- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.391
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #9.081
oyyy kıyamam sana o zaman bende artık çocuktan bahsetmiyorumtemizlik+koca yeter ama bekar arkadaşlarda var ne konuşsak ki
sadece temizlik gezme tozma olsun
![]()
Ayy yok ya biz her konuda konusuyoruz ki. Onlar durmadan saniyede bir kiz yeni 2 aylik hamile ay cok kotuyum ay soyle ay boyle ay hamileyken bu olur mu falan diyor abartiyorlar isi. Ben oyle ev islerini bi az bucuk konusurum. Ay bunlar ne kadar merakli. Tam ev kadini olmuslar gelemiyorum oyle seylere.
Ayy kiyamam ona. Uzulme lutfdn Allah sifasi i verisn. Benim yengem su an 40 yadinda ve dogustan bobregi yok ve 5 tane de evladi var.
Bir diger yengemin babasi 65 yasinda ve onun da dogustan bir bobregi yok masallah sapasaglamlar.
Uzulme lütfen sukurler olsun her seyin tedavisi var.m
Amin canım amin, benim bu kuzumun tek böbreği yok ablasıbüyük oğlum doğdu aç kaldığı için yoğun bakımda yattı eşim ondan sonra çok değişti zaten bu kuzumda tam doğuma 3-4 hafta kalası tek böbrekli olduğunu öğrendik yıkıldık çok zor Rabbim dermansız dert vermesin kimseye
he yaaa bekarım kocam yok cecugm yok die fransz kaldm sayfalardır okuyom sadecee haklısın dostum değişsin konumuzz
Hahahah

Bende canim bende
Cok haklisin canim, insani iyice bunalima sokuyorlar amaaa insallah en kisa zamanda sende onlardan biri olursun da bu sefer de sen onlarin burnundan getirirsin![]()
amin amin ama ben o kadar bahsetmeyi sevmiyorum. Hani sorarim ama saniyede bir hamilelik hamilekik diye de gecmez cok bunaltici
@Bilgece Oy kıyamam canım sen whatsp grubunun ses ayarlarını kıs. Ya da eşini bahane et rahatsız oluyo eşim de öyle çık. Seni çok iyi anlıyorum. Kafanı başka yönlere çevir canım bak ben öyle yapıyorum kk'da gebelik ile ilgili bir çok bölüm var arada uğruyorum ama kafa dağıtmak için buradayım. Ve 1 ay bile olmadı buraya üye olalı.
Valla canim haklisin ben oyle alinmiyorum sadece bunaldim

kızlarrrr merhabaaaa nasılsınız bakim
Ay cnaim hos geldiiinnnn
Canım ateş ölçme yöntemini denedin mi hamile kalmak için? Bu ikinciye ve bundan önce ki düşüğüme o yöntemle bir de adaçayıyla kaldım Allah ın izniyle tabi
O nasil oluyor bilmiyorum valla