Bilgece ile Sohbete ;)))

Biz akşam yemeğini yedik, trt 1 de bir dizi var ona bakıyoruz eşimle şu an özeti var :)
Bi' kahveye hayır demezdim ama
:KK50:

:KK66: hehehe ben kaçağımm yaa bir uğrayıp geri kaçıyorum :KK70: :KK70: :F

Selamm çok şükür iyiyiz.Sizi sormalı :KK66:

Valla Bilgece Abla sorunuzu görmesin:KK48::KK51:
Faldan hoşlanmıyor :KK12:
Faldı büyü gibi şeylere konumuza yer yok diyordu :)
saol canım bende iyiymm neyy kzııyormu bizdeezaten şaka takılıyorduk ya inandgımızdan deill yanii:KK53: bütün sayfaları okumuş olmanın avantajları diosun yanii

:KK66: hehehe ben kaçağımm yaa bir uğrayıp geri kaçıyorum :KK70: :KK70: :KK70:

Ay bilgece kizma bize valla geyigine ha inandigimizdan degil :KK17: bende pek inanmam zaten maksat muhabbet o_O

Merhaba arkadaşlar yeni üyelerden Betül ben:) aslnda yeni sayılmam daha önce üye olmuş fakat şifremi unutmuştum şimdi yeniledim ve geldim çok şükür..sohbet edicek ve bana bilgi verebilecek kişilerle tanışmak istiyorum bu sitede bilgece de isminden ilgimi çekti belki bana biseyler katarmı diye düşündüm.

Biz akşam yemeğini yedik, trt 1 de bir dizi var ona bakıyoruz eşimle şu an özeti var :)
Bi' kahveye hayır demezdim ama
:KK50:
Ayy bizim.kumandayi esimin yegeni kaybetmis nereye koyduysa esim de bugun evde milletten kumanda istiyor. Binelektrikcimiz var o getirdi o kumanda olmadi sirf dirilis icin. Coknseviyor baya gerildi..

:KK66: hehehe ben kaçağımm yaa bir uğrayıp geri kaçıyorum :KK70: :KK70: :KK70:

Bilgece Ablanın burda sağ kolu ilan ettiği biri olarak yapacağı yorumu tahmin ediyorum :KK70:
Geyik maksatlı da olsa kızlar yapmayalım günah...
Tamam affettim bir daha olmasın... Der :KK70:

Heytt tosunum hele bak nasil da tanimis beni :KK60::KK60::KK60:

Merhaba arkadaşlar yeni üyelerden Betül ben:) aslnda yeni sayılmam daha önce üye olmuş fakat şifremi unutmuştum şimdi yeniledim ve geldim çok şükür..sohbet edicek ve bana bilgi verebilecek kişilerle tanışmak istiyorum bu sitede bilgece de isminden ilgimi çekti belki bana biseyler katarmı diye düşündüm.

Hos geldin canim nasilsin? Tabiki buyur sor ben ve arkadaslarim elimizden gelen yatdimi yapabiliriz hic sorun degil:KK19:

Kizlar bu arada saatlerdir burda birnkavga var amaaaan sormayin milletin evini yiktilar bir grup. Silahlar taslar sopalar havalarda ucustu baktik ki kimse polis cahirmiyor esimle aradik cagirdik. Ilk basta 2 ekip geldi sinra 10 tane geldi dusunun o ladar buyuk bit kavga. Hala durmuyor hala. Neden oldugunj bilmiyoruz. Ama resmen milletin evinin camlarini indirdiler mahvettiler..

Kizlar bu arada saatlerdir burda birnkavga var amaaaan sormayin milletin evini yiktilar bir grup. Silahlar taslar sopalar havalarda ucustu baktik ki kimse polis cahirmiyor esimle aradik cagirdik. Ilk basta 2 ekip geldi sinra 10 tane geldi dusunun o ladar buyuk bit kavga. Hala durmuyor hala. Neden oldugunj bilmiyoruz. Ama resmen milletin evinin camlarini indirdiler mahvettiler..
kan davası falan olmalı o kadar büyükse :KK57:

aaa neden acaba? allah razı olsun sizden iyiki aramışsınız polisi

Back
X