Bildiğiniz tüm diyetleri unutun 💃

geçmişe dönüp biraz karıştırdım ben geçen sene sizinle yarışmışım. Chocolita Chocolita Cemoos Cemoos siz kaptanmışsınız. ve ben yeni işe adapte olabilmek için ayrılmışım aranızdan. çünkü mağaza açıyorduk ve yeme düzenim çok kötüydü :KK43:
neyse yine sizinle olmak sevindirdi beni:KK68:

geçmişe dönüp biraz karıştırdım ben geçen sene sizinle yarışmışım. Chocolita Chocolita Cemoos Cemoos siz kaptanmışsınız. ve ben yeni işe adapte olabilmek için ayrılmışım aranızdan. çünkü mağaza açıyorduk ve yeme düzenim çok kötüydü :KK43:
Ya hatırladım ilk iş gunun de falan yazmistin tost yemiştin agshshsh
Bide aglamistin ben sana çok üzülmüştüm o sen misin 😑

Bende seni gördüğüme sevindim canım hatırladım seni. Sus işareti yapan siyah beyaz bir kadın vardı profilde 😁
Selam et arada ❤️

Ya hatırladım ilk iş gunun de falan yazmistin tost yemiştin agshshsh
Bide aglamistin ben sana çok üzülmüştüm o sen misin 😑
yok o ben değilim galiba :olamaz:ağladığımı hatırlamıyorumda :KK43:
Geçen ay mi ne baktım 64 olmuştum heralde ama belki fazla belki eksigimdir asla diyet kafasında değildim
oooo sen baya almışsın o zaman :KK57:işte bende bıraksam kesin alırım ama ben hep diyetteyim :-):-)
Bende seni gördüğüme sevindim canım hatırladım seni. Sus işareti yapan siyah beyaz bir kadın vardı profilde 😁
Selam et arada ❤️
evet canım kaptanım sen doğru hatırladın. dur o resmi bulayımda tekrar yapayım belki o zaman daha iyi hatırlanırım :KK66:

yok o ben değilim galiba :olamaz:ağladığımı hatırlamıyorumda :KK43:

oooo sen baya almışsın o zaman :KK57:işte bende bıraksam kesin alırım ama ben hep diyetteyim :-):-)

evet canım kaptanım sen doğru hatırladın. dur o resmi bulayımda tekrar yapayım belki o zaman daha iyi hatırlanırım :KK66:
Habire lige çıkıyordun ondan profil fotolarını unutmam 🥰 tek tek kolajladım kırptım ölçtüm sizi ben :KK14:

Evet kızlar bu manyagin diyet topiginde ne işi var dediğinizi duyar gibiyim ki ne yazikki bende bunu kendime söylüyorum 😑
Suvan +18 de konudan konuya atlamam gerekirken şuan burada yoğun baskı, tehtit ve şantajla diyet başlatıyorum🥺

Ayyy hemen korkmayın hem dedikodu "kurallar dahilinde🙈"
Hem sohbet hem yemek hem biraz diyet yapcakmisiZ

Beni buna zorlayan suç örgütü yöneticiler başta
@accessdenied @Istenmeyentuyy @sweetgirlcandy inşallah kilo alırsınız hah 💃

Gelelim kurallara
1-)sınırlı sayıda olucaz ben zaten liste o bu yapamam hepsini zorla bana birayı açtıran yoneticeler yapacak.
2-)ceza falan olmucak ben fotomu kaldıramaz
3-)tartıyı atacaksınız telefon duşa düştü bozuldu patladı dinlemem
4-)ben saksı diyilim aklıma bişey gelirse eklerim hayırlı olsun 💃
Allah'ım çok korkuyorum açlıktan ölürsem bu ihbar notunu polise verin bu yöneticiler sorumludur....

ARalikli oruç grubu

1-)Acces
2-)istenmeyen tüy

3-)sweet
4-)barfi
5-)cemos💃
6-)yok
7-)yok
:cool:yok
Bence yeter bu kadar başımız ağrımasın
Kiloları Çarşamba alicaz
Menüleri günlük yazicaz