- 13 Nisan 2018
- 3.128
- 10.546
- 208
- Konu Sahibi Deve tabani
-
Ne yazik ki sehir dısindayiz. Ben degil gorumce gitti zaten.Siz neden evde durmaya devam ediyorsunuz ki?
Eşimin ailesi olup olmaması da önemli değil. Benim yüzümden kardeşiyle arasının bozulmasını istemem ama beni evden götürmesini isterim. Eğer götürmezse o zaman eşime sinirlenirim; beni savunmadı kardeşiyle konuştu falan diye değil.
Aynı durumda erkek olsa kapıyı çarpıp çıkar. Alıp beni götürmüyorsa o ortamdan kendim çıkarım. Bir daha da görüşmem kardeşiyle.
İnsanlar anne babasına rest çekip konuşmuyor da görümce kim ki konuşmak zorunda kalasınız?
Ama şehir dışındaysanız ve evden çıkamıyorsanız yapacak bir şey yok. Eşinizin bir suçu yok sonuçta.
Peki orta da az da olsa bi tavır koymasi gerek bi durum yok mu ? Yani ben biliyorum neyin ne oldugunu diyipte hala diyalog halin de olmasini iki yuzlu buluyorum suan.Sizin eşiniz evet ama nasi biri olursa olsun o onun ablası .
Yanı kardeşiniz var mı bilmiyorum ama biriyle büyümek bambaşka bir şey, nasi kötü olursa olsun insanın kalbi soguyamazz ki .
Siz kızmışsınız yanınıza gelmiş zaten.onlarindan yanından ayrılıp sizle kalsa onlara tavir olacak, gerekeiz bence. Adamın ailesi sonuçta.
Yanlis konustugum bi nokta var mi ? Bayramlasmaya kp ısrariyla yanastim zaten. Terbiyesizlik nerde. Zaten konusmuyoduk.Orta yolu bulmaya çalışıyor. Size ablamla düzgün konuş diye tepkide gösterebilirdi.
Demesi gereken bi durum var mi ?Ablamdan özür dileyeceksin de diyebilirdi
Yanı klise olucak bence ama sizden önce ablası vardı . Bence ne yaparsa yapsın onu atması normal değil ki tavır yapsa konuşmayacaklardı bir daha .Peki orta da az da olsa bi tavır koymasi gerek bi durum yok mu ? Yani ben biliyorum neyin ne oldugunu diyipte hala diyalog halin de olmasini iki yuzlu buluyorum suan.
Peki abla sen niye boyle davraniyosun diyemez miydi ?Valla en azından size ablama neden böyle davranıyorsun diye hesap sormuyor. Bırakın ablasıyla kendi ilişkisi bozulmasın zaten, siz muhattap olmazsınız
Yahu sizden once ablasi vardi ne ya :)Yanı klise olucak bence ama sizden önce ablası vardı . Bence ne yaparsa yapsın onu atması normal değil ki tavır yapsa konuşmayacaklardı bir daha .
Sizi sakinleştirme yolu daha mantikli
Cok arada kaldim ama yine de tam olarak neden boyle yaptigini sorucam.Eşinize kızmayın..
Bırde hıc tepkı vermeyenler var.. Kardesın ın ne oldugunu anladıgı halde..
Esinız size bıze yansıması gıbı konuşmalarda dahi bulunmuş..
Yazık adama gitmiş gelmiş yanınıza..
Ne yazik ki sehir dısindayiz. Ben degil gorumce gitti zaten.
Yani ben de istemem benim yuzumden ama sanki gostermedigi tepki beni yok saymak gibi de değil mi ?
Sormanız pek bır sey degıştırmeyecek..Cok arada kaldim ama yine de tam olarak neden boyle yaptigini sorucam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?