- 17 Nisan 2012
- 30.413
- 65.399
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
Ne diyonuz bacım bize de diyinKız yaşlı yaşlı diye benim de psikolojim bozuk yaş ilerliyor diye iyice bozdun
Genşler çok şeyapmayın yaşlara tersten baklarsak en yaşlınız benimNe diyonuz bacım bize de diyinKız yaşlı yaşlı diye benim de psikolojim bozuk yaş ilerliyor diye iyice bozdun
Ayy ne güzel.. Yeşil bursamız çok güzeldir.. İnşallah bi günde ben gezdiririm sizi :)
Allah kurtarsin o insanlari. ailelerinde ciglik atmasi ayri fena.Evet bildiğin yapılan müdahaleleri gösteriyorlar.Bazı yerlerde bakmıyorum kanal değişiyorum.Kalbim dayanmıyor izlerken.
Hep ayni olmasina ragmen izledigim en muhtesen diziydi. Unutmayin kusursuz cinayet yokturZaten hep ayni hep ayni. Mimiklerde hep ayni, tepkilerde hep ayniydi..
ahaha evet isim soruştuk kimsin necisinBunlar ne diyor hakkaten? Bir birlerins isim sordular belliki.
Allah kurtarsin o insanlari. ailelerinde ciglik atmasi ayri fena.
Hep ayni olmasina ragmen izledigim en muhtesen diziydi. Unutmayin kusursuz cinayet yoktur
Gel beraber yiyelim :)
Ne diyonuz bacım bize de diyinKız yaşlı yaşlı diye benim de psikolojim bozuk yaş ilerliyor diye iyice bozdun
Alles bestens bei dirGenşliktendir o genşlikten...
ich bin marcello
was ist los ?
Beklerim.. yazın tam Bursa gezmelik olur :)hiç gitmedim bursa ya ama hep merak etmişimdir.
Hahahahahahhaahahaha lan biz ikiz miyiz yoksa bende aklimda tutmaya calisiyodumArada not aliyordum yapilanlari. Belki işe yarar diyeaman Allahim korusun
Ama bak bizden büyükleri de var. Mesela bilgece 24 o bizden yasliböyle teselli edebiliriz kendimizi
Alles bestens bei dirbiri kiskandi yalniz bizi
Arada not aliyordum yapilanlari. Belki işe yarar diyeaman Allahim korusun
Ama bak bizden büyükleri de var. Mesela bilgece 24 o bizden yasliböyle teselli edebiliriz kendimizi
Beklerim.. yazın tam Bursa gezmelik olur :)
SuperAma bak bizden büyükleri de var. Mesela bilgece 24 o bizden yasliböyle teselli edebiliriz kendimizi
oraya bende gitmedim ama bende inanılmaz derecede görmek istiyorum :)inş bir gün yolum düşer.gölyazı mıydı neydi orayı merak ediyorum.
sen benim kaybolan ucuzumsunHahahahahahhaahahaha lan biz ikiz miyiz yoksa bende aklimda tutmaya calisiyodum
çevirip yazın ya biz de anlayalımbilgece en yaşlımız evet
Kaniti diyoruz canim 112yi uzuntuden not alamiyordum valla..Töbee ben not alsamda uygulayamam bacım.Bayılırım valla
Arapça mııKiz yok mi benimle Çince, Arapca, Farsca ve Ingilizce konusacak? Yaşım büyük oldugu icin daha cok dil biliyorim eheheheheh
Almancayi da ogrenirim beee sanki cok seyyy.
Hain tamdem. Benim ruhum genccc ne habeeerrr????
Arapça mıı
Ene uhibbuke