Bıktım....

Evet oyle oldu yani kendi masraflarimla bogmak istemedim ama dediginiz gibi onunda isine geldi belliki zira benim kadar ozenli degil harcama konularinda

Bende param yoksa borç bulur yinede misafire daha ağır bı yemek yaparım bunda birşey yok bence

Ama sizin bukadar dikkat ederken kendisinin dikkat etmemesi ve halsiz haldeyken yemeğe misafir alması kabul edilir değil

Haklisin

Bence siz harcamaniza devam edin kendisi kismiyor bu tek taraflı olmaz bı taraf sürekli verici bı taraf sürekli alici olursa eni sonu tükenir ve biter

Bari yiyosa sizde yiyin parayı...

Azicik fazla harcasam üzülüyorum vicdanim el vermiyor ama dediginiz gibi yapmak lazim demek ki iyilik yaramiyor
Kesinlikle erkek kısmına hesabını bilen kadin yaramıyor
Sen kistikca aile olur arkadaş çevresi olur içki olur savurup duruyorlar sen daha beter harcaki cebimde param yok ne yapacam diye düşünsün dursun
Bir de kocan iyice kaf dağına çıkmış sen asil iyi bir burnunu surt

Bence siz harcamaniza devam edin kendisi kismiyor bu tek taraflı olmaz bı taraf sürekli verici bı taraf sürekli alici olursa eni sonu tükenir ve biter

Bari yiyosa sizde yiyin parayı...
Yani aslinda mesele misafire ne yaptihimiz degil bende oyle en guzellerini yapmak isterim ama hem yorgun oldugumu sancim oldugunu biliyor hem de bencilce hareket ediyor. Bana bir liranin hesabini soruyor kendisi rahatlikla harcama yapıyor dediginiz gibi artik bende yoruldum bu durumdan sıkıldım... birde hamileyim bebek dogdugunda calisamayacagim belli bir sure bunlari dusundukce iyice bunalima giriyorum

Cok haklisiniz zaten ne demisler kocanin iki kasigi varsa birini kir. Demek ki boyle olunca iyi olan ben olacağım kendi kasindi

normalde bukadr mizmizligu tavirlari tripleri kadinlar yapar ama kocan senn yerine yapiyor

Hamilelik zaten zor bı süreç
Ben olsam harcama yapar ben hamileyim derdim
Yer içer gezer ben hamileyim derdim
Temizliğe kendimi yormaz misafir kabul etmez ben hamileyim derdim

Bugünlerin tadını çıkarın bidaha ele gelmez şuan en rahat olduğunuz zaman bolca yatıp uyuyun

fedakarlık yaptığından böyle oluyor
bundan sonra yapmayın diyeceğim de yapı meselesi

aranız düzelince gidin arkadaşlarınızla buluşun falan
acımayacaksın bu adamlara hiç

Sakın yüz verme bu saatten sonra bide yatakları ayırıyo haspam. Evde cool takıl onu umursama internete gir müzik aç dinle arkadaşlarınla konuş gül eğlen kitap oku. Onu görme. Tıpış tıpış gelir.

Tepkin normal canim. Misafir mi ablasi ya sizin durumunuzu bilmiyorlar mi ? Hamile halinle canınin cektini almiyorsan kocan bunu dusunmuyorsa bi zahmet misafire de tutumlu olsun.
Sen adama yanastikca o uzatir tabi. Sen tavir koy yoksa bole alisir

Alttan alıp yaklaştığınız için yapabiliyor bunu
Yokmuş gibi davranın, yemek bile sormayın
Ailesi gelince surat asın, kinayeli laflar edin etekleri tutuşsun ortalığı toparlayacağım diye
O zaman kıymetli olursunuz, hak ediyor böyle adamlar

rahatsız olduğun şeyleri genel olarak anlat ben tutumlu gitmeye çaba gösterirken senin enişteyle içki muhabbetlerin savruk harcaman beni rahatsız ediyor de.bu ablanla alakalı değil ama bana sormadan misafir davet etmemen gerektiğini düşünüyorum de.bir de tecrübeyle sabittir erkeklerde bu gereksiz alınganlık ve tripler gebelikten dolayı azalan cinsellikten kaynaklanıyor.Tabi eşinizin tabiatı normalde bu değilse.

fedakarlık yaptığından böyle oluyor
bundan sonra yapmayın diyeceğim de yapı meselesi

aranız düzelince gidin arkadaşlarınızla buluşun falan
acımayacaksın bu adamlara hiç
Haklisiniz acıyınca bu duruma dusuyorum. İnanin yuregim okadar yumusakki kim bana ne yaparsa yapsin bir guleryuzu bile kirginligimi aliyor kin tutamiyorum malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…