kızlaaar ne yapsak bu gece bir sohbet konusumu bulsak oyunmu oynasak ne ypalum sizcee
Sağlık de miEvet her yasin kendine gore güzelliği var tatlım sağlık olsun yeterki![]()
Noldu kuzum niye agliyorsunSağlık de mi![]()
Kahve içiyorum bende canim ne yemek yapiyosunAllah a şükür iyiyim Canım aksam yemeği hazırlıyorum bi bakiyim dedim kk ye sen nasılsın![]()
Olaylaar olaylaaarçok şükür şekerm bende iyiyimm nee kaynatıyosun bakalımm
Noldu kuzum niye agliyorsun
sen yaz ben sana donerim simdi esim geldi sofra hazırlıyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cok-korkuyorum.824478/ burdan okuyabilirsin çok moralim bozukNoldu kuzum niye agliyorsun
sen yaz ben sana donerim simdi esim geldi sofra hazırlıyorum
yok anam nerdeee keşke bilsem ama kızlar evet bileniniz varsaa hemen bi kahve yapayım kendimee hmm ?Kizlar fal bakmayı biliyor musunuz ya
Ben yaptım kapattim bileyok anam nerdeee keşke bilsem ama kızlar evet bileniniz varsaa hemen bi kahve yapayım kendimee hmm ?
ohh afiyet olsuunBen yaptım kapattim bile![]()