- 21 Ekim 2014
- 1.534
- 1.006
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
Amin canim. Senide insallah.
amiin :)Amin canim. Senide insallah.
Abla akik yüzük falan takmaya çalış yada üstünde akik taşı kolyesi olur, bilekliği olur..Kızlar ben çok nazar çekiyorum nedendir bilen var mı? Ciddiyim bak. Bir düğüne gidiyorum mesela ertesi gün birden gözüm arı sokmuş gibi şişiyor ya da elimi kesiyorum.
Ya da başka şeyler. Sürekli uyku halinde oluyorum. Hep de okurum ama. Bu nazar nasıl üstten atılır?
Eşime de çok değiyor. Nişanlandık adam ayağını kırdı. Ben aşırı hastalandım..
Etrafımızda bir kaç kişi var böyle nazar değdiren..
Abla akik yüzük falan takmaya çalış yada üstünde akik taşı kolyesi olur, bilekliği olur..
Sen resmen beni tarif etmissin. Beni de cok bulur nazar. Insanlara artik yüzsüz yüzsüz masallah diyin derim. Duadan baska caremiz yok bilgecem. Bi arkadasta bana gözlerin cok güzel, cok dikkat cekiyo demisti, ertesi gün resmen birbirine yapisti zor actim.. Bi masallah demesini de bilmiyo ki insanlarKızlar ben çok nazar çekiyorum nedendir bilen var mı? Ciddiyim bak. Bir düğüne gidiyorum mesela ertesi gün birden gözüm arı sokmuş gibi şişiyor ya da elimi kesiyorum.
Ya da başka şeyler. Sürekli uyku halinde oluyorum. Hep de okurum ama. Bu nazar nasıl üstten atılır?
Eşime de çok değiyor. Nişanlandık adam ayağını kırdı. Ben aşırı hastalandım..
Etrafımızda bir kaç kişi var böyle nazar değdiren..
Sana değilde ona değiyo nazar sonrasında çatlıyo, kırılıyo falan..Akik ne yapıyor ki?
Benim bas parmagimda akik yüzük var. hani umrelerde haclarda satilan.. Onlar oluyo dimi ?Sana değilde ona değiyo nazar sonrasında çatlıyo, kırılıyo falan..
Sen resmen beni tarif etmissin. Beni de cok bulur nazar. Insanlara artik yüzsüz yüzsüz masallah diyin derim. Duadan baska caremiz yok bilgecem. Bi arkadasta bana gözlerin cok güzel, cok dikkat cekiyo demisti, ertesi gün resmen birbirine yapisti zor actim.. Bi masallah demesini de bilmiyo ki insanlar
He işte onlar.. Yani akik görünümlü değil ama akik taşından olcak.. Ama onlarda genelde akik oluyo zaten :)Benim bas parmagimda akik yüzük var. hani umrelerde haclarda satilan.. Onlar oluyo dimi ?
Sana değilde ona değiyo nazar sonrasında çatlıyo, kırılıyo falan..
Vay be demek ki o olmasaymis ben simdi bitmistim. Vay canina. Bu kadar kuvvetli yani bu akik tasiHe işte onlar.. Yani akik görünümlü değil ama akik taşından olcak.. Ama onlarda genelde akik oluyo zaten :)
Her yerde vardır doğaltaş satan yerler istanbulda zaten bulunur :)Hemen alıyorum ilk fırsatta o zaman. Hakiki akik nerden bulurum bi araştırayım..
Öyleymiş..Vay be demek ki o olmasaymis ben simdi bitmistim. Vay canina. Bu kadar kuvvetli yani bu akik tasi
Vay be demek ki o olmasaymis ben simdi bitmistim. Vay canina. Bu kadar kuvvetli yani bu akik tasi
Her yerde vardır doğaltaş satan yerler istanbulda zaten bulunur :)
Yani minik kolye ucu bile olur yada bileklik.. Ama tabi kırılır çatlarsa onu bidaha kullanmıcaktın galiba bikaç tane al ne alırsan :)
Tamam al ihmal etme :)
Eminönünde var doğal taş satan yerler. Ordan alacağım inşallah..
Öyleymiş..
Mesela bizede hep misafir geldiğinde falan bi şey diyince bana o gün hep bi şeyler kırılırdı..
derler ya nazar çıktı diye :)