- 21 Ekim 2014
- 1.534
- 1.006
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
Ben kimin gardaşıyım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabiki de kalirdiniz. Bensiz bir dünya yasanilir olur mu yaaa???
Tamam ama sonra bayılmak falan yok
Bende görmek istiyom ama sizi.Olur tatlım özelden at ;-))
Bende seni görmek isteriiim :)Sensiz biz bir hiciz bilgecemm. Kendinden beser onar tane daha yapta hayrina dagitalim.
Bende görmek istiyom ama sizi.
Bilgeceyi gördüm gerci :))
Tamam hadi özeleBende seni görmek isteriiim :)
tamam :)Tamam hadi özele
Hangimiz atıyoz çarpışmayalımtamam :)
Gel benim garadim ol. Bagrima basarim seniBen kimin gardaşıyım?
Bas beni bağrına baas.. Sev beni :)Gel benim garadim ol. Bagrima basarim seni
Diger insan evlatlari da kayboldu..bi issiz oldu buraBas beni bağrına baas.. Sev beni :)
ah evet.. tenhalarda menhalarda kaldık ne olduuuu?Diger insan evlatlari da kayboldu..bi issiz oldu bura
Sensiz biz bir hiciz bilgecemm. Kendinden beser onar tane daha yapta hayrina dagitalim.
Bende görmek istiyom ama sizi.
Bilgeceyi gördüm gerci :))
Bende seni görmek isteriiim :)
eee hani beni unutmuşsunuz? Bana foto yok mu?Tamam hadi özele
Bilgece hayırlı olsun topiğin cannım bol muhabbetler olsun
Atıyım.. sende at ama abla :)Bensiz sabah olmuyor gün doğmuyor uyanamıyorsun
eee hani beni unutmuşsunuz? Bana foto yok mu?
Teşekkür ederim 4just. Buyur gel sende bol muhabbetlerimiz olsun. Yeğenin nasıl oldu?
Sana yok. Ben güzelligimi öyle durmadan paylasamam sekerimBensiz sabah olmuyor gün doğmuyor uyanamıyorsun
Bensiz sabah olmuyor gün doğmuyor uyanamıyorsun
Teşekkür ederim 4just. Buyur gel sende bol muhabbetlerimiz olsun. Yeğenin nasıl oldu?
Vay vay vay fıstık maşallah sen ne kadar tatlı güzel bir şeymişsin ya. ama inan hiç 19 gibi durmuyorsun haberin olsun. 15 16 falan. Bende atıyorum şimdi sana..Atıyım.. sende at ama abla :)
Sana yok. Ben güzelligimi öyle durmadan paylasamam sekerim
4 ilaç kullnıyor ama geçirmiyor artık havale çok şükür canım
Ahahah bunu herkes diyo yav.. Bi büyütemedim görüntümü :)Vay vay vay fıstık maşallah sen ne kadar tatlı güzel bir şeymişsin ya. ama inan hiç 19 gibi durmuyorsun haberin olsun. 15 16 falan. Bende atıyorum şimdi sana..
Senin foton bende duruyor ki duruyor ki
Hanim kizimiz cok seker dimi. Oglum olsa alirdimVay vay vay fıstık maşallah sen ne kadar tatlı güzel bir şeymişsin ya. ama inan hiç 19 gibi durmuyorsun haberin olsun. 15 16 falan. Bende atıyorum şimdi sana..
Senin foton bende duruyor ki duruyor ki