- 18 Aralık 2018
- 2.400
- 8.424
Chocomm nasılsınHabire lige çıkıyordun ondan profil fotolarını unutmamtek tek kolajladım kırptım ölçtüm sizi ben
Afiyet olsun kas olsun yarasın bebişimAha size sabah kahvaltım ve akşam yemamm
Ben de adepte olmaya çalışicam öğlene 2 bucuga kadar bişey yemedim kıdem boş kalsın didim
Yaaa çok teşekkürler gülmenize sevindim amaç oyduHayırlı akşamlar forum mesajlarınız çok komik cidden sayenizde bayaga güldüm Rabbimde sizleri hep güldürsün hepinize booool eksiler diliyorum inşallah takipteyim forumu
Evet evet dur bı alıştalim kendimizi hatta pazartesi diyet moduna girsek iyi olurSabahtan iyi başladım
Öğlende iyiydim
Ama akşam pizza yedim
Nasıl olsa çarşamba başlayacağız değil mi
Boy kilo yazarızEvet evet dur bı alıştalim kendimizi hatta pazartesi diyet moduna girsek iyi olur
Çarşamba tartigla başlarız işte
Boyu karıştırma agshxhhshdxhBoy kilo yazarız
Başlığa geyik mizah da ekleyebilirmisinEvet kızlar bu manyagin diyet topiginde ne işi var dediğinizi duyar gibiyim ki ne yazikki bende bunu kendime söylüyorum
Suvan +18 de konudan konuya atlamam gerekirken şuan burada yoğun baskı, tehtit ve şantajla diyet başlatıyorum
Ayyy hemen korkmayın hem dedikodu "kurallar dahilinde"
Hem sohbet hem yemek hem biraz diyet yapcakmisiZ
Beni buna zorlayan suç örgütü yöneticiler başta
@accessdeniedIstenmeyentuyy @sweetgirlcandy inşallah kilo alırsınız hah
Gelelim kurallara
1-)sınırlı sayıda olucaz ben zaten liste o bu yapamam hepsini zorla bana birayı açtıran yoneticeler yapacak.
2-)ceza falan olmucak ben fotomu kaldıramaz
3-)tartıyı atacaksınız telefon duşa düştü bozuldu patladı dinlemem
4-)ben saksı diyilim aklıma bişey gelirse eklerim hayırlı olsun
Allah'ım çok korkuyorum açlıktan ölürsem bu ihbar notunu polise verin bu yöneticiler sorumludur....
ARalikli oruç grubu
1-)Acces
2-)istenmeyen tüy
3-)sweet
4-)barfi
5-)cemos
6-)yok
7-)yok
yok
Bence yeter bu kadar başımız ağrımasın
Kiloları Çarşamba alicaz
Menüleri günlük yazicaz
Başka bişey olursa haber veririm beni takip edin
Geyik topiginde diyet grubu acacaktim 2 günde 2 kez banlamayayim diye diyete uygun başlık altında geyik topigi açtımBaşlığa geyik mizah da ekleyebilirmisin
Bol eksiler görün tartıda
Boy olmadan kiloyu nasıl şey edecegizBoyu karıştırma agshxhhshdxh
Hâlâ boy diyoBoy olmadan kiloyu nasıl şey edecegiz
Bende 40 dk yürüdüm geldim40 dk yürüdüm geldim. Ben zaten günde iki öğün yiyorum aralıklı oruç yapmış oluyorum. Altı buçuktan beri bir şey yemedim. Şu an şekersiz imamın abdest suyu çay içiyorum sadece.
Suyu 2 ltye tamamlarım yatana kadar.
Tartı siparişi vercem.
Ayy ben sinsi sinsi ilerliycektim döküldüm ya her şeyi. Görüyorsunuz fıtratımda yok sinsilik
Asgshshsh hiç güleceğim yoktuBende 40 dk yürüdüm geldimyanliz tartı siparişini tatlı siparişi diye okudum
Imamin fikri neyse zikri de o işte