Bilgece ile Sohbete ;)))

Bende aynıyım kuzum müzik ve kk iyi gidiyor türk kahvesi çikolata misali :KK70:çok sağol canım cumayı bekliyorum korkuyla :KK17:
aynen aynen :)
kader arkadaşı olduğumuz gibi ortak noktalarda çıkıyor anacığımm :D :D :D
sıkma canını iyi düşün iyi olsun ;)
dualarım seninle inşallah korkulacak bir şey yoktur :)

aynen aynen :)
kader arkadaşı olduğumuz gibi ortak noktalarda çıkıyor anacığımm :KK70: :KK70: :KK70:
sıkma canını iyi düşün iyi olsun :KK66:
dualarım seninle inşallah korkulacak bir şey yoktur :)
Yoksa ben sen sen ben misin :KK70:öyle yapmaya çalışıyorum bende :KK60:

hahahah :KK70: :KK70: :KK70: olabilir neden olmasın...:KK48::KK48::KK48:
en iyisini yapıyorsun tatlım:KK60:
Bu arada avatar resmindeki Japon Çizgifilmini severim :)
Tatlı Cadı KİKİ :KK55::KK55::KK55:
Allah allah bende anime izlemeyi severim aşırı değil ama :KK45: bu kadar ortak nokta şaşırttı beni :KK57:

Allah allah bende anime izlemeyi severim aşırı değil ama :KK45: bu kadar ortak nokta şaşırttı beni :KK57:
HEHEHEH :KK70: Şaşırmaaa kızz:KK70: :KK70: :KK70:
bende aşırı değil ama severim :)
Hatta en sevdiğim Japon Çizgi filmi "YÜRÜYEN ŞATO":KK51::KK51::KK51:
En sevdiğim JAPON ANİMESİ'de avatarımda ki baş karakter <3 SAİLOR MOON <3 :KK68::KK68::KK68:

HEHEHEH :KK70: Şaşırmaaa kızz:KK70: :KK70: :KK70:
bende aşırı değil ama severim :)
Hatta en sevdiğim Japon Çizgi filmi "YÜRÜYEN ŞATO":KK51::KK51::KK51:
En sevdiğim JAPON ANİMESİ'de avatarımda ki baş karakter <3 SAİLOR MOON <3 :KK68::KK68::KK68:
Şaşırdım kızz :KK70: yani aklıma eserse izlerim ilk izlediğim ve en sevdiğim sukitte ii na yo tavsiye ederim :KK68: benimde ilk zamanlarımda başrollerindeki kızın resmi vardı avatarımda :KK59:

Şaşırdım kızz :KK70: yani aklıma eserse izlerim ilk izlediğim ve en sevdiğim sukitte ii na yo tavsiye ederim :KK68: benimde ilk zamanlarımda başrollerindeki kızın resmi vardı avatarımda :KK59:
Valla ad olarak pek aklımda tutamıyorum.:KK64::KK48: Dediğine görsellerden baktım. :) Onun filmini izledim :KK70: Animesini kardeşim göstermişti bir ara izlemeyi düşünüyorum :)
hahahaha :KK70: filmdeki o tekme sahnesi çok komiktii :KK70:

Valla ad olarak pek aklımda tutamıyorum.:KK64::KK48: Dediğine görsellerden baktım. :) Onun filmini izledim :KK70: Animesini kardeşim göstermişti bir ara izlemeyi düşünüyorum :)
hahahaha :KK70: filmdeki o tekme sahnesi çok komiktii :KK70:
Filmini izlemedim merdivendeki de mi? :KK70:

Yemekten önce kısaca uğrayayım çok fazla birikmesin mesajlar dedim :)

tşk ederm canımm bitti şükür ya bugün halılar geldi serdik son bikez süpür sil toz al 1 haftadr canım çıktı ama mutlu soon :KK8:
Şükür, darısı bana :)))

aynen öyle cnm bnm hayırlı sağlıklı en yakın zamanda gelir inşallah senin kuzunda :KK68:kuzum 2,5 yasında adı Elif Mira tam bir cadı teyzesi ellerinden öper :)
Ay maşallah bahtıda adı gibi güzel olsun :)

gençliğimi evde çürüttüm kızz sıkıldım valla bu hayattan nevar yani sevdiceğimle olsamm :KK43:
Evlenince fikrin değişecek gülüm, demedi deme. Bak ben 21 yaşında evlendim, evlendiğime hiçte pişman değilim, eşimi de çok seviyorum ama yinede keşke biraz daha anamın babamın dizlerinin dibinde otursaydım diyorum.

Oy oy maşallah Elif Mira'ya öpücükler istanbuldan :)
Benim yerime de öp canım, Elif'leri çok severim.
:KK37:
Aynen bende çok severim :)

Pek iyi değilim canim ya :KK43:
Canım ya üzüldüm gerçekten ama hakkını ara, onlar seni düşünmüyorlar sende onları düşünme bence.

hehehehe :KK70: hemen geliyorum ablam :KK70: :KK70: :KK70:
Teşekkür ederim :KK66: Tabi ki yardımcı olmalıyım :KK66: o benim bitanem...:KK60::KK37::KK36::KK36::KK36:
Oy oy oy analar baş tacıdır ❤️

dun 64 kiloydum bugun 68 kiloya ciktigimi ogrendim :KK57::KK57: en buyuk degisim bu oldu :KK70:
1 günde 4 kilo alanı ilk kez görüyorum, demek hamile olunca öyle oluyor :)))

Back
X