Bilgece ile Sohbete ;)))

Ayy o saraydaki mücevheri bende izliyodum.. Çok güzeldi hala denk gelsem yine izlerim.. Cangema

Evet Cangeme yaa cok güzel. .

Hic izlemem. Cok sevdigim bi dizi vardi kanit ti adi. Cinayetleri falan cözüyolar. Dizi final oldu ben hala tekrarlarina bakarim. Tuhaf miyim neyim.

Ok sevindim. Nerden ? yas kac? Evli bekar?
Kaniti bende izliyordum. Harikaydi. Simdi arada tv2de tekrarlari cikiyor esimle izliyoruz hahaha

Kız çok tatlı ya masum şey.Evet biz uyarlama dizi yapamıyoruz maalesef.Senarist batırıyor diziyi.
Evet maalesef ki böyle. Bizde tutan diziler kimkime dumduma. Gerek yok yani. Bizimkiler de safca yapsalar bu işi sanki ne olur.
Evet bu kadinin güzelliğine bayiliyorum 35 yasinda kendisive genc kiz gibi.
ayrica Love story in Harvard"i da izlemeni kesinlikle tavsiye ederim..

Enemm gıss ben onu cok izlerdim hic unutmam 8. Siniftaydim okuldan gelir gelmez acar onu izlerdim heyt bee
Ben de o cangemaya aşık olan adama bayiliyrdim adi neydi ya
Bende ilk başlarda annem bakarken görmüştüm, aynen okul çıkışına denk geliyodu. hatta ilk başlarda birbirine benzeyen insanlara bakıpta noluyo falan diyodum ama bi kere izledim sonra bağımlısı oldum
Yerel kanallarda çıkıyo bazen..

Bursadan, 19.. Doğal olarak bekar :)
Sen ?

Annem kiz baya gencmissin ya. Ben yaslandim 23 üm ama bekarim. Denizliliyim, almanyada dogdum büyüdüm
Kanıt ı hiç izlemedim.Bir de bu aralar 112 acil diye bir program var ona sarmış durumdayım.
Ben bi kere baktim. Bayiliyodum az kalsin, resmen canli yayinda ameliyat ediyolar adamlari

O 112i gerçekten cok acı. Ben izleyince dualar ediyorim insallah olmezler diye. Canli canli her seyi gosteriyorlar .
bu arada tarihte yasanmis uçak kazalarina baktim. 1968te Ankarada iki ucak carpismis ve millet gökten insan yagiyordu falan diyordu. Izledim de cok ürkütücü.
Allahim kimsenin başına vermesin..

Kaniti bende izliyordum. Harikaydi. Simdi arada tv2de tekrarlari cikiyor esimle izliyoruz hahaha
Hahahaha demek ki ayni anda izliyoz :))) 99 bölümdür su baskomisere takildim. Adam 99 bölümdür ayni donu giyiyor ya. Takinti haline getirdim. Dizi basladigi an adamin kiyafetine bakiyom yine aynilarini mi giymis diye

Hahahaha demek ki ayni anda izliyoz :))) 99 bölümdür su baskomisere takildim. Adam 99 bölümdür ayni donu giyiyor ya. Takinti haline getirdim. Dizi basladigi an adamin kiyafetine bakiyom yine aynilarini mi giymis diye

Zaten hep ayni hep ayni. Mimiklerde hep ayni, tepkilerde hep ayniydi..

Annem kiz baya gencmissin ya. Ben yaslandim 23 üm ama bekarim. Denizliliyim, almanyada dogdum büyüdüm

Ben bi kere baktim. Bayiliyodum az kalsin, resmen canli yayinda ameliyat ediyolar adamlari

Evet bildiğin yapılan müdahaleleri gösteriyorlar.Bazı yerlerde bakmıyorum kanal değişiyorum.Kalbim dayanmıyor izlerken.

Çok korkutucu bir şey.Uçaktan oldum olası korkarım zaten.

Gel beraber yiyelim :)

Canim sen Bursada misin? Ayy ne güzel. Ben cok severim Bursayi. 3 ay önce falan gitmistik ams Yenisehire ayy sisten yollar gorunmuyor. Arabayla yavas yavas gidiyoruz ki onumuze bir sey cikmadin resmen onumuze gormeden gittik onumuzu gormeden gelmistik. Ama gelis cok guzeldi bilecik iznik adapazari falan hep geze geze geldik. En son izmite ugradik esimin arkadaşı var orda okuyor. Ayy bizi öğrencilerin dolu oldugu bir yere goturdu aksamdi cok guzeldi ya. O seyahatimizi hic unutmam..

Çok korkutucu bir şey.Uçaktan oldum olası korkarım zaten.

Valla gecenlerde baya merak saldim ne var ne yok izledim. Esim de psikopat misim nasil izliyorsun diyordu. Merak ettim je yapayim
Bi tanesinin de belgeselini yapmislar. Panik ani falan her sey anlatiliyor. Nehre iniyorlar sag kurtuluyorlar falan..

Ayy ne güzel.. Yeşil bursamız çok güzeldir.. İnşallah bi günde ben gezdiririm sizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…