- 12 Mayıs 2014
- 6.177
- 3.525
- 198
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #9.281
Hoş bulduumaylleen Hoşgeldin canım,
Bu arada kızlar ben birazdan çıkabilirim akşam vaktim olursa uğrarım.

Tamam canım görüşmek üzere o halde :)
Kendine iyi bak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş bulduumaylleen Hoşgeldin canım,
Bu arada kızlar ben birazdan çıkabilirim akşam vaktim olursa uğrarım.
Rica ederim :)Ben de iyiyim canım teşekkür ederim![]()
amin canım herkesin inşallahRica ederim :)
İyiliğin daim olsun canım![]()
Bu ayı da bitirip ucraata geciyim mi napim bilemedim canim ya![]()
Canim ende bilmiyorum ya gunah almak istemiyorum ama butun varini yogunu ickiye yatiriyor ilgilenmiyor dukkanlarla en azindan cikarken o 3 aylik parayi verse diyorum ama bunu bile teklif edemem ki![]()
Canim ende bilmiyorum ya gunah almak istemiyorum ama butun varini yogunu ickiye yatiriyor ilgilenmiyor dukkanlarla en azindan cikarken o 3 aylik parayi verse diyorum ama bunu bile teklif edemem ki![]()
Vuhhhuuuuuuuuuu harikasin yavyuuuuumBuyur sultanım kahven..![]()
Bende iyiyim canım, ev hali. Uğraşıyorum öyle.
Sen napıyosun?
Canim şikayet etsem ceza alsa bile odeyebilecegini sanmıyorum ne yapacağımı bilmiyorum yaAaaa iş değişti. Kusura bakma da içkiye para var ama... hakkını aramalisin.
Ay ne insanlar var ya ayin 7sinde bir ayim daha doluyor o zamana kadar beklesem mi peki?Canim o zaman sikayet et adama mustehak olmis kusura bakmasin. Merak etme vardir onun mali mulku size garip numarasi yapiyor. Sikayet et.
Canim şikayet etsem ceza alsa bile odeyebilecegini sanmıyorum ne yapacağımı bilmiyorum yahakkimi aramam demek işsiz kalmam demek
![]()
Subata kadar sözleşmesi var canim subattan önce kapatamazCanım zaten iflas etmiş adam. Kapanmayacak mı çalıştığın yer?
Subata kadar sözleşmesi var canim subattan önce kapatamaz
Canım sabahtan beri temizlikkk yapıyorum biktimmm usandim daha bir sepet ütüm var henüz vakit bulabildim araniza gelmeyeBende iyiyim canım, ev hali. Uğraşıyorum öyle.
Sen napıyosun?
Inşallah canim yaUmarım senin açından olumlu sonuçlanır.
Ay ne insanlar var ya ayin 7sinde bir ayim daha doluyor o zamana kadar beklesem mi peki?
Abime de danisayim bir bence de elimi cabul tutsam iyi olacakSen bikirsin sma elini çabuk tut bence..
Keisnlikle yoksa ne sigortani baslatir ne de parani verir kalirsin oyle..Abime de danisayim bir bence de elimi cabul tutsam iyi olacak![]()