Bilgece ile Sohbete ;)))

Ben kore dizileri izliyorum. Su an the heirs i izliyorum. Seviyorum o dizileri.
Onun disinda cogunlukla belgesel ve farkli programlari izlerim. Cok seviyorum. Ozellikle Trthd favori kanalim..

Ben günahkar ı izliyordum yayından kalktı ara ara o hayat benim e bakıyorum.bir de paramparçaya.

Şu kore dizilerine bu yaz ben de bakacağım.Herkes çok seviyor ya.

Evet ezan da üstüne geldi hahahaj
Ben cok dua ettiğimi hatirliyorum. Amaaan nasip ya boşver.
Eee sen Laleli de mi okuyorsun yoksa?

Hos buldum tatlim. Ben Anadoluda oturuyordum Pendikte. Evlendim Şişli ye geldim. 1 yil burda okudum okulumu. Böyle işte canim ;-)))
Aynen oyleee canım nasipten öte köy yok :KK54:
Aslında iü avcilar kampüsündeyim ama nickmi neden boyle koydum bilmiyom :KK53:

Ben günahkar ı izliyordum yayından kalktı ara ara o hayat benim e bakıyorum.bir de paramparçaya.

Şu kore dizilerine bu yaz ben de bakacağım.Herkes çok seviyor ya.

Ama gerçekten cok guzel. Herkes birbirine saygili, herkes azimli, güven duygusu var, seks yok :KK53:
Ve kisa. Cok guzel yani :KK48:

tam ben soracaktım:KK53: meslektaş mıyız yoksaa:KK53:

Kız bu saydıkların varsa bu nasıl bir dizi yahu:KK53: bizim Türk dizileri gibi değil o zaman:KK70:

Evet işte bizimkiler gibi degil zaten o yuzden seviyorim ya
Cok guzel tutuyor. Sana ilk Düşlerimin prensini tavsiye ediyorum o zaman. Muhakkak izle. Genelde herkes trt sayesinde bu diziyle tanismis ve ondan sonra kore dizilerine adim atmistir. Sonra bof'u izle. Mutfak maceralarini anlatan saraydaki mücevheri izleyebilirsin ama o daha uzun.

Bu benim izlediğim günahkar dizisi Kore den uyarlamaydı tutmadı.

Ya bizim dizi sektörü başka bir diziyi de uyarlasa illa kendinden katacak. O yuzden tutmuyor. Bir de oyuncular saf görünümlü olmali ahahaha. En sevdiğim oyuncu
Kim Taa Hee.
unnamed (2).jpg

Erkeklerden de
unnamed (3).jpg

Evet işte bizimkiler gibi degil zaten o yuzden seviyorim ya
Cok guzel tutuyor. Sana ilk Düşlerimin prensini tavsiye ediyorum o zaman. Muhakkak izle. Genelde herkes trt sayesinde bu diziyle tanismis ve ondan sonra kore dizilerine adim atmistir. Sonra bof'u izle. Mutfak maceralarini anlatan saraydaki mücevheri izleyebilirsin ama o daha uzun.

Ya bizim dizi sektörü başka bir diziyi de uyarlasa illa kendinden katacak. O yuzden tutmuyor. Bir de oyuncular saf görünümlü olmali ahahaha. En sevdiğim oyuncu
Kim Taa Hee.
Eki Görüntüle 1368208

Erkeklerden de Eki Görüntüle 1368214

Kız çok tatlı ya masum şey.Evet biz uyarlama dizi yapamıyoruz maalesef.Senarist batırıyor diziyi.

Hic izlemem. Cok sevdigim bi dizi vardi kanit ti adi. Cinayetleri falan cözüyolar. Dizi final oldu ben hala tekrarlarina bakarim. Tuhaf miyim neyim.

Ok sevindim. Nerden ? yas kac? Evli bekar?

Kanıt ı hiç izlemedim.Bir de bu aralar 112 acil diye bir program var ona sarmış durumdayım.

X