- 21 Ekim 2014
- 1.534
- 1.006
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
Evet ezan da üstüne geldi hahahajBakalım kısmet hayırlısı, ezan da okunuyor :)
Ya hep boyle buldum delisi degilim herhalde havalardan ya
Hos buldum tatlim. Ben Anadoluda oturuyordum Pendikte. Evlendim Şişli ye geldim. 1 yil burda okudum okulumu. Böyle işte canim ;-)))OOoo hoş geldin sefalar getirdin abla..
Ben İstanbulda değilim ama sıksık gelirim ama anadoluya..
Bi selam verip cikayim dedim.
Selaaamm herkese
Ve aleykümselaaam :)Bi selam verip cikayim dedim.
Selaaamm herkese
Desene Avrupalı oldun :)Evet ezan da üstüne geldi hahahaj
Ben cok dua ettiğimi hatirliyorum. Amaaan nasip ya boşver.
Eee sen Laleli de mi okuyorsun yoksa?
Hos buldum tatlim. Ben Anadoluda oturuyordum Pendikte. Evlendim Şişli ye geldim. 1 yil burda okudum okulumu. Böyle işte canim ;-)))
Yemek yicem dostum. Ayiptir söylemesi niyetliyim deHep çıkıyorsun zaten. Çıkma. Kal burda..
Desene Avrupalı oldun :)
Mutlu olda.. oturduğun her yer güzel öyle olunca :)
Yemek yicem dostum. Ayiptir söylemesi niyetliyim degelince yine ugraririm.
Amin ablam inşallah :)Evet mutluluk olmadiktan sonra bebekte oturmusum ne yazar? Allahim kimsenin huzurunu mutlulugunu bozmasin insallah..
Ay tatlim Allah kabul etsin. Afiyet olsun, can olsun kan olsun.. hadi git ye yemeginj..
Ve aleykümselaaam :)
Insallah insallah. Hadi ben uctum.Evet mutluluk olmadiktan sonra bebekte oturmusum ne yazar? Allahim kimsenin huzurunu mutlulugunu bozmasin insallah..
Ay tatlim Allah kabul etsin. Afiyet olsun, can olsun kan olsun.. hadi git ye yemeginj..
Tabiiki seve seve :)Gelince tanisak mi? Bi arkadasim daha olsun :)
Insallah insallah. Hadi ben uctum.
Merhaba kızlar
Eve yeni geldim.Dışarısı buz gibi.Kış aylarında ev gibisi yok valla.
Valla ben bugün dışarı cikacaktim esim aradi sakin çıkma disarisi buz gibi donarsin dedi. Bendd cesaret edemedim. Zaten gripte oldum biraz.
Cok şükür ya. Allah evsiz barksizlara yardim etsin..
Evet ya. Zavalli hayvanlar. Sehirlesme onlari da mahvetti.. siginacak yerleri kalmadi.Aynen ya.Hele bir de sokak hayvanları.Bu karda kışta ne yaparlar kim bilir
Bilgece hayırlı olsun topiğin :)
Yeni bir geyik mekanı arıyordum ben de gerek kalmadı :))
Hoşbuldum merci
Yok hep bu nicki kullandım yemek topiklerinde dolanırdım en çok :)
Yedi güzel adama bakarım ben :)Dizi izleyeniniz var mı kızlar hangilerini takip ediyorsunuz?