- 25 Kasım 2013
- 1.026
- 887
- 323
- 29
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #9.301
Kadınlar kulübü+ müzik dinlemece sen napıyorsun?Napıyorsunuz kıslar![]()

Bu arada canım geçmiş olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadınlar kulübü+ müzik dinlemece sen napıyorsun?Napıyorsunuz kıslar![]()
Birine is sordum avmden beraber çalıştığım ablanın en yakin arkadaşı görmüş ne konusuyordun dedi is aradığımı anladı galiba yaKeisnlikle yoksa ne sigortani baslatir ne de parani verir kalirsin oyle..
Bende aynıyım kuzum müzik ve kk iyi gidiyor türk kahvesi çikolata misaliKadınlar kulübü+ müzik dinlemece sen napıyorsun?
Bu arada canım geçmiş olsun![]()
aynen aynen :)Bende aynıyım kuzum müzik ve kk iyi gidiyor türk kahvesi çikolata misaliçok sağol canım cumayı bekliyorum korkuyla
![]()
Yoksa ben sen sen ben misinaynen aynen :)
kader arkadaşı olduğumuz gibi ortak noktalarda çıkıyor anacığımm![]()
![]()
sıkma canını iyi düşün iyi olsun
dualarım seninle inşallah korkulacak bir şey yoktur :)
hahahahYoksa ben sen sen ben misinöyle yapmaya çalışıyorum bende
![]()
Allah allah bende anime izlemeyi severim aşırı değil amahahahah![]()
![]()
olabilir neden olmasın...
en iyisini yapıyorsun tatlım
Bu arada avatar resmindeki Japon Çizgifilmini severim :)
Tatlı Cadı KİKİ![]()
gerçektenmi? beni nasıl mutlu ettiniz? acizane hanım ANLATAMAMEh bi kahve içelim o zaman
Canım hayır olsun ya kötü düşünme hemen
Hakkını ara canım ya uyuz oluyorum böyle yapanlara...
Ve aleykümselam.
HEHEHEHAllah allah bende anime izlemeyi severim aşırı değil amabu kadar ortak nokta şaşırttı beni
![]()
Şaşırdım kızzHEHEHEHŞaşırmaaa kızz
![]()
![]()
bende aşırı değil ama severim :)
Hatta en sevdiğim Japon Çizgi filmi "YÜRÜYEN ŞATO"
En sevdiğim JAPON ANİMESİ'de avatarımda ki baş karakter <3 SAİLOR MOON <3![]()
Birine is sordum avmden beraber çalıştığım ablanın en yakin arkadaşı görmüş ne konusuyordun dedi is aradığımı anladı galiba ya![]()
Valla ad olarak pek aklımda tutamıyorum.Şaşırdım kızzyani aklıma eserse izlerim ilk izlediğim ve en sevdiğim sukitte ii na yo tavsiye ederim
benimde ilk zamanlarımda başrollerindeki kızın resmi vardı avatarımda
![]()
Filmini izlemedim merdivendeki de mi?Valla ad olarak pek aklımda tutamıyorum.Dediğine görsellerden baktım. :) Onun filmini izledim
Animesini kardeşim göstermişti bir ara izlemeyi düşünüyorum :)
hahahahafilmdeki o tekme sahnesi çok komiktii
![]()
Şükür, darısı bana :)))tşk ederm canımm bitti şükür ya bugün halılar geldi serdik son bikez süpür sil toz al 1 haftadr canım çıktı ama mutlu soon![]()
Ay maşallah bahtıda adı gibi güzel olsun :)aynen öyle cnm bnm hayırlı sağlıklı en yakın zamanda gelir inşallah senin kuzundakuzum 2,5 yasında adı Elif Mira tam bir cadı teyzesi ellerinden öper :)
Evlenince fikrin değişecek gülüm, demedi deme. Bak ben 21 yaşında evlendim, evlendiğime hiçte pişman değilim, eşimi de çok seviyorum ama yinede keşke biraz daha anamın babamın dizlerinin dibinde otursaydım diyorum.gençliğimi evde çürüttüm kızz sıkıldım valla bu hayattan nevar yani sevdiceğimle olsamm![]()
Aynen bende çok severim :)Oy oy maşallah Elif Mira'ya öpücükler istanbuldan :)
Benim yerime de öp canım, Elif'leri çok severim.![]()
Canım ya üzüldüm gerçekten ama hakkını ara, onlar seni düşünmüyorlar sende onları düşünme bence.Pek iyi değilim canim ya![]()
Oy oy oy analar baş tacıdırhehehehehemen geliyorum ablam
![]()
![]()
Teşekkür ederimTabi ki yardımcı olmalıyım
o benim bitanem...
![]()
1 günde 4 kilo alanı ilk kez görüyorum, demek hamile olunca öyle oluyor :)))dun 64 kiloydum bugun 68 kiloya ciktigimi ogrendimen buyuk degisim bu oldu
![]()
aynen merdivende ki anladın sen onuuuFilmini izlemedim merdivendeki de mi?![]()
iyi yapmışsın AblacığımmYemekten önce kısaca uğrayayım çok fazla birikmesin mesajlar dedim
Oy oy oy analar baş tacıdır![]()
Çok tatlı bir çiftti yaaynen merdivende ki anladın sen onuuu![]()
![]()
![]()
![]()
Ne bilim canim gidip söyler falanAnlasa ne olacak ki canim? Bu arada grc cebap veriyorum esim evde onunla ilgileniyorum kizlarr
bende çalışmadımÇok tatlı bir çiftti yaders de çalışmadım bugün
![]()
Bir kaç gün daha çalışacağımı sanmıyorum bu haldeyken hastane işlerini halledeyim devam ederim önce sağlıkbende çalışmadım![]()