- 8 Aralık 2009
- 4.134
- 5.582
hadi bakalım ben o güne kadar 1 kilo daha vereyimde sonra kaldığım yerden devam ederimÇarşamba tartı aticaz kilo yazarız hedef yazarız öyle yapsriz heralde biseyler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi bakalım ben o güne kadar 1 kilo daha vereyimde sonra kaldığım yerden devam ederimÇarşamba tartı aticaz kilo yazarız hedef yazarız öyle yapsriz heralde biseyler
Senin segzi fit vücudun bizi motive edebilir tabii ki senin yerin burasıAleykümselam selam, hoş buldum. Evet katılırım sizi mi kırıcam
Markası neydi uzak duralım yanlışlıkla almayalımBenim de güzel tartım yok yeni aldım ama iyi çıkmadı belki kızların fikri vardır
Sandıktan çıkarınca bakayım yazayım ahshxhhdhdMarkası neydi uzak duralım yanlışlıkla almayalım
Ennn siskolari alıyoruz daha çabuk kilo versinler topik popüler olsun diyeisteyen katılamıyor mu?
en son 56 ile beni geçmişsin yine aynı rakamlardamısın yoksaaaaaaaEnnn siskolari alıyoruz daha çabuk kilo versinler topik popüler olsun diye
Ya hatırladım ilk iş gunun de falan yazmistin tost yemiştin agshshsh
Geçen ay mi ne baktım 64 olmuştum heralde ama belki fazla belki eksigimdir asla diyet kafasında değildimen son 56 ile beni geçmişsin yine aynı rakamlardamısın yoksaaaaaaa
Bende seni gördüğüme sevindim canım hatırladım seni. Sus işareti yapan siyah beyaz bir kadın vardı profilde
yok o ben değilim galiba ağladığımı hatırlamıyorumdaYa hatırladım ilk iş gunun de falan yazmistin tost yemiştin agshshsh
Bide aglamistin ben sana çok üzülmüştüm o sen misin
oooo sen baya almışsın o zaman işte bende bıraksam kesin alırım ama ben hep diyetteyimGeçen ay mi ne baktım 64 olmuştum heralde ama belki fazla belki eksigimdir asla diyet kafasında değildim
evet canım kaptanım sen doğru hatırladın. dur o resmi bulayımda tekrar yapayım belki o zaman daha iyi hatırlanırımBende seni gördüğüme sevindim canım hatırladım seni. Sus işareti yapan siyah beyaz bir kadın vardı profilde
Selam et arada
Habire lige çıkıyordun ondan profil fotolarını unutmam tek tek kolajladım kırptım ölçtüm sizi benyok o ben değilim galiba ağladığımı hatırlamıyorumda
oooo sen baya almışsın o zaman işte bende bıraksam kesin alırım ama ben hep diyetteyim
evet canım kaptanım sen doğru hatırladın. dur o resmi bulayımda tekrar yapayım belki o zaman daha iyi hatırlanırım
ben de 60 gibiyim, almıyor musunuz beniGeçen ay mi ne baktım 64 olmuştum heralde ama belki fazla belki eksigimdir asla diyet kafasında değildim
Gel hayatım gelmek istiyorsan ama beklentim çok mason olur mu geyik diyet topigi yaptık kilo alırsak ben sorumlu olmamben de 60 gibiyim, almıyor musunuz beni
Çok aktif olacağıma söz veremem bir de pazartesi başlayayımMinik su topige gelmezsen kk çik git olum
Pil al tak yamacima otur o kadar
Yaz beni kara listeye çarşamba günü tarti vereyimEvet kızlar bu manyagin diyet topiginde ne işi var dediğinizi duyar gibiyim ki ne yazikki bende bunu kendime söylüyorum
Suvan +18 de konudan konuya atlamam gerekirken şuan burada yoğun baskı, tehtit ve şantajla diyet başlatıyorum
Ayyy hemen korkmayın hem dedikodu "kurallar dahilinde"
Hem sohbet hem yemek hem biraz diyet yapcakmisiZ
Beni buna zorlayan suç örgütü yöneticiler başta
@accessdenied @Istenmeyentuyy @sweetgirlcandy inşallah kilo alırsınız hah
Gelelim kurallara
1-)sınırlı sayıda olucaz ben zaten liste o bu yapamam hepsini zorla bana birayı açtıran yoneticeler yapacak.
2-)ceza falan olmucak ben fotomu kaldıramaz
3-)tartıyı atacaksınız telefon duşa düştü bozuldu patladı dinlemem
4-)ben saksı diyilim aklıma bişey gelirse eklerim hayırlı olsun
Allah'ım çok korkuyorum açlıktan ölürsem bu ihbar notunu polise verin bu yöneticiler sorumludur....
ARalikli oruç grubu
1-)Acces
2-)istenmeyen tüy
3-)sweet
4-)barfi
5-)cemos
6-)yok
7-)yok
yok
Bence yeter bu kadar başımız ağrımasın
Kiloları Çarşamba alicaz
Menüleri günlük yazicaz