Bıktım....

Azicik fazla harcasam üzülüyorum vicdanim el vermiyor ama dediginiz gibi yapmak lazim demek ki iyilik yaramiyor

Ayni bizim gibisiniz yani kendi dogum gunu pastami bile kendim almistim ben :) sirf onlara masraf olmasin diye bizde para basiyoruz zaten :)
Bu seferlik seftali istedim o da ne alaka dese de olsun ikram ederiz diyiverdim :)

Daha yemek hazırlıyosun.
Hamile kadına küsen adam, bide nimete sofraya küsüyorsa zıkkımın kökünü ye derdim.
İcimden diyorum bende :) hazirlamasam bu sefer icim elvermiyor soyle küsünce isi gücü birakan kadinlardan olmak istedim hep ama olamadim :)

Dogru diyorsunuz erkek parayi bulunca once arabayi sonra karisini degistirir derlermis :) yani dediginiz gibi artik isteyim bakalim ne yapiyor beyefendi. Yokluktan var edip izgara partisi veriyorsa benim kucucuk asermelerime de bulsun parayi bir zahmet :)

U
Ayni bizim gibisiniz yani kendi dogum gunu pastami bile kendim almistim ben :) sirf onlara masraf olmasin diye bizde para basiyoruz zaten :)
Bu seferlik seftali istedim o da ne alaka dese de olsun ikram ederiz diyiverdim :)
Yani biz herkese alıyoruz ama kimse bize almıyor ya şöyle söyleyeyim evlilik yıl dönümünde bize pasta var mı diye sordular yahu belki eşim bana özel pasta alacak kutlama yapacak yok alışmış kudurmuştan beter hesabı dadandilar

Bu işler böyle eşime göre ben cimriyim bence onun ki enayilik oluuor ama ne yapalım bize de böylesi denk geldi

Valla artik bende ayni tavri gostercem cunku ustune dustukce simardi sanki. Valla anneniz en guzelini yapiyormus sefasi olsunn

Hic yokmus gibi davran keyfine bak umrunda olmasin
Belli ki cok nazlaniyor

Ayy yok canim bunlar sizinkiler kadar degil halime sukredeyim bari :)
Evet kesinlikle enayilik bunlarin yaptigi. Tamam karsilik beklenmez ama hep hiz hep biz olunca insanin siniri bozuluyor :)

Ayy yok canim bunlar sizinkiler kadar degil halime sukredeyim bari :)
Evet kesinlikle enayilik bunlarin yaptigi. Tamam karsilik beklenmez ama hep hiz hep biz olunca insanin siniri bozuluyor :)
Ben 1 yıldır sabrediyorum ailesinin yanında bişey demiyorum. Ama bir gün yahu hep bizden hep bizden. Bizden yiyelim içelim sizden gezelim görelim olmuyor ama hadi pamuk eller cebe diyeceğim kafayı kıracağım o zaman

Ben 1 yıldır sabrediyorum ailesinin yanında bişey demiyorum. Ama bir gün yahu hep bizden hep bizden. Bizden yiyelim içelim sizden gezelim görelim olmuyor ama hadi pamuk eller cebe diyeceğim kafayı kıracağım o zaman
Ben eskiden hic belli etmiyordum ama artik caktirmadan laf arasında sıkışık oldugumuzu belirtiyorum hatta bebise hic bisey alamadik hala diye siyleniyorum arif olan anlar sanirim artik :) sizde laf aradinda konu gecerse bizde bu aralar sıkışığız diyin bence yoksa baska kurtulus yokk

Keşke rahatsiz oldugunuzu dile getirseydiniz.. siz iyimisiniz ? Ayrıca eşinizi fazla maddi açıdan sıkmak istememissiniz onu düşündüğünüz için ama o pek sallamiyor gibi yani üzülmeye değmez illaki gelicek yanınıza konuşmaya da calisicak o zaman sakin kafayla konusursunuz

O nasil odeyecegini dusunmuyorsa siz de dusunmeyin artik. Fazla fedakarlik iyi degil. Bu onun sorunu. Bitakin. Siz kendi islerinizi yapin. Bu erkeklere cok iyilik dusuncelilik fedakarlik yaramaz.

Bence siz isten cikinca kendinizi sorumlu hissetmişsiniz. Esiniz evi gecindirmekle mukellef hele ki bu durumda..

Tavsiyem o bu kadar hoyrat harciyorsa sizde gecim derdini birakip keyfinizce harcayin ay sonu geldiginde biraz sıkışsin akli basina gelir..

Zaten biliyordu bile bile cagirdi yani o kadar bencilce bir hareket ki sinirlerim bozuldu. Artik takmiyorum zaten yeterince yuz verdim galiba

O nasil odeyecegini dusunmuyorsa siz de dusunmeyin artik. Fazla fedakarlik iyi degil. Bu onun sorunu. Bitakin. Siz kendi islerinizi yapin. Bu erkeklere cok iyilik dusuncelilik fedakarlik yaramaz.
Haklisiniz gercekten yaramiyor iyice tepeme cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…