- 13 Eylül 2015
- 21.891
- 68.784
- 598
1 kasa domates alsan o da çok makbule geçer milana,girrikçe değerleniyor vallahi billahiOyleymis noopcum , zir cahilim bu konuda
Bi kiyumcuya gidip bakicam , cidden boyle tel gibi bisi verirse tam yada cumhuriyet alicam
Hiçte sevmiyorum şu hasırı,karadenizliyim üstelik,ama biri alsa da hayır demem,icabına bakarım nasıl olsaPardon trabzon hasiri demişim :) trabzon hasirina güç mu yeterkaburga bilezik/kelepçe diyecektim
Benimkiler de öyle yaptı,eşimin aldığı bilezikleri bölüşmüşler,seti de onlar takacaktı da,eşim ellerinden aldıDaha kötüsünü söyleyeyim mi eşimin iki evli abisi kendikeri bir şey takmadıkları gibi, eşimin ve kp min aldığı bilezikleri kendileri almış gibi eşleri ile çifter çifter taktılar.
Bence tam yada yarım altın alıp hem kardeşine hem gelinize takabilirsin milana.
Bu gelin sizmisinizBöyle cumhuriyet altını takabilirsin
Veya biraz içerde kalan bi kolye var tam ortada görüyormusun bilmiyorum oda tugralı kolyesi altın 2bin lira civarı fiyatı var
25 gram şu an baya pahalı. Konu sahibinin bütçesi 2.000. İki bine 10 gramlık bir bilezik alınır, çirkin de durmaz. İnsanlar hediyelik diye 6-7 gram alıyor. 7 gram ile 10 gram arasında epey fark var.24 ayar bilezik yok 22 ayar var.
Ben kendime 22 ayardan 25er gramdan almistim bileziklerimi.
Kardesede bole 1 sey takilir sanirim
Yok kız sarkıcı alişanın eşiBu gelin sizmisiniz
Ay siz evlendiniz de hamile misiniz? Butun gelismeleri kacirmisim24 ayar bilezik yok 22 ayar var.
Ben kendime 22 ayardan 25er gramdan almistim bileziklerimi.
Kardesede bole 1 sey takilir sanirim
Ay siz evlendiniz de hamile misiniz? Butun gelismeleri kacirmisimhayirli olsun tebrik ederim. Nasil oldu esiniz ailesini ikna etti mi, sizinkiler ne dedi?
Ahaha çok takmak istiyosanız az paraya kıyın değil miBenimkiler de öyle yaptı,eşimin aldığı bilezikleri bölüşmüşler,seti de onlar takacaktı da,eşim ellerinden aldı
Bütçesi 2.000 lira olduğu için banlandı bence. FakirliktenKonu sahibi niye banlandibirşey mi kacirdim
Bence de,en az 4000i olmalıydı, pilot kocası olsaydıBütçesi 2.000 lira olduğu için banlandı bence. Fakirlikten
Ne ciğeri kestirecekler,ne kediyi küstürecekler,iyi taktikAhaha çok takmak istiyosanız az paraya kıyın değil mi
Deme yav,şanslı gelin seni dediydimYok kız sarkıcı alişanın eşi
AmaneeeeynnAhaha çok takmak istiyosanız az paraya kıyın değil mi
ZombiAmaneeeeynn
Birgaripinsan bir garip olmuşsun,o nasıl avatar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?