- 12 Mayıs 2014
- 6.177
- 3.525
- 198
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #9.321
Noldu canım sana?Bir kaç gün daha çalışacağımı sanmıyorum bu haldeyken hastane işlerini halledeyim devam ederim önce sağlık![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Noldu canım sana?Bir kaç gün daha çalışacağımı sanmıyorum bu haldeyken hastane işlerini halledeyim devam ederim önce sağlık![]()
Bir kaç gün daha çalışacağımı sanmıyorum bu haldeyken hastane işlerini halledeyim devam ederim önce sağlık![]()
aynen canım önce sağlıkBir kaç gün daha çalışacağımı sanmıyorum bu haldeyken hastane işlerini halledeyim devam ederim önce sağlık![]()
Cuma günü saat 10 da randevum en yakın tarihti hemen aldımNe zaman gideceksin?
Hepimiz için sağlık olmadıktan sonra hiç bir şeyin anlamı yok gerçektenaynen canım önce sağlık![]()
çok haklısın canım benimHepimiz için sağlık olmadıktan sonra hiç bir şeyin anlamı yok gerçekten![]()
Aynen canım ben bi yemek yiyeyim geleceğim tekrarçok haklısın canım benim
Hayatta önce sağlık gerisi hiç mühimm değil...
Canim oyle yapıcam bu ay çıkcam galibaYemekten önce kısaca uğrayayım çok fazla birikmesin mesajlar dedim :)
Şükür, darısı bana :)))
Ay maşallah bahtıda adı gibi güzel olsun :)
Evlenince fikrin değişecek gülüm, demedi deme. Bak ben 21 yaşında evlendim, evlendiğime hiçte pişman değilim, eşimi de çok seviyorum ama yinede keşke biraz daha anamın babamın dizlerinin dibinde otursaydım diyorum.
Aynen bende çok severim :)
Canım ya üzüldüm gerçekten ama hakkını ara, onlar seni düşünmüyorlar sende onları düşünme bence.
Oy oy oy analar baş tacıdır
1 günde 4 kilo alanı ilk kez görüyorum, demek hamile olunca öyle oluyor :)))
Hayırlısı olsun canım, ALLAH bir kapıyı kapatıyorsa diğerini açar. Sıkma canını.Canim oyle yapıcam bu ay çıkcam galiba
Insallah canim benim inşallahHayırlısı olsun canım, ALLAH bir kapıyı kapatıyorsa diğerini açar. Sıkma canını.
Selam hoşgeldinHanimlar selammm
MerhabaaaSelamlaaar![]()
Merhaba nasılsınız kızçeler masallah sohbetiniz koyulasmis bened size kahve yaptim buyrunMerhabaaa![]()
Ohh misMerhaba nasılsınız kızçeler masallah sohbetiniz koyulasmis bened size kahve yaptim buyrunEki Görüntüle 1534383 [ATTACH
Amaaan boşver canını niye sıkıyorsun sohbet edelim tatlı tatlıOhh miscanım sıkkın benimde burdan çıkmadım bütün gün kafam dağılıyor
![]()
Tamam canım afiyet olsunAynen canım ben bi yemek yiyeyim geleceğim tekrar![]()
Merhabaa Hoşgeldiniz...Hanimlar selammm
Merhabalarr...Selamlaaar![]()
Çok şükür ben iyil siz nasılsınızMerhaba nasılsınız kızçeler masallah sohbetiniz koyulasmis bened size kahve yaptim buyrunEki Görüntüle 1534383 [ATTACH
Hoş buldum tatlım bakiyim bi sohbete iki laflarim dedimTamam canım afiyet olsun
Merhabaa Hoşgeldiniz...
Merhabalarr...
Çok şükür ben iyil siz nasılsınız
İyi yapmışsınız valla yazdım bana yapan olmadıgittim bir nescafe içim geldim
Anamm kahve fincanı ocakta çatlamaz mı öyle![]()
![]()
![]()
Çok iyi yapmışsınız :)Hoş buldum tatlım bakiyim bi sohbete iki laflarim dedim![]()