Bilezik , altin , tavsiye lutfen

Vaay bee. 6 tane gorumcem ne nisanimda ne kinamda ne de dugunumde 5 kurus takmadilar. Duygulandim:KK43:
Daha kötüsünü söyleyeyim mi eşimin iki evli abisi kendikeri bir şey takmadıkları gibi, eşimin ve kp min aldığı bilezikleri kendileri almış gibi eşleri ile çifter çifter taktılar. :KK48:

Bence tam yada yarım altın alıp hem kardeşine hem gelinize takabilirsin milana.

Maddi olarak zorlanacaklar , gonlumden gecen soylediginiz gibi birsey almak ama biliyorum cok zorlanacaklar , kardesim daha heni ise girdi , gelin hala is ariyor , piyasa kotu , o yuzden yatirimlik almak istiyorum
Anladım.Siz de destek olmak istiyorsunuz.Ne güzel görümce:)İnsallah gönlümüze(ve bütçenize)göre birşey bulabilirsiniz o zaman.

7-8-9-10 gram bilezikler hediye için ideal derim. Bu kriz döneminde hiçbiri ayıp olmaz emin olun :) hem ince kibrit çöpü gibi görünmüyor hafif geniş tasarımlar da mevcut fazlası ile.

Yatirim icin en iyisi Adana burmasi . Burma bileziklerde iscilik fazla olmuyor ama ince oluyorlar. Yani kalin olsun diye iscilik olan bisey almaniza gerek yok burma alin burma ince olsada ucuz olmadigini herkes bilir:)

Bende hiç anlamam gittim, 22 ayar bir şey aldım, yatırımlık olsun diye. Bozdurup 14 ayar künye yaptırmış :27:

Bence bütçene göre yarım ya da tam altın falan tak. Bilezik falan uğraşma.

Canım git bi kuyumcuya işçiliksiz 22 ayar bilezik istiyorum de satarken sadece gramdaki gibi alış satış farkı olur
Ama burmaymış mehaymış kaburgaymış bunlarda hep kayıp olur kuyumcu kazanır sadece

Bence en güzeli cumhuriyet altını. Hem bütçenize de uygun, 2bine tamamlamak istersen üstüne 1 de çeyrek alırsın. cumhuriyeti geline çeyreği de kardeşine tak gitsin :)

Cok inceymis onlar , bi arkadas foto yayinladi , bitceyi arttirmam lazim
Hayır o kadar ince durmuyor o foto da oyle cıkmış. Düğünde bana takılan 10gr lik bilezikler var burma değilde artık ismi başka bisey her neyse öyle ince durmuyor. En iyisi gidip kuyumcuya 10gr lik bozdurunca zarar edilmeyen tarzda bilezik gosterin demeniz. Ama gerçekten o kadar ince durmuyor. Bu arada bilezik demisken bana düğünümde biri 3 grlik bilezik takmış kolumdan çıkarırken kırıldı belki onun yanında kalın durmuştur 10grliklar:olamaz:

Böyle cumhuriyet altını takabilirsin
Veya biraz içerde kalan bi kolye var tam ortada görüyormusun bilmiyorum oda tugralı kolyesi altın 2bin lira civarı fiyatı var

Eklentiler

• D9F77A71-19B5-426B-AA5C-87BEE2A4DD5F.webp
    D9F77A71-19B5-426B-AA5C-87BEE2A4DD5F.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 94
22 ayar alin 14 ayar pek is gormez. Isciligi olmayan bilezikleri tercih edin. Gramina gore fiyat degisir size kuyumcu secenek sunar buna göre.

Bir ömür boyu mutlu olsunlar..Ben hic anlamıyorum sadece davranisiniz ,düşünce tarziniz çok hosuma gitti..Ne güzel görümcesiniz siz öyle :)

Back
X