Bıktım....

cocuk gibi suan anlamaz ama yetiskin gibi konusmaya basladiginda muhakkak soyleyecegim. Cinsellik eskisi kadar sık degil ama yine de yok degil ama sanmiyorum bu konudan olacagini zira kendisi hep boyledir. Cocuk gibi kuser

Ben canım çekeni istemeyecem adam içmeye gidecek, bana 50 lirayla bir hafta idare et diyecek sonra kendisi çar çur edecek. Hiç kısma isteğinden ihtiyacından
Aynen bu sekilde iste insanin zoruna gidiyor kendi bogazindan ihtiyacindan kistigin seyler varken parayi savurmasi.... artik dediginiz gibi yapacagim isine gelirse

Dun ki tavrindan sonra oyle yapmaya basladim bakalim burnu surtunecek mi.. sanmiyorum bu adamin fitrati boyle ama bir sure duzelir belki

Tepkin normal canim. Misafir mi ablasi ya sizin durumunuzu bilmiyorlar mi ? Hamile halinle canınin cektini almiyorsan kocan bunu dusunmuyorsa bi zahmet misafire de tutumlu olsun.
Sen adama yanastikca o uzatir tabi. Sen tavir koy yoksa bole alisir
Aptallik bende iste sirf canimiz daha fazla sıkılmasın bebisede yansimasin bu stres diye cabaliyorum ama onun tavrina bakin... zaten bi duzelsin su durum konusacagim bir bir dokecegim etegimdeki taslari. Ben kendimden feragat ederken senin savurganligin beni yordu diyecegim

Haklisiniz ailesine tek bir saygısızlık etmedim demek ki yapmak lazimmis. Hamileligimden beri burnumdan getirdiler

Hamile olan siz cocuk gibi davranan eşiniz.. cok ama cok düşüncesiz ve bencil..
siz onu düşündükce aman su söle olsun bu böle olsun aman yük olmaym surdan kısaym burdan kısaym derken
adam coşmuş..böyle insanları düşünmeyeceksiniz işte
niye kısıyorsun ki canın birşey mi istedi cık al ye..
birşeye mi ihtyacın var benm suna ihtycm var de cık al takır takır
kısma hiç birşeyden bırak o düşünsün sen değil .!
sen bilerek işten cıkmadn cıkarıldın bu senn sucun değil..
ablasını düşünüp tavuk ızgara alalım demesi değil..!!
hamile eşi canın istedğini alamıyor hamle haliyle nefsini körüklüyor
haşmetbeyimizde ablasına ızgaralar tavuklar
çok sinirlendim su anda
senn sonuna kadar haklısın. hiç taviz verme umursama bırak ne hali varsa görsün..
snaa sancılı halinde birde hizmet ettirmiş bildiği halde.!!
tavır mı yapıyor surat mı asıyor sende as suratını otr
ayrımı yatıyor hiiç tınlama al pc i yanına ac bir müzik arkadaslarnda konuş internette takıl takma kafana
yazık sana ve bebegine.. hadi erken dogumun olsa ? kim verebilecek bunlarn hesabını
Afedersn kocanın biyerleri tavan yapms indirmek lazm
Sen değer verdikce kendini birşey sanms verdiğin değerleri derhal geri al. yoksa iyice tepene cıkacak.. taviz tavizi dogurms böyle insanlara bir söz vardr da nese

Aklimdan gecdnleri yazmissiniz gercekten... bende bugun basladim kendisini umursamamaya kahvaltimi ve oglen yemegimi kendime kadar yapip isime baktim kendiside ne hali varsa gorsun. Dediginiz gibi cok yuz buldu sanirim tepeme cikti.

kocanın iki kaşığından birini kıracaksın...sen merhamet edersin o sana etmez..acıma

Allah kadınlara sabır versin.
Anneleri büyütemedi biz büyütmeye çalışıyoruz.
Galiba regl donemleri menepoz dönemi hatta hamilelik lohusalık evresini allahım erkeklerede vermiş gibi
Allah bütün kadınlara sabır versin.
Annelerinin büyütemediğini biz büyütmeye çalışıyoruz.

Annesine sorsaniz ben hataliyimdir zira ne demek kocama surat asmak falan ne haddime 7/24 hizmet etmeliyim.

Yani hayır bu mantığı anlayamıyorum. Evde hamile kadincagiza boğazından kıs da 50 lirayla idare diyor iş enişteye gelince olmayan herşeyi ortaya bol keseden saçıyor. Yani öbür taraf da acayip kadın hamile ona sıkıntı vermeyelim diyen yok. Körler sağırlar birbirini ağırlar.

Ama suç sizde kismayin, harcayin, ne canınız çekiyorsa yeyin. Siz harcamadikca sanıyor ki ihtiyaç yok. İşten şimdi ayrilmasaniz bile doğumu var bebek küçük zaten sekteye ugrayacakti maddiyat.

Zikkimin kokunu yesin boyle herif.. hamileyken canin ne istiosa ye tatlim kisitlama kendini.. kiymet mi bilecek elin usagi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…