• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilemedim ne yapsam ?

Deve tabani

*
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2018
3.128
10.546
208
Iyi bayramlar hanimlar.

Arifeden kp lere geldik. Onlarla aramda bir problem yok. Görumcem gelinceye kadar gayet neseliydik.
Gorumcemle 3 yili askindir konusmuyorum hatta 2 gorumcem var ikisiyle de bu durumdayiz. Ama kucuk olanla ipler öteden beriye gergin.

Bunu kendimi aklamak icin yazmiyorum ama cok gecimsiz bir insan. Butun ailesiyke zirt pirt kavga eden anne baba dahil bi kus bir barisik ilerleyen iliskilere sahip. Bizim aramizda ki iliskinin gerilme sebebi de surekli elestirmesi abuk subuk ignelemesi benim cevap vermem bununla beraber iyice dellenmesi vs.
Yalniz lafi soylerken gulerek soyluyodu ki aaa ben saka yaptima ceviriyodu. Ya anlatamaya degmez onca abuk subuk hareket iste.

Bugune gelirsek eğer öglene dogru bunlar geldi ben o sirada esime kahve yapiyodum ciktigim da onlar evin bahcesindeydi. Hg demedim esime kahveyi verdim iceriye gectim. Kp seslendi begonfil kahveyi tek mi yaptin dedi bitti baba ama cay demliyorum dedim.

O sirada kp iceriye geldi ben bu durumdan rahatsizim lutfen bayramlas dedi ciktim disariya tekrar kp hadi bayramlasin dedi gittim yanina bu ayaga kalkti elimin ucunu tuttu iyi bayramlar diyip bisey dedi o sira ama ben saskinliktan anlayamadim sonrada terbiyesiz dedi. Ben o sira cok sinirlendim agzıni toplayacaksin once sen dedim ve kp donerek bu kadinin olayi bu iste baba gördun mu ne yapsan haketmez mihvalin de faln biseyler soylerken bagiristik karsilikli. Esim begonfil iceriye gec diyo oturdugu yerden ama ben bagirdim gorumce olacakta burasi babamin evi defol git falan dedi. Ben sinirden kopurerek cvp verdim vs. Ben olayin cokta burasin da degilim zira ciddi anlamda egoist ve kendini bilmez zaten beklenir tavırlar.

Olayin kafami kurcalayan kismi ise esim o sirada bana iceri gec falan dedi ben gectikten sonra 3 defa faln yanima geldi ilkin de sarildi nolur sakin ol sakinles gel sarilayim dedi. Geldi gitti yanima vs ama bahceye cıkip oturdu tekrar.

Biz balkona ciktigimiz da gorumce kp le konusup beni kotuluyo yüz bulamadikca iyice kopurdu bunun uzerine dedim ki ablan kadar hadsiz ve edepsizini omrumde gormedim dedim.
Bosver canim ben gercekten kimin ne oldugunu biliyorum dedi. Ama yine ablasiyla tek tuk konustu. Arada güldu falan.

Kızlar ben küssün demiyorum niye beni koruyamadi da demiyorum ama ben icerideyken dısari cikip oturmasi sonrasin da bi kac espiri donunce ha oyle demi diyip gulmesi falan sinirden sol gözümu seğirtiyo resmen. Lutfen bu yasananlar aramiza yansimasin dedi ilk sarildigin da yok dedim ama sinirlenmiyo da degilim. Ablasiyla iliskisine karismak istemiyorum bu tamamen kisisel problemim ama ben geriliyorum yaptigi tavra. Sen muhatap olma vs dedi bana ama bu ne perhiz bu tursu simdi ?

Bunun konusmasini yapicam muhakkak ama bu konusma gecinceye kadar tavrimi belirlemekte sıkıntı cekiyorum.

Yol yordam , tecrube aktarirsaniz sevinirim.

Hemen cevap yazamayabilirim simdiden tesekkurler.

Valla en azından size ablama neden böyle davranıyorsun diye hesap sormuyor. Bırakın ablasıyla kendi ilişkisi bozulmasın zaten, siz muhattap olmazsınız

Orta yolu bulmaya çalışıyor. Size ablamla düzgün konuş diye tepkide gösterebilirdi.

Sizin eşiniz evet ama nasi biri olursa olsun o onun ablası .
Yanı kardeşiniz var mı bilmiyorum ama biriyle büyümek bambaşka bir şey, nasi kötü olursa olsun insanın kalbi soguyamazz ki .
Siz kızmışsınız yanınıza gelmiş zaten.onlarindan yanından ayrılıp sizle kalsa onlara tavir olacak, gerekeiz bence. Adamın ailesi sonuçta.

Siz neden evde durmaya devam ediyorsunuz ki?
Eşimin ailesi olup olmaması da önemli değil. Benim yüzümden kardeşiyle arasının bozulmasını istemem ama beni evden götürmesini isterim. Eğer götürmezse o zaman eşime sinirlenirim; beni savunmadı kardeşiyle konuştu falan diye değil.
Aynı durumda erkek olsa kapıyı çarpıp çıkar. Alıp beni götürmüyorsa o ortamdan kendim çıkarım. Bir daha da görüşmem kardeşiyle.
İnsanlar anne babasına rest çekip konuşmuyor da görümce kim ki konuşmak zorunda kalasınız?

Ama şehir dışındaysanız ve evden çıkamıyorsanız yapacak bir şey yok. Eşinizin bir suçu yok sonuçta.

Ne demek terbiyesiz demek evet haklısın banada gorumcem öyle dese eşim bişey demese bide üstüne defol dese bırakır giderdim

Siz neden evde durmaya devam ediyorsunuz ki?
Eşimin ailesi olup olmaması da önemli değil. Benim yüzümden kardeşiyle arasının bozulmasını istemem ama beni evden götürmesini isterim. Eğer götürmezse o zaman eşime sinirlenirim; beni savunmadı kardeşiyle konuştu falan diye değil.
Aynı durumda erkek olsa kapıyı çarpıp çıkar. Alıp beni götürmüyorsa o ortamdan kendim çıkarım. Bir daha da görüşmem kardeşiyle.
İnsanlar anne babasına rest çekip konuşmuyor da görümce kim ki konuşmak zorunda kalasınız?

Ama şehir dışındaysanız ve evden çıkamıyorsanız yapacak bir şey yok. Eşinizin bir suçu yok sonuçta.
Ne yazik ki sehir dısindayiz. Ben degil gorumce gitti zaten.
Yani ben de istemem benim yuzumden ama sanki gostermedigi tepki beni yok saymak gibi de değil mi ?

Sizin eşiniz evet ama nasi biri olursa olsun o onun ablası .
Yanı kardeşiniz var mı bilmiyorum ama biriyle büyümek bambaşka bir şey, nasi kötü olursa olsun insanın kalbi soguyamazz ki .
Siz kızmışsınız yanınıza gelmiş zaten.onlarindan yanından ayrılıp sizle kalsa onlara tavir olacak, gerekeiz bence. Adamın ailesi sonuçta.
Peki orta da az da olsa bi tavır koymasi gerek bi durum yok mu ? Yani ben biliyorum neyin ne oldugunu diyipte hala diyalog halin de olmasini iki yuzlu buluyorum suan.

Eşinize kızmayın..
Bırde hıc tepkı vermeyenler var.. Kardesın ın ne oldugunu anladıgı halde..
Esinız size bıze yansıması gıbı konuşmalarda dahi bulunmuş..
Yazık adama gitmiş gelmiş yanınıza..

Peki orta da az da olsa bi tavır koymasi gerek bi durum yok mu ? Yani ben biliyorum neyin ne oldugunu diyipte hala diyalog halin de olmasini iki yuzlu buluyorum suan.
Yanı klise olucak bence ama sizden önce ablası vardı . Bence ne yaparsa yapsın onu atması normal değil ki tavır yapsa konuşmayacaklardı bir daha .
Sizi sakinleştirme yolu daha mantikli

Valla en azından size ablama neden böyle davranıyorsun diye hesap sormuyor. Bırakın ablasıyla kendi ilişkisi bozulmasın zaten, siz muhattap olmazsınız
Peki abla sen niye boyle davraniyosun diyemez miydi ?
Yani kendi kendimi savunabiliyorum ama sanki bi eksik hissettim kendime. Bu benim ablamla aramda ki mevzu degil sonucta onun ablasi tarafndan yapilan bi mevzu. Bi hayirdir dememesi sacma degil mi ?

Ne yazik ki sehir dısindayiz. Ben degil gorumce gitti zaten.
Yani ben de istemem benim yuzumden ama sanki gostermedigi tepki beni yok saymak gibi de değil mi ?

Yani ne desem bilemiyorum. Çünkü ben Bdv'de okuduğum 10 konudan 8'ine "Ben olsam kesin cinnet geçirip boşanırım" diye bakan bir insanım :KK48:

O kavgayı kardeşiyle değil başkasıyla yaşasaydınız tepki vermeyecek miydi? Çok büyük ihtimalle verecekti. Belki de çok ağır bir tepki verecekti hatta. Eğer beni haklı buluyorsa, söz konusu kişi kardeşi diye dışarıda yabancı birine vereceği tepkinin 10'da 1'ini bile göstermiyorsa sinirlenirim.
Ama eşinizi siz bilirsiniz. Bu durumlar hep yaşanıyorsa ve her defasında aynı tepkisizlik devam ediyorsa ne deseniz değişmeyecek, boşuna huzurunuz kaçacak.

Back