- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
-
Evet oyle oldu yani kendi masraflarimla bogmak istemedim ama dediginiz gibi onunda isine geldi belliki zira benim kadar ozenli degil harcama konularindaBence siz isten cikinca kendinizi sorumlu hissetmişsiniz. Esiniz evi gecindirmekle mukellef hele ki bu durumda..
Tavsiyem o bu kadar hoyrat harciyorsa sizde gecim derdini birakip keyfinizce harcayin ay sonu geldiginde biraz sıkışsin akli basina gelir..
Kesinlikle erkek kısmına hesabını bilen kadin yaramıyorAzicik fazla harcasam üzülüyorum vicdanim el vermiyor ama dediginiz gibi yapmak lazim demek ki iyilik yaramiyor
Bende param yoksa borç bulur yinede misafire daha ağır bı yemek yaparım bunda birşey yok bence
Ama sizin bukadar dikkat ederken kendisinin dikkat etmemesi ve halsiz haldeyken yemeğe misafir alması kabul edilir değil
Haklisin
Yani aslinda mesele misafire ne yaptihimiz degil bende oyle en guzellerini yapmak isterim ama hem yorgun oldugumu sancim oldugunu biliyor hem de bencilce hareket ediyor. Bana bir liranin hesabini soruyor kendisi rahatlikla harcama yapıyor dediginiz gibi artik bende yoruldum bu durumdan sıkıldım... birde hamileyim bebek dogdugunda calisamayacagim belli bir sure bunlari dusundukce iyice bunalima giriyorumBence siz harcamaniza devam edin kendisi kismiyor bu tek taraflı olmaz bı taraf sürekli verici bı taraf sürekli alici olursa eni sonu tükenir ve biter
Bari yiyosa sizde yiyin parayı...
Cok haklisiniz zaten ne demisler kocanin iki kasigi varsa birini kir. Demek ki boyle olunca iyi olan ben olacağım kendi kasindiKesinlikle erkek kısmına hesabını bilen kadin yaramıyor
Sen kistikca aile olur arkadaş çevresi olur içki olur savurup duruyorlar sen daha beter harcaki cebimde param yok ne yapacam diye düşünsün dursun
Bir de kocan iyice kaf dağına çıkmış sen asil iyi bir burnunu surt
normalde bukadr mizmizligu tavirlari tripleri kadinlar yapar ama kocan senn yerine yapiyorMerhaba hanımlar bu aralar biraz sık uğrar oldum bdv ye. Bu sefer mevzu eşim. Direk konuya girmeden önce bir girizgah yapmak istiyorum.
Hamile olduğum için işten çıkarıldım, evimiz kira, borcumuz var.sadece issizlik maasim var o da zaten kiraya gidiyor direk. Bu ay da fazlasıyla sıkışığız ve eşim devamlı bunu söyleyip duruyor. İsten cikarildigimdan beri arkadaslarimin yaptigi cogu bulusmaya dahil olamadim sirf para harcarim diye. Hamile olmama ragmen canımın cektigi seyleri bile öteledim. Cogu ihtiyacimi erteliyorum. Sirf kendidini yetersiz hissetmesin bunalima girmesin diye çabaliyorum.Ancak esim bunu ddevamli hatirlatmasina ragmen kendi arkadas toplantilarindan ve enistesiyle icmelerinden pek feragat etmedi. Gelgelim asil mevzuya. Bu hafta basinda 50 tl verdi mutfak masrafi icin cumaya kadar idare edebilir misin dedi bende elbette edebilirim dedim ve iki gun yiyebilcegimiz yemek yaptim. O gun ablasi isyerinde rahatsizlanmis eve gelmis bende aksam gecmis olsuna gidelim istersen dedim.(esim pek sever boyle seyleri) o da acaba tavuklu etli falan izgara mi yapsak onlara dedi bende yemeği yaptim canim o bosa gider simdi bosver dedim. Konu kapandi saniyordum. Ablasi uyuya kalmis enistesi kapida kaldigi icin bize geldi kahve yaptim ikisine. Esim adamin yaninda tutturdu aksam bizdesiniz izgara yapalim vs. Adamda gozumun icine bakiyor mecburen olur dedim adamin yaninda emrivaki yapti. Bu arada sabahtan beri sancim vardi ve bunu biliyordu esim. Bu bi hevesle cikti markete gitti ne var ne yok almis bende bi baktim e yuh yani dedim buna bozuldu bagirip cagirmaya basladi falan bende seslenmedim neyse tavugu yogurtla marine ederken geldi insanlar oyle yemek istemeyebilir falan gibi ters ters konustu bende peki o zaman yikiyorum tekrar nasil isterseniz oyle yaparsiniz dedim yikadim koydum dolaba. Bu arada tabiki yorgunluktan ölüyorum zaten normal evimin isini bile zor yapiyorum birde o gun ekstra sancim vardi. Bu yuzdende bayagi surat yaptim ister istemez. Kolum kalkmiyordu artik.Misafirleri agirladik yolladik adam da bir tavirlar var sanki ben sucluyum. Hadi dedim tepkim dogru olmamistir yanasayim suna yok. İyice havalara girdi evde yemek yememeler isyerine koydugum yemegi geri birakmalar bugunde aksam hazirladigim yemegi yemedi ablasina gitti simdide en nefret ettigim seyi yapiyor oturma odasinda uyuyor. Allah askina hatam varsa soyleyin ben ne yapayim bu adami
Hamilelik zaten zor bı süreçYani aslinda mesele misafire ne yaptihimiz degil bende oyle en guzellerini yapmak isterim ama hem yorgun oldugumu sancim oldugunu biliyor hem de bencilce hareket ediyor. Bana bir liranin hesabini soruyor kendisi rahatlikla harcama yapıyor dediginiz gibi artik bende yoruldum bu durumdan sıkıldım... birde hamileyim bebek dogdugunda calisamayacagim belli bir sure bunlari dusundukce iyice bunalima giriyorum
Cok haklisiniz gercekten inanin kendi ailemi hamile kaldigimdan beri davet edemedim zaten onlarda diyor kizim sen gel bize canin ne istiyorsa yapalim doguma yakin evini temizleyelim diyorlar onlara nasil mahcup oluyorum. Ama esimin ailesine yaptiklarimi saysam bitmez bir kere of dedim diye adam yatak ayirdi
Sormayin ya dun dedim zaten benim yapacagim nazi sen yapiyorsun diyenormalde bukadr mizmizligu tavirlari tripleri kadinlar yapar ama kocan senn yerine yapiyor
Haklisiniz acıyınca bu duruma dusuyorum. İnanin yuregim okadar yumusakki kim bana ne yaparsa yapsin bir guleryuzu bile kirginligimi aliyor kin tutamiyorum maleseffedakarlık yaptığından böyle oluyor
bundan sonra yapmayın diyeceğim de yapı meselesi
aranız düzelince gidin arkadaşlarınızla buluşun falan
acımayacaksın bu adamlara hiç
Sanmam :) ama yinede umursamayacagim dediginiz gibiumursama anlar belki hatasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?