Eger kaynananlarla bir yasıyorlardıysa takmamaları normalPeki peki bende bısı sorabilir miyim suraya?
Sımdı konu sahibi gorumce bende yenge esımde kayın olacak.
İkı kaynım evleniyor
Biri bız evlenirken bekardı okuyordu bısı takmadı, bebekte de takmadı
Diğeri bşz evlenirken calısıyor Du ceyrek taktı, bebege ceyrek taktı Baska herhangi bir hediye yok ben sımdı ona 10 gr bile olsa bilezik ki takmak zorundayım?
Konuyu sobote ettıgım ıcın uzgunum
Konu sahibine bende 5 bir yerde taşımasını tavsiye ediyorum yarim altın 4 tanede ceyrek guzel duruyor
Ben yatırım amaçlı mersin burma aldım hep. İşçilik çok az olduğu için seçimim o olmuştu ama diğerlerini bilmiyorumMersin , adana ve trabzon arasindaki fark ne
Peki ya calisan? Bızden bir yas buyuk muhendıs kendisi İkisi de ailesiyle yasıyor evet hadii kucuk olan okuyordu da buyuk olan ceyrek hem dugun hem bebek bana az geldi. Benim ailemde sırf safı ceyrek takan kuzenım bile olmadı önem verilir böyle seylereEger kaynananlarla bir yasıyorlardıysa takmamaları normal
Ama siz ayrı aile olmussunuz maddi imkanınız el verdigi ölcüde takmanız gerekir
Evli değilse takın bence. Zaten bi tanesi çalışmıyormuş bile. Ablam evlenirken ben ve diğer ablam çalışmıyorduk ve bekardık. Biz ona takamadık ama o bize bilezik taktı. Aynı şekilde kuzenlerle de böyle oldu bekar olunca iş değişiyor. Abi olarak eşin takmalı bence.Peki peki bende bısı sorabilir miyim suraya?
İkı kaynım evleniyor
Diğeri bşz evlenirken calısıyor Du ceyrek taktı, bebege ceyrek taktı Baska herhangi bir hediye yok ben sımdı ona 10 gr bile olsa bilezik ki takmak zorundayım?
Konu sahibine bende 5 bir yerde taşımasını tavsiye ediyorum yarim altın 4 tanede ceyrek guzel duruyor
Ben söyle söyliyim benim görümcemin maaşı 30-40bin arası bişey ancak kaynanamla yasadıgı bir aile olduklarını düsündükleri icin hic bişey takmadıPeki ya calisan? Bızden bir yas buyuk muhendıs kendisi İkisi de ailesiyle yasıyor evet hadii kucuk olan okuyordu da buyuk olan ceyrek hem dugun hem bebek bana az geldi. Benim ailemde sırf safı ceyrek takan kuzenım bile olmadı önem verilir böyle seylere
Herkese selam , konu cok basit aslinda
Bir gorumce olarak kardesimin dugununde gelinimize bilezik takmak istiyorum
Ama hayatimda hic bilezigim olmadi , daha dogrusu ilk dugunumde annemle babam takmisti , onu kasaya kaldirdim , 12 senedir kasada duruyor
Internetten biraz baktim 22 ayar bilezikler var ama cok ince , kalin mi olmasi gerekiyor bunun?
Toparlamam gerekirse :) yatirimlik , satildigi zaman deger kaybetmeyen ama cok da ince olmayan bilezik icin ne demeliyim ben kuyumcuya ? Yani bilerek gitmek istiyorum ki kaziklanmiyim orda , 14 ayar ile 22 ayar arasindaki fark ne? Hangisi daha iyi , ne aliyim ben :)
Hadi bilenler bi akil versin bana
Tesekkur ederim
Ben söyle söyliyim benim görümcemin maaşı 30-40bin arası bişey ancak kaynanamla yasadıgı bir aile olduklarını düsündükleri icin hic bişey takmadı
Ancak o evlenince biz bilezik takıcaz mecbur
Evet az mı az ama hic takmayanda var burda bak biri yazmıs 6görümce biri yazmıs evlendikleri halde kendileri takmamıs vs
Peki bunun bir karsılıgı olmayacak mı? Olmamalı mı yanı?Evli değilse takın bence. Zaten bi tanesi çalışmıyormuş bile. Ablam evlenirken ben ve diğer ablam çalışmıyorduk ve bekardık. Biz ona takamadık ama o bize bilezik taktı. Aynı şekilde kuzenlerle de böyle oldu bekar olunca iş değişiyor. Abi olarak eşin takmalı bence.
O bu ben bizimkilerin maddi gelirleride cok guzel dusuncesızlık ettiklerini dusunuyorum Bilmiyorum altın gr dusukken 10-10 İkı bilezik alsam kenara mı atsam kafam karısıkBen söyle söyliyim benim görümcemin maaşı 30-40bin arası bişey ancak kaynanamla yasadıgı bir aile olduklarını düsündükleri icin hic bişey takmadı
Ancak o evlenince biz bilezik takıcaz mecbur
Evet az mı az ama hic takmayanda var burda bak biri yazmıs 6görümce biri yazmıs evlendikleri halde kendileri takmamıs vs
Valla bana calısmayan annemlerle yasayan erkek kardesim bile cok degerli bi bileklik aldıO bu ben bizimkilerin maddi gelirleride cok guzel dusuncesızlık ettiklerini dusunuyorum Bilmiyorum altın gr dusukken 10-10 İkı bilezik alsam kenara mı atsam kafam karısık
teneke gibi onlarda yamuluyorAy yükleyemiyorum sinir oldum :) bikaç sitede 2000tlye gayet 10gr serce parmak kalınlıgında bilezikler var
En iyisi bi kuyumcuya ugrayın ve bütcem su kadar 22ayar bilezik gösterirmisin diyin
Begenmezseniz baska bi yerden alırsınız
Hah onu yazacaktım benim bekar kardesım yok ama bekar kuzenlerim var bir tanesi okuyor dıgerlerı calısıyor onlar ailelerinden ayrı taktılar aılelerıde taktı benimde donusum ona göre olacak elbetteValla bana calısmayan annemlerle yasayan erkek kardesim bile cok degerli bi bileklik aldı
Kız ailesi takı seti takarmı benimkiler taktı mesela
Her aileye göre değişiyor işte cep değilde gönül zenginliği lazım biraz
Tamamen verilen değere bağlı bu . Sizin ona ne değer verdiğinize, onun size ne değer verdiğine. Çeyrek altını şirkette evlenen olursa takıyorum mesela . Ama geçen gün yakın bir akraba evlendi .Ona da çeyrek taktım . Değeri oydu çünkü .Peki ya calisan? Bızden bir yas buyuk muhendıs kendisi İkisi de ailesiyle yasıyor evet hadii kucuk olan okuyordu da buyuk olan ceyrek hem dugun hem bebek bana az geldi. Benim ailemde sırf safı ceyrek takan kuzenım bile olmadı önem verilir böyle seylere
Benim ıs arkadasımım cocugu oluyor sımdı kac senedir beraber calısıyoruz ona ceyrek ve bebek odası icin besık koruyucu ve su bulut ay dede yastıklarından diktırdım . Hanı evet karsılık li deger baglı diye dusunuyorum maddi manevıTamamen verilen değere bağlı bu . Sizin ona ne değer verdiğinize, onun size ne değer verdiğine. Çeyrek altını şirkette evlenen olursa takıyorum mesela . Ama geçen gün yakın bir akraba evlendi .Ona da çeyrek taktım . Değeri oydu çünkü .
Hatta ona verdiğim çeyreğe acıdım bile . 400 lira sonuçta
Kardeşim evlendi nişanda gelinimize 3 parça tek taş taktım (kolye, küpe toplam 0,66 karat)
Düğünde gelinimize cartier bileklik aldım . Eğer durumum daha iyi olsaydı çok daha güzel şeyler alırdım . Benim için değerli çünkü .
Valla kardeslerim nişanımdada taktı dügünümdede calısmıyolardı etmiyolardıHah onu yazacaktım benim bekar kardesım yok ama bekar kuzenlerim var bir tanesi okuyor dıgerlerı calısıyor onlar ailelerinden ayrı taktılar aılelerıde taktı benimde donusum ona göre olacak elbette
şimdi diyeceğim ki Tiffany alalım, nasıl olsa taş çatlasın bir sene içinde pişman edecekler bizien iyisi git normal bir bilezik ya da bileklik al miloşum. şimdi yatırım için alsan makbule geçer mi ondan da emin olamadım bak ama pişman olma garantisi veriyorum sana şaka bir tarafa hayırlı olsun allah tamamına erdirsin :)
Peki peki bende bısı sorabilir miyim suraya?
İkı kaynım evleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?