Bilezik, eşten saklama, oyun terapisi...

3 bin lirayı evladımdan sakınan adam defolup gider daha ağır konuşurum da siz anladınız.
Boşanırım işe girer aslan gibi bakarım evladıma nafakamı da söke söke alırım.
Çocuğumun gelişimi sağlığı boş boğazlı herifin basımda bik bik etmesinden daha kıymetli feleğini şaşırtırım Şam babasına. Bileziği bozdurun gönderin
inşallah atanırım ve dediklerinizin hepsini yaparım

keriz tokatlıyorlar kısmı ağır oldu, ilk kez başıma böyle bir şey geldi ve öğretmenin yönlendirmesiyle güvenerek gittim üzdünüz
Sizin için demiyorum aslında, genel söylüyorum. Özellikle de online eğitimler için. Siz en azından yüz yüze alacaksınız. Arkadaşım masal terapisine başvurdu, saçma sapan kitabi bilgiler vermiş hep. Onları Google’dan da öğrenirdik diyor. Doğru düzgün uygulamalı bir şey yapılmamış bile. Siz de herkese kanmayın. İyi araştırın veren kişinin eğitim durumunu.

Şu bir haftalık online eğitimle sertifika alan tipler oluyor ya, bence onlardan biri. Şu eğitimlerle güzel keriz tokatlıyorlar valla. Ben uzman psikoloğa sorduğumda seans ücreti 2000 liraydı. 🥹

Ben aldığım eğitimde öyle şeyler gördüm ki o hafta kabuslardan uyuyamamıştım. Oyun terapisini daha basit bir şey olarak düşünmüştüm ama öyle vakalar gösterdiler ki… o zaman bir maaştan fazla para vermiştim ki verdiğim paranın 10da1ine eğitimler vardı…

Geçen gün 2 spor ayakkabısına 4 bin ödedim , muhtemelen 2 se

2 ay için 3 bedava biliyormuşsunuz . Büyük şehirlerde haftalık o fiyatı verirsiniz üstelik söz konusu çocuğun sağlığı yerinizde olsam bu konuyu arkasından iş çevirerek kapatmam eşiniz yapmak zorunda

evet doğuda daha uygun , buna sevinip çocuğu hemen götürecegine eşinin 3 bini fazla bulması çok üzücü ya

Bilindik spor ayakkabi markalarinda 2bine ayakkabi yok artik.
Bir ayakkabi 4 bucuk civarlari ortalama.

Merhaba öncelikle sakin olun , ben 17 yıllık öğretmenim . Her meslektaşımı bir tutmak istemem aka yeni öğretmenlerde çözemediklerini sorunu terapiste / pedagog a yönlendiriyor ( ki pedagog yok Türkiye’de )
Bende doğuda küçük bir şehirde öğretmenim burda ücretler batıya , büyük şehirlere göre çok çok düşük ( örneğin keman dersinin saati 200 lira )
Size tavsiyem arkadaşlarıyla bol bol bir ataya getirin , evinize davet edin . Siz okula gidip aile etkinliği yapmak istediğinizi söyleyin ( okulda çocuklarla beraber kek , resim , hikaye falan )
Önümüz 23 Nisan çocuğunuz arkadaşlarına küçük çikolata veya balon hediye etsin bunlar çocuğunuza çok iyi gelecektir .

Ben aldığım eğitimde öyle şeyler gördüm ki o hafta kabuslardan uyuyamamıştım. Oyun terapisini daha basit bir şey olarak düşünmüştüm ama öyle vakalar gösterdiler ki… o zaman bir maaştan fazla para vermiştim ki verdiğim paranın 10da1ine eğitimler vardı…
Ne gördünüz o kadar 🥺

tam olarak bilemiyorum ancak görüştüğümüzde kızım gibi içine kapanık birkaç çocukla bir araya getireceğini söylemişti

ne yapabilirim ki? diplomam varken atanmaya çabalamamdan daha doğal ne olabilir?
Atanma çabanız iyi güzel de atanmak garanti değil. Evlenip çocuk yapmadan önce çözmeniz gerekiyordu o işi sanki. Çocuk için şu an harcayacak paranız yok, belli ki geliriniz de çok düşük. Yeni mezun değilseniz bu kadar süre (5-6 yıl olarak tahmin ediyorum) kpss bekleyip çalışmamak çok saçma geliyor bana.?Gelmişsiniz 28 yaşına, özel sektörde iş bulma ihtimaliniz de gittikçe düşüyor. Çoğumuzun diploması var ama oturup atanayım diye beklemiyoruz ihtiyaç da varsa hele. Ben bu devlet memuru olma aşkını anlamıyorum.

Bence çocuğu terapiye götüreceğim bunu da bileziğimi bozdurup yapıcam diye söyleyin
Riskli ve gizli işleri pek sevmem onun yerine kavga kıyamet ikna olmasa da haber verip yapmak daha iyi

Ben de çocuğumu götürdüm çok faydası oluyor
Inşallah sizin çocuğunuza da şifa olur
Kesinlikle doğru karar vermissiniz
teşekkür ederim inşallah

Merhaba öncelikle sakin olun , ben 17 yıllık öğretmenim . Her meslektaşımı bir tutmak istemem aka yeni öğretmenlerde çözemediklerini sorunu terapiste / pedagog a yönlendiriyor ( ki pedagog yok Türkiye’de )
Bende doğuda küçük bir şehirde öğretmenim burda ücretler batıya , büyük şehirlere göre çok çok düşük ( örneğin keman dersinin saati 200 lira )
Size tavsiyem arkadaşlarıyla bol bol bir ataya getirin , evinize davet edin . Siz okula gidip aile etkinliği yapmak istediğinizi söyleyin ( okulda çocuklarla beraber kek , resim , hikaye falan )
Önümüz 23 Nisan çocuğunuz arkadaşlarına küçük çikolata veya balon hediye etsin bunlar çocuğunuza çok iyi gelecektir .
Çocukta osb varsa bunlar ne işe yarayacak? Öncelikle bir doktorun görüp teşhis koyması gerek.

Atanma çabanız iyi güzel de atanmak garanti değil. Evlenip çocuk yapmadan önce çözmeniz gerekiyordu o işi sanki. Çocuk için şu an harcayacak paranız yok, belli ki geliriniz de çok düşük. Yeni mezun değilseniz bu kadar süre (5-6 yıl olarak tahmin ediyorum) kpss bekleyip çalışmamak çok saçma geliyor bana.?Gelmişsiniz 28 yaşına, özel sektörde iş bulma ihtimaliniz de gittikçe düşüyor. Çoğumuzun diploması var ama oturup atanayım diye beklemiyoruz ihtiyaç da varsa hele. Ben bu devlet memuru olma aşkını anlamıyorum.
eşimin geliri iyidir borçta var ancak çok fazla değil benim bir gelirim yok malum, yeni mezun değilim 2020 mezunuyum bölümümde özel imkanı yok ücretli bile yapamıyorum yapabileceğim tek şey markette çalışmak o da bana uygun bir iş değil çok ağır geliyor

Terapinin ne kadar süreceği belli olmuyor ki. Belediyelerin de terapi desteği oluyor. Öncelikle ordan destek alın isterseniz. Fayda görmezseniz aklınızda olan yere goturursunuz. Yani bir bileziğin tamamı gerekebilir terapi sürecinde.

çok teşekkür ederim tavsiyelerinize uyacağım

X