- 15 Şubat 2013
- 24.370
- 91.708
Tamam sabah sabah uyuz oldum kıskançlık yaptım teşekkürlerEvet diyetle beraber içtim kahveyi,ara ara duruyor zaten o zamanda şaşırtma dedikleri teknikleri uyguladım.
66 ile başlamıştım diyete 2022'de 50 kiloya indim,şu anda gene dikkat ediyorum 52,5 filan geliyorum.
Diyet bitmiyor zaten dikkat etmezsm gene alacam yoksa.Tamam sabah sabah uyuz oldum kıskançlık yaptım teşekkürler
Hava değil beybim motive şeysi tamam gideyim benHava atma yolarımjfjdjd
Rica ederim ne demek çok zarif olmuşsun çok beğendimTeşekkürler hanımım
Evet ben de habire al ver al ver şişme simide döndümDiyet bitmiyor zaten dikkat etmezsm gene alacam yoksa.
Azim ve sabır istiyor sadece.
Dikkat etmek gerekiyor,yoksa ipin ucu kaçıyor.Evet ben de habire al ver al ver şişme simide döndüm
Abla hoşgeldin sen de gel başımızda durDikkat etmek gerekiyor,yoksa ipin ucu kaçıyor.
Sen zaten bizilen değil misin valla yolarim beni yalnız birakamazsiniz agsgsgxggdxBeni de alın. Aralıklı oruç dışında kilo veremiyorum ben hiç.
Eli de boş gelmez arkadaşım hoşgeldin arada bana yemek getirVay cemosum hayırlı olsun yanıma dükkan açmışın
Tatlı getirdim elden ele alalım lütfen
Oksi gel ben seni tigggg gibi yaparımBenide alın acil cok hızlı zayıflamak istiyorum. Direnen ilaç kilosuna aralıklı oruc fayda eder mi napıyorız ne yıyıp ne ıcıyoruz deyın helee
Keske bıraksam cok ugrasıyorum olmuyoSigarayı bıraksanya da kahvaltıya kadar hiç içmesen ne güzel olur
Benim 2Kaç tane tüm gün?
İnşallah yaBen de ac karnıma çok sigara içiyorum.
Belki sigarayı da birakiriz
Yap cemosum valla doguma 83 gırdım sonra 72 ye düştüm kanama için ilaca baslaynca 1 ayda 5 kılo aldım sonra hormonlu spiralle 3 daha aldımOksi gel ben seni tigggg gibi yaparım
Gel prenses gel bı şekilde açıldı artık ışığı göreni yollayacak değilizkızlar selam beni hatırladınızmıbende gelmek istiyorum buraya
benide alın
bi anda hepinizi burda görünce bi duygulandım
Ne kadar oldu tam doğum yapalı ?Yap cemosum valla doguma 83 gırdım sonra 72 ye düştüm kanama için ilaca baslaynca 1 ayda 5 kılo aldım sonra hormonlu spiralle 3 daha aldım
Topigi ben actimmm bu musaswbetsizlere bakma sen hergun bir foti istiyorum senden gelmezsen başına eksirimBeni çağırmadınız neyse sizde ışık görmüyorum zaten
7 ay oldu 4 ayda vermiştim gerı aldımNe kadar oldu tam doğum yapalı ?
Minik su topige gelmezsen kk çik git olumyine de korkuyorum