- 1 Nisan 2007
- 564
- 17
-
- Konu Sahibi kokoshatun
Dünya para bayılıp muhteşem gizli platformlu,13 cm topuklu geniş bilekli bir model aldıktan sonra eve gelince bacaklarımı kısa gösterdiğini hissettim. Oysaki uzun boylu, gayet uzun bacaklı bi insanım. Alışkın olmadığım için mi yoksa gerçekten öyle mi pek çözemedim. Bilek kısmı olmayan modeller ise oldukça kullanışlı, her türlü paçayla rahatça kullanabiliyorsunuz. Paçanın altından çizme görünümü veriyor ama aslında ayakkabının rahatlığını yaşatıyor insana. Makul bir yatırım olduklarını düşünüyorum. Ancak etek altına giyilecekse ve sütun bacaklara sahip değilseniz tekrar düşünün derim, çünkü bence yaşlı amcaların namaz kılarken camide giydikleri deri patiklere benzemeleri işten bile değil...
bot - Netten Örgüler - Blogcu
resim gözükmedi sanırım, burdan 5., 6. model.
İnanılmaz zorlandım, ki ben sürekli topuklu giyen bir insanım. Özellikle de yokuş inip çıkarken zor dengede durabildim, iki seksen yayılcam diye nasıl korktum. Daha önce hiç bu kadar yüksek ve ince topuklu giymemiştim. Anladım ki bunlar salon ayakkabısı, öyle kaldırımda çamurda giymek biraz fantazi oluyor.. Yine de güzel oldukları için vazgeçmem ama sadece arabayla bi yerden bi yere gitceğim zaman giymeye karar verdimalırken iki kere düşünmek lazım.
hem dolgu topuklu çok rahat duruyo yaaa bayıldımm