filizim Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 29 Ocak 2007 4.706 17 41 27 Eylül 2008 Konu Sahibi filizim #1 Malzeme : 20 lik misina 2 renk kumboncuk boncuk iğnesi burada krem ve altın rengi kullanıldı. 3 adet krem 1 adet altın 2 krem 1 altın 2 krem 1 altın boncuk alıp bağlanıyor. [3 adet krem 1 adet altın rengi boncuk misinaya alıp altın renginden bir önceki krem boncuktan çıkılıyor/B] işlem 3 krem 1 altın boncuk alınarak sırasına göre altın rengi boncuktan bir önceki krem boncuktan çıkılarak istenilen boya örmemizin sonuna gelince düğme olarak kullanacağımız boncuğun geçeceği şekilde kum boncukla ilik yapılıyor diğer tarafa düğme olacak boncuk sabitleniyor bilekliğin bitmiş hali kaydirigubbakcemile2
Malzeme : 20 lik misina 2 renk kumboncuk boncuk iğnesi burada krem ve altın rengi kullanıldı. 3 adet krem 1 adet altın 2 krem 1 altın 2 krem 1 altın boncuk alıp bağlanıyor. [3 adet krem 1 adet altın rengi boncuk misinaya alıp altın renginden bir önceki krem boncuktan çıkılıyor/B] işlem 3 krem 1 altın boncuk alınarak sırasına göre altın rengi boncuktan bir önceki krem boncuktan çıkılarak istenilen boya örmemizin sonuna gelince düğme olarak kullanacağımız boncuğun geçeceği şekilde kum boncukla ilik yapılıyor diğer tarafa düğme olacak boncuk sabitleniyor bilekliğin bitmiş hali kaydirigubbakcemile2
usuyuki Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Temmuz 2008 105 0 30 Eylül 2008 Konu Sahibi filizim #3 çok hoş olmuş ama ben yapılışından bişey anlamadım-tatlicadiarzu- demekki neymiş benim gibi beceriksizler para verip almaya mecburmuşklava:
çok hoş olmuş ama ben yapılışından bişey anlamadım-tatlicadiarzu- demekki neymiş benim gibi beceriksizler para verip almaya mecburmuşklava:
cucu-pete Sana Emanetiz Rabbim... Kayıtlı Üye 26 Eylül 2007 8.441 27 6 Kasım 2008 Konu Sahibi filizim #4 cok seker olmus,ellerine saglik ama bende cok anlamadim desem kizar misin??:)) denemek ugrasmak istiyorumda beceriksizim böyle seylerde yhaa
cok seker olmus,ellerine saglik ama bende cok anlamadim desem kizar misin??:)) denemek ugrasmak istiyorumda beceriksizim böyle seylerde yhaa