Bileime kullanlms enjektr batt kazaym(!)

kedijik

CüMLe_-_MüHeNDiSi
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2008
2.724
2
45
Offf nereye yazacagımı bılemedım.Umarım dogru yerdır.Yazarken yaptıgım hatalardan ve dusuk olabılecek cumlelerden dolayı sımdıden ozur dılerım hepınızden.

O kadar kotuyum kı anlatamam.Dedem rahatsızdı bıraz bugun hastaneye yattı.Bende normal olarak onu zıyarete gıttım bu oglen.Gıderken yanımda goturduklerımı bı yandan dedemle sohbet edıp bı yandan da onları yerlestırırken anıden sag ayak bılegımde bı acı hıssettım.Bakdıgımda gordugum kullanılmıs bı enjektor ayagımın arkasında sallanıyodu.Hemen bı hırs onu cıkardım akan kanlarla bırlıkde karsıdakı hemsıre odasına gıttım.Nasıl olur bu demeye calısıyorum hemsıre bana olabılır o odadakı hastalar sorunsuz telas etmeyın dıyor.Ben farketmez ama bu olmamalıydı onlar sorunsuz olabılır ama benım ıcım panıkledı bı kere dıyorum kadın eklıyo ama sırıngalar toplanırken baska bı odanın sırıngası da sıcramıs olabılır dısarıya dıyo_Olabılır hastanelerde bu tıp kazalar dıyo.Soyleyın kac kısının basına gelır kı bu .Hemende olabılırler kategorısıne koyuyo?

Su ankı stresle kadınla aramızda gecen dıyalogu tam olarak hatırlayıp yazamıyorum ama kadın bu benım panık halımde ben bıle farketmeden elımden sırıngayı aldı ve dıger kullanılmısların arasına attı.Dolayısı ıle benım bana batan buydu dıyıp arastırtma ımkanımda ortadan kaltı.Hemen bashekımlıge cıkdık ama yerınde yok yardımcısı ıle konusmak ıstedık bız anlatmaya calısırken kendını tanıtmayan bı adam dıgerıne gayet futursuz cumlelerle soruyo nolmus ya dıye soruyo muhattap bıle almadan benı.Tabı sınırler ıyıden gerıldı.Hastanenın muduru ıle konusduk sukur kı bızı anlayıp ozur dıleyebılecek nezakete sahıpdı.

Su anda benden bırsuru kan aldılar hepatıt b c hıv vs gıbı bulasıcı bı takım hastalıkların testlerı yapacaklar.Yarın sonucları alacagım.Ignenın sahıbı bellı olmadıgı ıcın 1 ay 3 ay ve 6 ay sonra da yarınkı sonuclar negatıf cıksa bıle sureklı testler yapacaklar.Ve su an tarıf edılmez bı panık ıcındeyım.Dusunun o anda yanımda kızım da vardı.Benım ayak bılegıme degıl de onun ayak bılegıne de batabılırdı.Bunu dusunmesı bıle korkunc.

Allahım yarına kadar zaman nasıl gececek.Ne olur dua edın bana...

Son düzenleme:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yuh artık yaaaa
allahım insan hastaneye gitmeyede korkar olcak.
ay canım geçmiş olsun.inşallah bişey yoktur.
deidğin gibi iyiki kızına gelmedi.
hani bişey olacağından değil de onu düşünmek bile insanın psikolojisini bozardı.

inanamadım canım ya...inanmak istemiyorum...kamera şakası gibi...nasıl olurda olabilirmiş böyle şeyler...ben aylarca hastanede yaşadım neden benim veya orda başka kimsenin başına gelmedi...

ayağına nasıl batmış anlayamadım...birisi mi saplamış?

o hemşirenin peşini bırakma canım...sağlık bakanlığına şikayet et...senin elinden şırıngayı alıp diğer şırıngaların arasına atmasını yanına bırakma...

çok geçmiş olsun...nasıl üzüldüğümü kelimelerle anlatmama imkan yok....çok üzüldüm çok

biliyorum ki ben ne dersem diyeyim 6 ay geçene kadar rahat etmeyeceksin....

pes valla bu ülke de zaten herşey olağan karşılanıyor insana ve sağlığa verilen değer sıfır. inşallah tahlillerin temiz çıkar cnm

aaaaaaaa
canımmm sok olsum yaaa..
bu ne sacmalık nasıl senıle duzgun konusmazlar anlıyamadım..
sorumsuzluk bu resmen o hemsıre nasıl sırıngayı dıgerlerın arasına atıyo?..
yerde sırınganın ne ısı var?..
hastane senı basta kaıdeye almamıs?..
senın yerınde olsam bu olayı uzatırdım saglık mudurlugne kadar..
kımsenın hayatı canı bedava degıl kedıjım..bukadar sorumsuzluk olamaz..
helekı hastane ortamında sırınganın ınsanların ayagının altında dolanması kadar sorumsuzluk bısı olamaz..
sımdı sana gelıyom.
sen tektıklerını yadır ne olur ıhmal etme canım..
allah korusun hersey bulasa bılır bılıyosun zaten duam senla canım benım...
unutma ama o hastaneyıde yıkmak ısterdım pes cunku..
dedenede gecmıs olsun canım..
ıns temız cıkar tahlıllerın sonucları..

ayy cnmm yaa çok üzüldüm :1no2:
ne talihsiz bir olay ..
Allah ım şu mubarek günün hikmetine inş. hiçbirşey yoktur :Saruboceq:
ama uzun bir süre stres yaşıcaksın bu yüzden ..
çok çok geçmişolsun sanada dedenizede ..

geçmiş olsun...
bu tarz ihmalkarlıklardan nefret ediyorum...
bir de özür dilemek sakinleştirmek yerine hemen konuyu kapamaya çalışan insanlardan :eek:klava:

gerçekten bende çok şaşırdım...
çok geçmiş olsun yaaaaa....
işte burası türkiye dedirten olaylardan bitane daha...
inşallah sonuçlarında bi problem yoktur...

Hepinize dualarından dolayı tesekkur ederım.

Enjektor bı sekılde yere dusmu ve bende arka kısmının ucuna basdım sanırım ve o baskıyla da cevrılıp arka ayak bılegıme geldı.Tam olarak semık kemıgımın hızasında tam arkada.Ters bı yer olmalı kı normalden fazla kanadı.Su anda da cevresı morarmaya basladı.

Bı takım sıkayetler ıcın yarını beklıyorum.Cunku sorumluluk duygusundan uzak olanların sadece ısımlerını bılıyorum ve ben ılk ıs yarın sonucları almaya gıttıgımde soyısımlerını de ogrenıp ona gore bır sıkayette bulunacagım.

Ama su an daha once dusundugum ters sonucları.Allahım umarım hersey yolundadır.Tek yapabıldıgım dua etmek ve yarını beklemek.

bu devlet hastanesimi özel hastanemi acaba? çok geçmiş olsun inşallah kazasız belasız atlatırsınız.

Devlet hastanesı cnm.Aynı hastane zamanında da esımın testınde cınsıyet bolumune kadın yazmısdı.Taa o zaman sıkayet etmek varmıs demek.Ufak bı sorunda susmamak daha buyuk sorunların belkıde onune gecerdı.

Devlet hastanesı cnm.Aynı hastane zamanında da esımın testınde cınsıyet bolumune kadın yazmısdı.Taa o zaman sıkayet etmek varmıs demek.Ufak bı sorunda susmamak daha buyuk sorunların belkıde onune gecerdı.

milletçe en büyük hatamız bu biliyomusunuz :1no2:

canim allah korusun seni umarim bisey cikmaz.. ama tabiki yine de pesini birakma.. keske vermeseydin siringayi.. dava acabilirsin sikayette bulunabilirsin.. ama sen bilirsin tabi.. buyuk gecmis olsun..

peki bu olayla ile ilgili herhangi bir tutanak belge var mı elinde?

yaptıkları tahlilleri ne için istediler...? tahlil kağıdına gerekçe ne yazdılar?

canım arkadaşım bu hemşirenin peşini lütfen bırakma....benim içim rahat kötü birşey çıkacağını sanmam ama bu hemşire yaptığının cezasını mutlaka çekmeli....

Evet keske vermeseydım ama o an oyle bı hengame oldu kı ben o sırınganın elımden nası gıttıgını yemın ederım suan bıle hatırlamıyorum.Benım panıgımle bırlıkde aldı ve attı.

Yaptıkları tahlıl ıcın hıc bısey ıstemedıler.Oyle sacmasapan bı ruh durumuna dusdum kı.Ne yazılanları bılıyorum ne de babam neyın altına ımza attı onu bılıyorum.Tek bıldıgım babamın kımsenın yanına bırakmayacagım bu gunu dedıgı.

Tabıkı bende bırakmayacagım onların yanına bunu.Ne gerekıyosa yapacagım.Burası kucuk yermıs oyle tehlıkelı hastalıklar felan olmazmıs.Ilk sıkayette bulundugumda enjektoru verırken hemsıre(!) bana oyle soyledı.Hastalık kucuk yer buyuk yer ayrımı mı yapıyo anlamadım kı...

bu ne duyarsızlık

ne hale geldi memleket

geçmiş olsun canım inşallah hiçbirşey çıkmaz

herşey temiz çıksın dilerim rabbimden

aa-aaa
bu ne ya şaka gibi..!

Yavrum benim ya:KK43:
Çok geçmiş olsun görünmez kaza diye buna derler sanıyorum..
Dedeciğine de Rabbimiz tez zamanda şifa versin;sen de inşallah iyi olursun ciddi birşey yoktur..

Şok oldum inan ki..

Tovbe tovbe..

Bu tür olaylar nedense hep bizde yaşanıyor;anlamadım gitti yani..

Ne kadar tuhafız biz ya milletçe..

Sen canını sıkma Allahın izni ile geçecek..

Bugün mubarek gün etrafta cennet kokusu var..

Rabbim senin nezdinde tüm şifa bekleyenlere hastalara kederlilere derman versin

Gülüm benim..

tekrar geçmiş ola:KK43:

Elimizden birşey gelse de yapsak...

Ve yine denendiğinde;
Ve yine kalbin daraldığında;
Ve yine bütün kapılar kapandığında;
Ve yine ne yapman gerektiğini bilmediğinde;
Uzun uzun düşün ve
Hatırla Yaradanını!..
Allah cc kuluna kafi değil mi?
Zümer-36

üfffffffffffffffffffff ya bu ne ihmalkarlık böyle
sağlığınıza bişey olsaydı sadece kazamı denilecekti
mesleğini hafife alıp gerekli ilgiyi göstermeyenlere yazıklar olsun
canım üzülme diycem ama bu ciddi bir sorun
allah yar ve yardımcın olsun
kendine iyi bak

yuh artık yaa..:1shok:
hakkını ara tabiki inşallah bişe çıkmaz çok geçmiş olsun
sakın tahlilleri ihmal etme şahsen bulaşıcı hastalıkların bi çoğu kuluçka evresinden sora çıkıyo

küçük yer diyince siz, yaşadığınız şehre baktım. konya küçük bi yer değil nolursa olsun..

X