- 2 Ağustos 2013
- 34.280
- 102.372
Yarım gün mü gidiyor. Bende yarım gün düşünüyorumSeneye rahat edersin ben bu sene bir tık rahatladım öğlene kadar gidiyor ya o vakit günümün en önemli bölümü
Cok güzel erken kalkmak günü yaşıyorum geçen yıl bizde uyuyorduk öğlene kadar oğlumla yüzüm gözüm diyene kadar akşam oluyordu gece yaşıyodum resmen gündüzüm de yorgun geçiyordu1 den 5 e kadar görüyorum işte yeter
Pazartesi günleri kursum var 8 buçukta kalkıyorum o gün
Geçen sene çalışıyorum ya 6 buçukta kalkmak ölüm gibiydi
Evet sabah 8 den öğlen 13.30 kadar oda rahatladı BendeYarım gün mü gidiyor. Bende yarım gün düşünüyorumbu ara iyice peşimde mutfağa su içmeye gitsem yanımda bitiyor daraldım
Yap yap diyet topigin hayırlı olsunBen gidip diyet grubuna uygun olmayan yiyecekler yapım ayzgxhxhxhx
Biri ispiyonladı di miaccessdenied kadını yok farkında mısınız kesin bir yerlerde tatlı gömüyor
Ashshsjsj kızım gözüm üstünde hissettimBiri ispiyonladı di midoğru söyle ölümü gör
Ben de sen mi söyledin dedimTiramisu yaptı diyecektim kendi söylemiş ahzhxhhzhxhx
Ne olsa cemoosdan biliyonuz ohhhh bak herkes öğrenmiş seni agzgzhzhzhzhshBen de sen mi söyledin dedimbiri ispiyonladı sandım
Sinsirella yaa kimse söylemedi ben accessimi bilirim adhjsjssjBen de sen mi söyledin dedimbiri ispiyonladı sandım