Merhaba hanımlar bu aralar biraz sık uğrar oldum bdv ye. Bu sefer mevzu eşim. Direk konuya girmeden önce bir girizgah yapmak istiyorum.
Hamile olduğum için işten çıkarıldım, evimiz kira, borcumuz var.sadece issizlik maasim var o da zaten kiraya gidiyor direk. Bu ay da fazlasıyla sıkışığız ve eşim devamlı bunu söyleyip duruyor. İsten cikarildigimdan beri arkadaslarimin yaptigi cogu bulusmaya dahil olamadim sirf para harcarim diye. Hamile olmama ragmen canımın cektigi seyleri bile öteledim. Cogu ihtiyacimi erteliyorum. Sirf kendidini yetersiz hissetmesin bunalima girmesin diye çabaliyorum.Ancak esim bunu ddevamli hatirlatmasina ragmen kendi arkadas toplantilarindan ve enistesiyle icmelerinden pek feragat etmedi. Gelgelim asil mevzuya. Bu hafta basinda 50 tl verdi mutfak masrafi icin cumaya kadar idare edebilir misin dedi bende elbette edebilirim dedim ve iki gun yiyebilcegimiz yemek yaptim. O gun ablasi isyerinde rahatsizlanmis eve gelmis bende aksam gecmis olsuna gidelim istersen dedim.(esim pek sever boyle seyleri) o da acaba tavuklu etli falan izgara mi yapsak onlara dedi bende yemeği yaptim canim o bosa gider simdi bosver dedim. Konu kapandi saniyordum. Ablasi uyuya kalmis enistesi kapida kaldigi icin bize geldi kahve yaptim ikisine. Esim adamin yaninda tutturdu aksam bizdesiniz izgara yapalim vs. Adamda gozumun icine bakiyor mecburen olur dedim adamin yaninda emrivaki yapti. Bu arada sabahtan beri sancim vardi ve bunu biliyordu esim. Bu bi hevesle cikti markete gitti ne var ne yok almis bende bi baktim e yuh yani dedim buna bozuldu bagirip cagirmaya basladi falan bende seslenmedim neyse tavugu yogurtla marine ederken geldi insanlar oyle yemek istemeyebilir falan gibi ters ters konustu bende peki o zaman yikiyorum tekrar nasil isterseniz oyle yaparsiniz dedim yikadim koydum dolaba. Bu arada tabiki yorgunluktan ölüyorum zaten normal evimin isini bile zor yapiyorum birde o gun ekstra sancim vardi. Bu yuzdende bayagi surat yaptim ister istemez. Kolum kalkmiyordu artik.Misafirleri agirladik yolladik adam da bir tavirlar var sanki ben sucluyum. Hadi dedim tepkim dogru olmamistir yanasayim suna yok. İyice havalara girdi evde yemek yememeler isyerine koydugum yemegi geri birakmalar bugunde aksam hazirladigim yemegi yemedi ablasina gitti simdide en nefret ettigim seyi yapiyor oturma odasinda uyuyor. Allah askina hatam varsa soyleyin ben ne yapayim bu adami