Bıktım....

Yemeyenin malını yerler diye bir söz var. Sizinki de öyle olmuş. Hamilesin istediğini al ye. Ailesine gelince nasıl bulup buluşturup yediriyorsa sizde canınızın istediğini alın. Çok da üstüne düşüp şımartmayın. Yorgun olabilir o gün misafir almak isteyebilirsiniz. Hiç oralı olmayın, kendi sizin peşinizden gelsin.

Aklimdan gecdnleri yazmissiniz gercekten... bende bugun basladim kendisini umursamamaya kahvaltimi ve oglen yemegimi kendime kadar yapip isime baktim kendiside ne hali varsa gorsun. Dediginiz gibi cok yuz buldu sanirim tepeme cikti.
konu sahibi son durumunuzu merak ettim neler uyguladınız eşinizin tepkisinde değişimler oldumu sizi sorguladımı ?

eve lazım olan camiye haram derler hem siz idare edin herşeyden kısın hem o kafasına göre misafir ağırlasın hesapsızca ne ala memleket taviz vermeyin kendinizi ve bebeğinizi düşünün

konu sahibi son durumunuzu merak ettim neler uyguladınız eşinizin tepkisinde değişimler oldumu sizi sorguladımı ?
Konustuk derdimi anlattim yani normal zaman da olsa neyse de hamileyken iki kati yoruldugumu son aylarda agirlastigimi zorlandigimi soyledim ozur diledi yardimci olacakmis artik bakalim

Hatalısınız.
Bu kadar özveri gereksiz.

Kendini ve bebeğini düşün kendini sıkma nasil5da kocan bir yerlerden salıyor kendini..bende o düşünsün yee iç gez

Konustuk derdimi anlattim yani normal zaman da olsa neyse de hamileyken iki kati yoruldugumu son aylarda agirlastigimi zorlandigimi soyledim ozur diledi yardimci olacakmis artik bakalim
hadi bakalm inşallah anlamıştır ve değişir sizde lütfen cok taviz vermeyn cok deger vermeyn cok ilgiye bogmayn cok sevseniz bile yarsından fazlasını içinizde yşayn yansıtmayn.. birde en önemlisi her işinize yardımcı olmasını dile getirin sürekli.. allah yardmcnz olsun

Aserdiginiz zaman söylemeniz gerek her zaman...cimrilik yapmayin adam gidio iciyo o parayi oraya veriyor ama siz iki seyden kaciniyorsunuz hamile oldugunuz halde...
Büyütüyorsunuz misafir gelicekse sizin iki günlük yaptiginiz yemegi vermeniz cok qyip olurdu..cnm hatta para m olmasa borc eder alirdim bir seyler yapardim bnim annem 20 tl ne sofralar hazirlardi...hamilesiniz diyede kimse gelmesinmi yarin öbürgünde cocugum var diyeceksiniz ve gercekten abartmsyin icinizi genis tutun..kocanizda bi tuhaf insan bi sorar karicim canin bi sey istiyomu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…