- 20 Mart 2008
- 140.649
- 210.976
- 60
Hoş buldum canısı çok sağol,gelirim destek içinAbla hoşgeldin sen de gel başımızda dur
Olsun verirsin hepimiz aldık o kiloları hamilelikte sonrasında panik yok7 ay oldu 4 ayda vermiştim gerı aldım
Vereyım artık ya kıyafetlerın içine gıremıom bıde ödem çok bende agrı yapıyo vucudumdaOlsun verirsin hepimiz aldık o kiloları hamilelikte sonrasında panik yok
Yeşil çay falan mı içsen ödem atmak içinVereyım artık ya kıyafetlerın içine gıremıom bıde ödem çok bende agrı yapıyo vucudumda
Bugun basladım yesılcaya. Bi'de kızların baska tarıflerı varsa ödem ıcin onlarıda denerım.Yeşil çay falan mı içsen ödem atmak için
Hemen geliyor ödem suyun.Bugun basladım yesılcaya. Bi'de kızların baska tarıflerı varsa ödem ıcin onlarıda denerım.
Hanım abla teşekkür ederım aklıma gelmişti ama tadı berbat dıye vazgecmıstım deneyeyım tekrar☺Hemen geliyor ödem suyun.
Bu tarif dukan birası olark geçiyor.,gün içinde tükenecek.
Püü bu grupta bu denir miiiKimileri kilo almak ister kimileri vermek
Hayat ne gadar zalımsın beee püüüüüü
Keşke bende kilom neyim alabilsem
Rica ederim,tadı kötü değil öyle gün içinde azar azar içiyorsun bunu,hatta akşamdan hazırlayıp dolaba koyarsan sabah başlarsın içmeye.Hanım abla teşekkür ederım aklıma gelmişti ama tadı berbat dıye vazgecmıstım deneyeyım tekrar☺
hoşbulduk teşekkür ederimMerhaba hoş geldin tabi bekleriz
ben şöyle yapıyorum ilk öğün 14.00 oluyor benim. son öğün 21:00 yapıyorum. çünkü işten geç dönüyorum eve. o yüzden gündüz geç başlatıyorum günü. 2 haftadır bu şekilde yine aynı şekilde devam ederim benEn geç 19.00 da yeme işi bitiyor oksi. Ayran, süt dışında sıvı şeyler serbest 19 dan sonra. Gün içinde de dengeli bi şekilde beslenmeye çalışcaz
Git burdan Bibibiz burda fitleri sevmeyiz
thanks bebeğim. birlikte zayıflıyoruz topiğindeydim ben orda yarışıyorduk sonra ayrılmıştım. ama siz kopmamışsınız hiçGel prenses gel bı şekilde açıldı artık ışığı göreni yollayacak değiliz
Ama ben hafizasiz olduğum için nicki hatırlayamadım degistirmedin dimi
ilk okula giderken böyleydim. annem sürekli balık yağı içiriyordu bana kilo alayım diyeKimileri kilo almak ister kimileri vermek
Hayat ne gadar zalımsın beee püüüüüü
Keşke bende kilom neyim alabilsem
Çarşamba tartı aticaz kilo yazarız hedef yazarız öyle yapsriz heralde biseylerherkes kaç kilo şuan ve kaç olmak istiyor liste olucakmı?
Ahhh oksicim kanayan yaram olduğu için kıskanıyorum sizi beee ne güsellllsinizzz hepinizPüü bu grupta bu denir miii
Benim de güzel tartım yok yeni aldım ama iyi çıkmadı belki kızların fikri vardırBenim tartım yok bana sağlam kullanışlı bir şey önerir misiniz?