- 22 Mart 2014
- 2.133
- 3.566
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
çevirip yazın ya biz de anlayalımbilgece en yaşlımız evet
Ehlen ve sehlen cicim.Kiz yok mi benimle Çince, Arapca, Farsca ve Ingilizce konusacak? Yaşım büyük oldugu icin daha cok dil biliyorim eheheheheh
Almancayi da ogrenirim beee sanki cok seyyy.
Hain tamdem. Benim ruhum genccc ne habeeerrr????
sen benim kaybolan ucuzumsun
Benim ruhum genc. Hala 15 yasindayim beeeennn
Kaniti diyoruz canim 112yi uzuntuden not alamiyordum valla..
Ahahah bildiğimden değil zaten abla biri demişti demek oda yanlış biliyomuşYanliz ben erkek degilim yanlis kapi ahahahah ene uhubbiki olmasi lazim canim. Ke dersen erkek icin demis olursun
ehlenbik beybisim.Catlayiverin merakten canim
Ehlen ve sehlen cicim.
Ben 20 li yaşa adım attığımdan beri yaşlanma korkusu başladı.30 yaş sendromu erken başladı bende.
Ay ben de 112 sandım
DemekkiAhahah bildiğimden değil zaten abla biri demişti demek oda yanlış biliyomuş:d
Çıtırlar ben yemek yemeye gidiyorum.ÖpüldünüzBilgece bıyıkların battı kız
hasret sonra erdi desene peki ikinci kardesimiz kimsen benim kaybolan ucuzumsun
hasret sonra erdi desene peki ikinci kardesimiz kim
ne resmiiiiiiAyy su biyiklarimi en sonunda kescem. Bu böyle olmuyor esim de cok sikayetci
Afiyet olsun. Geldiginizde size resmimi de gosyeririm ama sizde gösterin yoksa olmaaazzz
ne resmiiiiii
İkizi olanlar hiç bu duyguyu yaşayamıyo herhalde.. kendinden bi tane dahaIkinci kardesinde benim. Bir tane bu dunyaya az gelir diye kendimden klonladim. Insanlar faydalansin maksat hahaha
Özelden atsak olma mıProfilinize fotolarinizi koyacaksiniz 5 saniyelik. Sonra kaldirabilirsjnjz. Bende koyacagim siz koyarsaniz
hahahahahahahaa ikici sen'e hasret kalirdik yogsan.Ikinci kardesinde benim. Bir tane bu dunyaya az gelir diye kendimden klonladim. Insanlar faydalansin maksat hahaha
Özelden atsak olma mı
hahahahahahahaa ikici sen'e hasret kalirdik yogsan.
Tamam ama sonra bayılmak falan yokOlur tatlım özelden at ;-))
Tamam ama sonra bayılmak falan yok
Seeen olmasan canım aah bu hayat çekilmeezztabiki de kalirdiniz. Bensiz bir dünya yasanilir olur mu yaaa???
Ahahah işin esprisi yavOooooooooo bu ne özgüven buuuuu????