- 17 Nisan 2012
- 30.413
- 65.399
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
Ayy o saraydaki mücevheri bende izliyodum.. Çok güzeldi hala denk gelsem yine izlerim.. Cangema
Kaniti bende izliyordum. Harikaydi. Simdi arada tv2de tekrarlari cikiyor esimle izliyoruz hahahaHic izlemem. Cok sevdigim bi dizi vardi kanit ti adi. Cinayetleri falan cözüyolar. Dizi final oldu ben hala tekrarlarina bakarim. Tuhaf miyim neyim.
Ok sevindim. Nerden ? yas kac? Evli bekar?
Evet maalesef ki böyle. Bizde tutan diziler kimkime dumduma. Gerek yok yani. Bizimkiler de safca yapsalar bu işi sanki ne olur.Kız çok tatlı ya masum şey.Evet biz uyarlama dizi yapamıyoruz maalesef.Senarist batırıyor diziyi.
Bende ilk başlarda annem bakarken görmüştüm, aynen okul çıkışına denk geliyodu. hatta ilk başlarda birbirine benzeyen insanlara bakıpta noluyo falan diyodum ama bi kere izledim sonra bağımlısı oldumEnemm gıss ben onu cok izlerdim hic unutmam 8. Siniftaydim okuldan gelir gelmez acar onu izlerdim heyt bee
Ben de o cangemaya aşık olan adama bayiliyrdim adi neydi ya
Bursadan, 19.. Doğal olarak bekar :)
Sen ?
Ben bi kere baktim. Bayiliyodum az kalsin, resmen canli yayinda ameliyat ediyolar adamlariKanıt ı hiç izlemedim.Bir de bu aralar 112 acil diye bir program var ona sarmış durumdayım.
Sevmesemde bakıyorum.. CSI miami, CSI LA vsvs..CSI DİZİLERİNE BAKABİLİRSİNİZ POLİSİYE SEVEN ARKADAŞLAR
ben bu aralar game of thrones, da vincis devil, reign felan izliyorumSevmesemde bakıyorum.. CSI miami, CSI LA vsvs..
Bana diyende çok yaşlı sankim :)Annem kiz baya gencmissin ya. Ben yaslandim 23 üm ama bekarim. Denizliliyim, almanyada dogdum büyüdüm
Ben bi kere baktim. Bayiliyodum az kalsin, resmen canli yayinda ameliyat ediyolar adamlari
Hahahaha demek ki ayni anda izliyoz :))) 99 bölümdür su baskomisere takildim. Adam 99 bölümdür ayni donu giyiyor ya. Takinti haline getirdim. Dizi basladigi an adamin kiyafetine bakiyom yine aynilarini mi giymis diyeKaniti bende izliyordum. Harikaydi. Simdi arada tv2de tekrarlari cikiyor esimle izliyoruz hahaha
Ahh dimi şöyyle tereyağlı falan :)
Onlara hiç bakmadım.. Ama evdekiler CSI bakınca doğal olarak aşinalık oluyo..ben bu aralar game of thrones, da vincis devil, reign felan izliyorum
Gel beraber yiyelim :)of valla canım çekti.Sen en güzelini yersin orada mis gibi.
Hahahaha demek ki ayni anda izliyoz :))) 99 bölümdür su baskomisere takildim. Adam 99 bölümdür ayni donu giyiyor ya. Takinti haline getirdim. Dizi basladigi an adamin kiyafetine bakiyom yine aynilarini mi giymis diye
Saclarima aklar bile düstü sen ne diyonBana diyende çok yaşlı sankim :)
Vay Almanya diyon he.. wer bist du
Annem kiz baya gencmissin ya. Ben yaslandim 23 üm ama bekarim. Denizliliyim, almanyada dogdum büyüdüm
Ben bi kere baktim. Bayiliyodum az kalsin, resmen canli yayinda ameliyat ediyolar adamlari
O 112i gerçekten cok acı. Ben izleyince dualar ediyorim insallah olmezler diye. Canli canli her seyi gosteriyorlar .
bu arada tarihte yasanmis uçak kazalarina baktim. 1968te Ankarada iki ucak carpismis ve millet gökten insan yagiyordu falan diyordu. Izledim de cok ürkütücü.
Allahim kimsenin başına vermesin..
Gel beraber yiyelim :)
Saclarima aklar bile düstü sen ne diyonich bin tamdem canim wer bist du
Genşliktendir o genşlikten...Saclarima aklar bile düstü sen ne diyonich bin tamdem canim wer bist du
Çok korkutucu bir şey.Uçaktan oldum olası korkarım zaten.
Ayy ne güzel.. Yeşil bursamız çok güzeldir.. İnşallah bi günde ben gezdiririm sizi :)Canim sen Bursada misin? Ayy ne güzel. Ben cok severim Bursayi. 3 ay önce falan gitmistik ams Yenisehire ayy sisten yollar gorunmuyor. Arabayla yavas yavas gidiyoruz ki onumuze bir sey cikmadin resmen onumuze gormeden gittik onumuzu gormeden gelmistik. Ama gelis cok guzeldi bilecik iznik adapazari falan hep geze geze geldik. En son izmite ugradik esimin arkadaşı var orda okuyor. Ayy bizi öğrencilerin dolu oldugu bir yere goturdu aksamdi cok guzeldi ya. O seyahatimizi hic unutmam..