- 22 Nisan 2015
- 19.171
- 116.703
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #9.381
Biz akşam yemeğini yedik, trt 1 de bir dizi var ona bakıyoruz eşimle şu an özeti var :)
Bi' kahveye hayır demezdim ama
Bi' kahveye hayır demezdim ama

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canim kimseden ses cikmadiohh afiyet olsuunbakabilen yokmu yaa
Ben senin yerine içtimBiz akşam yemeğini yedik, trt 1 de bir dizi var ona bakıyoruz eşimle şu an özeti var :)
Bi' kahveye hayır demezdim ama![]()
aynenn kuzummSağol canim kimseden ses cikmadi![]()
Hoşbuldumm sende yoktun nerelerdeydin?![]()
Selamm çok şükür iyiyiz.Sizi sormalıselaaam kızlarr nabersinizzz![]()
Valla Bilgece Abla sorunuzu görmesinKizlar fal bakmayı biliyor musunuz ya
Okudum geçmiş olsun canım hemen doktora git biran öncehttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cok-korkuyorum.824478/ burdan okuyabilirsin çok moralim bozuk![]()
saol canım bende iyiymm neyy kzııyormu bizdeezaten şaka takılıyorduk ya inandgımızdan deill yaniihehehe ben kaçağımm yaa bir uğrayıp geri kaçıyorum
![]()
:F
Selamm çok şükür iyiyiz.Sizi sormalı
Valla Bilgece Abla sorunuzu görmesin
Faldan hoşlanmıyor
Faldı büyü gibi şeylere konumuza yer yok diyordu :)
Ay bilgece kizma bize valla geyigine ha inandigimizdan degilhehehe ben kaçağımm yaa bir uğrayıp geri kaçıyorum
![]()
![]()
Faldan hoşlanmıyor
Bilgece Ablanın burda sağ kolu ilan ettiği biri olarak yapacağı yorumu tahmin ediyorumAy bilgece kizma bize valla geyigine ha inandigimizdan degilbende pek inanmam zaten maksat muhabbet
![]()
Evet olabilirBilgece Ablanın burda sağ kolu ilan ettiği biri olarak yapacağı yorumu tahmin ediyorum
Geyik maksatlı da olsa kızlar yapmayalım günah...
Tamam affettim bir daha olmasın... Der![]()
Ayy bizim.kumandayi esimin yegeni kaybetmis nereye koyduysa esim de bugun evde milletten kumanda istiyor. Binelektrikcimiz var o getirdi o kumanda olmadi sirf dirilis icin. Coknseviyor baya gerildi..Biz akşam yemeğini yedik, trt 1 de bir dizi var ona bakıyoruz eşimle şu an özeti var :)
Bi' kahveye hayır demezdim ama![]()
hehehe ben kaçağımm yaa bir uğrayıp geri kaçıyorum
![]()
![]()
Faldan hoşlanmıyor
Bilgece Ablanın burda sağ kolu ilan ettiği biri olarak yapacağı yorumu tahmin ediyorum
Geyik maksatlı da olsa kızlar yapmayalım günah...
Tamam affettim bir daha olmasın... Der![]()
Merhaba arkadaşlar yeni üyelerden Betül ben:) aslnda yeni sayılmam daha önce üye olmuş fakat şifremi unutmuştum şimdi yeniledim ve geldim çok şükür..sohbet edicek ve bana bilgi verebilecek kişilerle tanışmak istiyorum bu sitede bilgece de isminden ilgimi çekti belki bana biseyler katarmı diye düşündüm.
kan davası falan olmalı o kadar büyükseKizlar bu arada saatlerdir burda birnkavga var amaaaan sormayin milletin evini yiktilar bir grup. Silahlar taslar sopalar havalarda ucustu baktik ki kimse polis cahirmiyor esimle aradik cagirdik. Ilk basta 2 ekip geldi sinra 10 tane geldi dusunun o ladar buyuk bit kavga. Hala durmuyor hala. Neden oldugunj bilmiyoruz. Ama resmen milletin evinin camlarini indirdiler mahvettiler..
iyi akşamlaaar cnmkızlaaaarr iyi akşamlar
aaa neden acaba? allah razı olsun sizden iyiki aramışsınız polisiKizlar bu arada saatlerdir burda birnkavga var amaaaan sormayin milletin evini yiktilar bir grup. Silahlar taslar sopalar havalarda ucustu baktik ki kimse polis cahirmiyor esimle aradik cagirdik. Ilk basta 2 ekip geldi sinra 10 tane geldi dusunun o ladar buyuk bit kavga. Hala durmuyor hala. Neden oldugunj bilmiyoruz. Ama resmen milletin evinin camlarini indirdiler mahvettiler..
kan davası falan olmalı o kadar büyükse![]()
aaa neden acaba? allah razı olsun sizden iyiki aramışsınız polisi
allah korusun hala karışıkmı ortalıkAmin canim cumlemizden. Valla aramadaydik kesin bir kac kişi ölmüştü