Bilgece ile Sohbete ;)))

ya canım ben 3-4 senedir boyumdan fazla kilom oldu hep geçen sene düzenli spor yapmaya başladım diyetten gözüm korkuyordu onu yapmadım ama heeep spor yaptım nitekim 1 senede gram kilo almadım ama vermedimde aralıkta bi diyet yapayım artık dedim mart ayında tam 14 kilo verdim sonra cumburlooooop nerdeyse hepsini geri aldım herkes beni eleştiriyor,kırıyor,kızıyor artık kilo ve diyet kelimesinden iğreniyorum olmuyor hırs yapıp tekrar veremiyorum herkeste beni çatır çatır kırıyoooooooo:mad:

ya canım ben 3-4 senedir boyumdan fazla kilom oldu hep geçen sene düzenli spor yapmaya başladım diyetten gözüm korkuyordu onu yapmadım ama heeep spor yaptım nitekim 1 senede gram kilo almadım ama vermedimde aralıkta bi diyet yapayım artık dedim mart ayında tam 14 kilo verdim sonra cumburlooooop nerdeyse hepsini geri aldım herkes beni eleştiriyor,kırıyor,kızıyor artık kilo ve diyet kelimesinden iğreniyorum olmuyor hırs yapıp tekrar veremiyorum herkeste beni çatır çatır kırıyoooooooo:mad:
oyyy canım milletti ne takıyorsun yaa valla bende çok eleştiri alıyorum kilolarm yzünden ama takmıyrum elmden geleni yapıyorum zaten ne yanı aclıktanmı ölekk allah allah kendileri zayf die sanki neyi başarmışlar sanki biz istemezdk zapzayıf olmayıı boşveer canım yaa sana kızanları takarsaaan ooooo

hmm kim kırıyo aileden mi arkadaşlardan mı?
belliki senin için önemli bi mesele. ailedense kırıldığını açık açık söyle. arkadaşsa olmaz olsun öyle arkadaş koyver gitsin hıh :63:

Boyun ve kilon tam olarak kac bakakim?? Sen bakma o millete onlar akillarinca hadi soyleyelim belki zayiflar diye diyorlardir..

küstüm hıhhhh :63:
yaa kusme :cry::cry::cry::cry:

@Bilgece dikkat edin canım kavga bu kim vurduya gidiyor insanlar

Feraceli Feraceli canım bozma moralini, o insanların ağzı laçka, kimin şevkini nasıl kırsam diye bakıyorlar. Onlar hep konuşur duymazdan gelmeye çalış. Kilo konusuna gelince bende senin gibiydim 2 veriyordum 3 alıyordum, evlenirken 53 kilo olan ben 1,5 sene için 74 lere çıktım. Sana istersen önceki ve şimdi ki halimi göstereyim? Burada ki zayıflama takımı sayesinde 10 kilo verdim. 64 kiloyum şuan ama göstermiyorum başkalarının demesine göre. Demem o ki azimli olursan başarırsın, yeter ki iste ve son olarak diyette moral çok önemli, canını sıkma ki o kilolarda gitsin.

oyyy canım milletti ne takıyorsun yaa valla bende çok eleştiri alıyorum kilolarm yzünden ama takmıyrum elmden geleni yapıyorum zaten ne yanı aclıktanmı ölekk allah allah kendileri zayf die sanki neyi başarmışlar sanki biz istemezdk zapzayıf olmayıı boşveer canım yaa sana kızanları takarsaaan ooooo
takıyorum taktıkça daha çok kendimi yemeğe veriyorum

hmm kim kırıyo aileden mi arkadaşlardan mı?
belliki senin için önemli bi mesele. ailedense kırıldığını açık açık söyle. arkadaşsa olmaz olsun öyle arkadaş koyver gitsin hıh :63:
arkadaşım yok zaten ailem akrabalar çok bunaldım çok doldum artık demiyorum ama surat asıyorum çok üzülüyorum

Back
X