Bilemiyorum nabayım

Oncelikle sana sunu soylim sahta uye falan deyilim bayanim ben inanmak istedigine inan senin burnun buzussun yere dussun bu tarz konuilara hemen feyk etiketi yapistiriliyor sen bisey yapmicaksin zaten ben sadece adet donemindeyken aranizda bu tarz seyler olan varmi diye sormak istedim. Rahatsiz olduysan cevap yazmicaksin .
Soruyu çok farklı sormuşsun sen yanlış Anlaşılıyor . bende Diğer arkadaşlar gibi anladım Düzelt bence

Oncelikle sana sunu soylim sahta uye falan deyilim bayanim ben inanmak istedigine inan senin burnun buzussun yere dussun bu tarz konuilara hemen feyk etiketi yapistiriliyor sen bisey yapmicaksin zaten ben sadece adet donemindeyken aranizda bu tarz seyler olan varmi diye sormak istedim. Rahatsiz olduysan cevap yazmicaksin .

Evet adet döneminde olur böyle şeyler. Hamile filan olma ihtimalınız var mı yani ilişki filan?

:KK70:
bugunlerde konular cok enteresan

Gercekten konuyu yok sayın ! Nasıl insanlarsiniz siz ya bu tarz konular acilinca sahte hesap diye etiket yapistiriliyor.sahte hesaptan kastiniz erkek olmak demi ? Erkek kiz gibi gozukecek konu acacak kizlarin , kadinlarin dediklerinle tatmin olacak demi ? Bu hareketler neyseee.. Benim konuda anlatmak istedigim cinsel istek duyup kasilmalarin olmasi asil anlatmak istedigim bu yazmissiniz oraya buraya sürt benim yapmak istedigim o olsaydi size sormadan yapardim siz surekli yapiyosunuz herhalde direk cevap veriyosunuz. Kimisi nabayim yazmama takmis sizi orasi cok mu kastı tühh. Yazilisi gibi yazmadim kendim nasil telafuz ediyorsam oyle yazdim. Hee seni cok mu rahatsız etti bu tekrar söyluyorum konuyu görmüceksin ..!

Ne diyek bacım o kasılmaların nedeni aklına gelen cinsel düşünceler.
Mastürbasyon yap bunu da biz mi söyleyelim?
Yaş kaç merak ettim.

Dün biz burada karım öldü ben kocasiyim diyen kisiye inanmis ve üye arkadaşımız ölmüş diye kahrolan bir grup kadıniz. Bunun dışında her gün iki üç kere erkek olduğu halde kadın gibi gelip cinsel sorular soran ve dalga geçen Manyak ların tacizine de uğrayan bir grup kadıniz.

sen gelip ne anlatmak istediğini düzgün yazmazsan böyle 4 sayfa boyunca dalga konusu olursun. Bir kişi bile seni doğru anlamamis.kusura bakma konun sahte sanilir ve bunun sebebi sensin.

Kızlar evli degilim oncelikle bunu soyliyeyim . adetim baya bir gecikti son donemlerde tatile gittim deniz havuz derken sizce onun bi etkisi olmusmudur? Nedense cinsel istek duyuyorum fakat bir sey yapmiyorum baska seyler dusunmeye calisiyorum. Bu seferde vajinamda kasılma falan oluyor nabayim bilemiyorum .

Gercekten konuyu yok sayın ! Nasıl insanlarsiniz siz ya bu tarz konular acilinca sahte hesap diye etiket yapistiriliyor.sahte hesaptan kastiniz erkek olmak demi ? Erkek kiz gibi gozukecek konu acacak kizlarin , kadinlarin dediklerinle tatmin olacak demi ? Bu hareketler neyseee.. Benim konuda anlatmak istedigim cinsel istek duyup kasilmalarin olmasi asil anlatmak istedigim bu yazmissiniz oraya buraya sürt benim yapmak istedigim o olsaydi size sormadan yapardim siz surekli yapiyosunuz herhalde direk cevap veriyosunuz. Kimisi nabayim yazmama takmis sizi orasi cok mu kastı tühh. Yazilisi gibi yazmadim kendim nasil telafuz ediyorsam oyle yazdim. Hee seni cok mu rahatsız etti bu tekrar söyluyorum konuyu görmüceksin ..!

adetın denızden havuzdan sehır degısıklıgınden stresden herseyden degısmıs olabılır ama bızım kızılötesı bakıslarımız yok burdan ultrason yapamıyoruz keske bı doktora gorunsenız
bunla cınsel ıstek duymanız arasındakı baglantıyı kuramadım
???
bırde bırsey yapmıyorum demıssınız ne gıbı bırsey yapmıyorsunuz mesela ?
yanı dıyorsun kı
adetım gecıktı denızden heralde
ama cınsel ıstek duyuyorum kendımı tatmın etmıyorum etmemek ıcın baska seylerle ılgılenıyorum bu kezde kasılmam oluyor NABAYIM dıyorsunuz
valla ben evlendım :KK70:
oyle bı yazmıssınız kı
bukadar kadınız hıcbırımız boyle yazmadık canuum ya

Kızlar evli degilim oncelikle bunu soyliyeyim . adetim baya bir gecikti son donemlerde tatile gittim deniz havuz derken sizce onun bi etkisi olmusmudur? Nedense cinsel istek duyuyorum fakat bir sey yapmiyorum baska seyler dusunmeye calisiyorum. Bu seferde vajinamda kasılma falan oluyor nabayim bilemiyorum .

Güzelim ben anlamadım anlamaya çalıştıklarımı sıralıycam;
  • Tuzlu su hormonlarımı depreştirmiş/bozmuş olabilir mi diyosun?
  • Denize girdiğimde hamile kalmış olabilir miyim? mi diyosun,
  • Cinsel isteğin nedenini tuzlu suya mı yoksa adetinin gecikmesine mi bağlıyosun? E sen en az 5 6 yıldır regl olmuyor musun zaten? Bu ilk değildir ani..?
  • Bi de en anlamadığım; neden bekarım diye özellikle yazdın?

Ah beliz ah anlayamadım, ben naBacam şimdi????:KK61::KK61::KK61:

X