bimden bi parfüm almıştım 5 liradan fazla değildi çok hoş bi şişede baya bildiğin kutulu parfüm adiue luck...eve geldim sıktım ve gerçekten şaşırdım..lisede arkadaşımın kullandığı pahalı bi parfümün aynısı kokuyo...hem de kalıcı...türk malıymış sanırım...kesin öle meşhur bişeyiin çakmasıdır bilemiyorum ama..parfüm kültürüm yok pek ....
değişik bi koku .........
cecile in mavisini aldım hem parfüm hem deodorant 21.90 a süper kokuyor
birde adidasın kırmızısında aklım kaldı o da 37 civarıydı
caldion en has parfüm ya kullanmadıysan şiddetle tavsiye ederim dolce vita buda fovirilerim arasında ha birde oriflame kasım katoloğuna girecek olan yeni bir parfüm var ismi enigma siyah gül özlerinden yapılmış süper koku bayıldımm
arkadaşlar avon temsilciligi yaptım yapmayın allah aşkına tamam kokular güzel ama kalıcı deil bi tek far away kalıcı ve çok agır bence 25 30 yaşına göre
cecille diva (pembe olan) cok güzel kokuyor ve de kalıcı tavsiye ederim
20-25 areası bişiydi
emotıon,she,prıvacy... bunlar hem uygun hemde hos kokuları olan parfümler!dene bence!öğrencilik yıılarımda bende kullanırdım! ve hala da alırım!
Özür dileriz ama azarlar gibi olmuş biraz. Ben senin yerinde olsaydım " Açık tercih etmiyorum, önerebileceğiniz başka markalar var mı" diye sorardım daha kibar olurdu. Sonuçta sana yardımcı olmaya calıştık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?