Bilezik , altin , tavsiye lutfen

Daha konuyu acamadım yaza dugun ler. Bilgi topluyorum. Sinsi gelinlik görevimi yapıyorum, ama bundan sonra bana neyse o diyorum kızıyorum cunku imkanları gayet var. Cok iyi niyetli konunun altına fesatlık yorumları yazdım gıdıyorum

Ben olsam 2bin le 5 i biyerde takardim yani 5 tane ceyrek bi kurdeleye bağlat kardesine yada geline işte neyse...hem daha gosterişli olur hem onlara yatirim olurdu ...2 binliraya alicaniz bilezik yada bileklik ince tel gibi olur

Evet oyleymis , bilezik pahaliymis , yorumlardan ogrendim ben de , tesekkurler oneriniz icin

Hem bilezik olsun hemde bozdurunca değer kaybetmesin derseniz epey pahalıya patlar . Gösterişli , uygun fiyata bilezikte var ama o da bozdurunca para etmiyor yani bozdurmayacak takip koluna gezmelik.. biz tam altın almıştık eşimin abisine çünkü bozduracaklar biliyorduk . Yani karşınızdaki kişiye de bağlı aslında.
Mesela benim bir görümcem bilezik taktı bize , diğeri yarım altın . Bozdurunca yarım altın daha çok para etti

Bızım adetler biraz agır kabul, mesela benim hastane odamda org vardı. Ama istisnasız her gelen isimli cıkolata yaptırmış, efendim tatlı almıslar, bız gelenlere yemek verdik dağılmak istemiyorum hastane bile sasirdi Sonuc olarak bunlar hem bızım hemde yakınlarımın getirdikleri sonucu oldu. Onlar ise ellerini kollarını sallayarak doguma bile gec gelerek geldiler. Kırgınım ama haberleri yok onlar icin eşimi uzemem. Konuya cok yazdım gıdıyorum

Bence siz de ceyrek takin her ikisine de

10 gram 22 ayar bilezik al burmada olur duz bileziklerde olur.

Tesekkur ederim yorumunuz icin , gayet detayli olmus , bi soruyum geline baska bi arkadas daha demis geline sor diye ama onun pek cevap verecegini sanmiyorum , hatta hic takma abla der tanidigim kadariyla cekinir isteyecegi seyi soylemeyr
Belki kardesim araciligi ile sorar ogrenirim ne istedigini

Konuyu acana kadar bilezik konusunda cok nettim ama tabi yorumlar , deneyimler , bilen kisilerin fikirleri cok onemli , bilezik konusunda artik cok net diilim
Bi kuyumcuya gidip bakicam ona gore son kararimi vericem

:) benim aram iyi görüncemle
Dügünde bişey takmadı o aldıgı bilmem kac bin dolarlık maaşa ragmen lakin her gitti ülkeden eli dolu gelir beni hep mahcup etmiştir
Sen sevmiyorsunda belliki
Eşinide bi dinlede papaz olmayın yok yere :)

Yani şöyle benim takmadığım kuzenim bana taktı, ben de onun kardelerine taktım gibi. Evet önce evlenene biraz haksızlıkmış gibi oluyor. Ama siz şuan evlisiniz eşinin ayrı bi ailesi var, bekarken takmayan göze batmaz ama sizin takmanız daha doğru olur. Altın zaten çok pahalı bilezik olmak zorunda değil bence tam altın yarım altın bileklik içinizden geldiği durumunuz yettiği kadar yeterli.

Onlara verdigim degerım karsılıgı bu degil. Sımdı ben onlara yarım takarımda yarın obur gun cocuklarım evlendıgınde bu gıdıs böyle gider bu defa diye dusunuyorum

Siz zenginler sayesinde öğreniyoruz işte bilmediklerimizi.
Şimdi baktım Tiffany neymiş diye. Hüzünlendim Allah canımı alsın

22 gr hediyelik 6-7 gramlik hediyelik bilezikler var onlardan alabilirsiniz. 14 ayar sakin almayın bi anlami olmaz.

Onlara verdigim degerım karsılıgı bu degil. Sımdı ben onlara yarım takarımda yarın obur gun cocuklarım evlendıgınde bu gıdıs böyle gider bu defa diye dusunuyorum
Emin ol sen hasır set te taksan maddi durumları iyi bile olsa takacakları çeyrekse çeyrek takarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…