- 22 Şubat 2014
- 1.377
- 782
- 63
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #9.341
Keşke önemsiz bir şey olsa neyse düşünmek istemiyorumAmaaan boşver canını niye sıkıyorsun sohbet edelim tatlı tatlı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke önemsiz bir şey olsa neyse düşünmek istemiyorumAmaaan boşver canını niye sıkıyorsun sohbet edelim tatlı tatlı![]()
1 gunde degil dun 64 kilo biliyordum ama bugun doktorun tartisinda tartilinca 68 oldugumu ogrendim, dunde 68dim ama bilmiyordum bilmeseymisim iyiymis1 günde 4 kilo alanı ilk kez görüyorum, demek hamile olunca öyle oluyor :)))
Sağol canım çoktan yedim geldimTamam canım afiyet olsun
Merhabaa Hoşgeldiniz...
Merhabalarr...
Çok şükür ben iyil siz nasılsınız
İyi yapmışsınız valla yazdım bana yapan olmadıgittim bir nescafe içtim geldim
Anamm kahve fincanı ocakta çatlamaz mı öyle![]()
![]()
![]()
Evet strese iyi geliyoÇok iyi yapmışsınız :)
Valla buraya yazınca insanın neşesi yerine geliyor![]()
Dünyanın dertleri bitmiyo canim ona kaldiysak bende de çok vallaKeşke önemsiz bir şey olsa neyse düşünmek istemiyorume napıyorsun nerdensin?
![]()
İyi yapmışsın tatlımSağol canım çoktan yedim geldim![]()
Anladım :) iyi yapmışsınız :)Evet strese iyi geliyo
Ben cok sık girmiyorum ama bazen konulara yorum yapiyorum o kadar simdide aksam hazirligindan firsat buldum bi bakiyim ne var ne yok![]()
İstanbuldayım bende 19 yaşındayım üniversite sınavına tekrar gireceğim hazırlanmaya hazırlanıyorumDünyanın dertleri bitmiyo canim ona kaldiysak bende de çok valla
Ankara dan yazıyorum sen nerdensin
Hoşbuldumm sende yoktun nerelerdeydin?İyi yapmışsın tatlımTekrardan Hoş Geldin o zaman
Anladım :) iyi yapmışsınız :)
Memnun oldumİstanbuldayım bende 19 yaşındayım üniversite sınavına tekrar gireceğim hazırlanmaya hazırlanıyorum![]()
Ben olsam duymazdan gelirdim1 gunde degil dun 64 kilo biliyordum ama bugun doktorun tartisinda tartilinca 68 oldugumu ogrendim, dunde 68dim ama bilmiyordum bilmeseymisim iyiymis![]()
Şu gözlüğü çıkartta gayfeni ic soguyacak ikram ettim bi önceki sayfada bıyıklarını degdirme amaBen olsam duymazdan gelirdim![]()
Sağol sen kaç yaşındasın?Memnun oldumBaşarılar o zaman sana canım
![]()
Aman beni sorma ben yaşliyim sizden 3 onlugu tamamladım 4 onluga doğru yolcuyumSağol sen kaç yaşındasın?![]()
Ruhun genç amaAman beni sorma ben yaşliyim sizden![]()
Canimm görmedim sen ikram edersinde icmem mi canimda cekiyordu zatenŞu gözlüğü çıkartta gayfeni ic soguyacak ikram ettim bi önceki sayfada bıyıklarını degdirme ama![]()
Bıyıklarını sevsinlerCanimm görmedim sen ikram edersinde icmem mi canimda cekiyordu zatenkaytan biyiklina kahve mi yaptin seeen
![]()
Canım sabahtan beri temizlikkk yapıyorum biktimmm usandim daha bir sepet ütüm var henüz vakit bulabildim araniza gelmeye
3 onluktan sonra ne kadar genç olunursa öyle isteRuhun genç amaay avatarındakini sen sanıyorum
![]()
HehehheheBıyıklarını sevsinler![]()