Bıktım....

ShellShock

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
3.616
3.867
133
Merhaba hanımlar bu aralar biraz sık uğrar oldum bdv ye. Bu sefer mevzu eşim. Direk konuya girmeden önce bir girizgah yapmak istiyorum.
Hamile olduğum için işten çıkarıldım, evimiz kira, borcumuz var.sadece issizlik maasim var o da zaten kiraya gidiyor direk. Bu ay da fazlasıyla sıkışığız ve eşim devamlı bunu söyleyip duruyor. İsten cikarildigimdan beri arkadaslarimin yaptigi cogu bulusmaya dahil olamadim sirf para harcarim diye. Hamile olmama ragmen canımın cektigi seyleri bile öteledim. Cogu ihtiyacimi erteliyorum. Sirf kendidini yetersiz hissetmesin bunalima girmesin diye çabaliyorum.Ancak esim bunu ddevamli hatirlatmasina ragmen kendi arkadas toplantilarindan ve enistesiyle icmelerinden pek feragat etmedi. Gelgelim asil mevzuya. Bu hafta basinda 50 tl verdi mutfak masrafi icin cumaya kadar idare edebilir misin dedi bende elbette edebilirim dedim ve iki gun yiyebilcegimiz yemek yaptim. O gun ablasi isyerinde rahatsizlanmis eve gelmis bende aksam gecmis olsuna gidelim istersen dedim.(esim pek sever boyle seyleri) o da acaba tavuklu etli falan izgara mi yapsak onlara dedi bende yemeği yaptim canim o bosa gider simdi bosver dedim. Konu kapandi saniyordum. Ablasi uyuya kalmis enistesi kapida kaldigi icin bize geldi kahve yaptim ikisine. Esim adamin yaninda tutturdu aksam bizdesiniz izgara yapalim vs. Adamda gozumun icine bakiyor mecburen olur dedim adamin yaninda emrivaki yapti. Bu arada sabahtan beri sancim vardi ve bunu biliyordu esim. Bu bi hevesle cikti markete gitti ne var ne yok almis bende bi baktim e yuh yani dedim buna bozuldu bagirip cagirmaya basladi falan bende seslenmedim neyse tavugu yogurtla marine ederken geldi insanlar oyle yemek istemeyebilir falan gibi ters ters konustu bende peki o zaman yikiyorum tekrar nasil isterseniz oyle yaparsiniz dedim yikadim koydum dolaba. Bu arada tabiki yorgunluktan ölüyorum zaten normal evimin isini bile zor yapiyorum birde o gun ekstra sancim vardi. Bu yuzdende bayagi surat yaptim ister istemez. Kolum kalkmiyordu artik.Misafirleri agirladik yolladik adam da bir tavirlar var sanki ben sucluyum. Hadi dedim tepkim dogru olmamistir yanasayim suna yok. İyice havalara girdi evde yemek yememeler isyerine koydugum yemegi geri birakmalar bugunde aksam hazirladigim yemegi yemedi ablasina gitti simdide en nefret ettigim seyi yapiyor oturma odasinda uyuyor. Allah askina hatam varsa soyleyin ben ne yapayim bu adami

Son düzenleme:
valla elimde hiç olmasa da misafire ben de borç alır ikramda bulunurum gerekirse. Eşim de abimlere yedirdiğim yemek hakkında öyle bir yorum yapsa sinirim tepeme çıkar. Ha sana yemek yaptırması falan olmamış. Davet ediyorsa kendisi yapsın ki kaç aylık hamilesin ayrıca. Ve canının çektiği şeyi de erteleme , iste tabiki. Fedakarlık adına küçük şeylerden kıstıkça kendini doldurmuşsun çünkü.

Onun dışında bizde böyle çer çöp mevzulara konu uzamaz. O an darılan olsa da en geç 1 saate kapanır olay. Uzayacak bir mevzu değil bence eşin saçma sapan triplere girmiş.

Bence gel ağzımın ortasına çak diyor ama siz güzelce konuşun.

Bir de aşermeye pek inanmayan biri olarak canınız ne çekiyorsa eksiksiz iletin.
Fazlası olsun, eksiği olmasın.

Guzelce konusayim diyorum bu seferde git beni rahat birak diye kovuyor resmen benimde artik icimden gelmiyor inanin.
Aslinda asermeye bende pek inanmam ama inanin bazen insanin cani oyle bir cekiyor ki ruyalarina giriyor belki de psikolojiktir :)

Aslinda tepkim yanlisti biliyorum bende cok severim misafir agirlamayi ama o gun inanin kendimi bile zor tasiyordum yanlis zamanda yanlis tepki verdim . Bende sizin gibiyim hata bana da yapilsa uzatmam cunku sevmem gergin ortami ama esim gerdikce geriyor iyice uzuluyorum bu sefer

Canım böyle kocayla ne diye kendini kısıtlıyorsun al işte sen yemezsen kocan saçar savurur! Hiçbirşey kalmasın içinde al yap ye gördüğün gb erkek tayfasına yaranılmıyor üstüne bir de suçlu çıkıyorsun.

Bu arada kocanın totosu tavana vurmuş neyin havasıysa bu hey Allah'ım

Fazla düşününce böyle oluyor.

Ben de evde kısıyorum eşim dışarıda savuruyor resmen yahu ailede herkese doğum günü pastasını biz alıyoruz toplanılıyor sıcakta dondurmasını biz alırız

Yani sen kısma bir de hamilesin.

Konuya gelince çocukluk yapıyor bir daha ki sefere markete gittiğinde misafir için sende istek yap, o zaman iyi olursun

Ufff ayni babam. Kendi ailesine oturduğu yerden nasil hizmet ettireceğini sasiran erkek cok cekilmez. Bir omur boyu sabir diliyorum. Degismiyorlar çünkü.
Çok güzel betimlemişsin,
Oturduğu yerden hizmet ettirmek,
Çakıvercen ağzının ortasına kum küreğiyle

Ufff ayni babam. Kendi ailesine oturduğu yerden nasil hizmet ettireceğini sasiran erkek cok cekilmez. Bir omur boyu sabir diliyorum. Degismiyorlar çünkü.
Cok haklisiniz gercekten inanin kendi ailemi hamile kaldigimdan beri davet edemedim zaten onlarda diyor kizim sen gel bize canin ne istiyorsa yapalim doguma yakin evini temizleyelim diyorlar onlara nasil mahcup oluyorum. Ama esimin ailesine yaptiklarimi saysam bitmez bir kere of dedim diye adam yatak ayirdi

Erkeklere yaranmaya çalışmayın yiyin icin giyin öyle yapınca değere biniyorsunuz .Bazı kadınlar kocalarına kiyamaz onları zengin eder erkekler de ilk fırsatta aldatır onları :) lütfen ya hamilesiniz canınız ne isterse isteyin... isterse eve dünya getirsin sizde ses çıkarmayın böyle para mevzusu olunca sizde onun suçu olduğunu söylersiniz olur biter .

Ay ne hali varsa görsün. Babam boyle yapinca annem daha beter bir kuserdi ki üfffff. 1 ay burnunu surte surte adami bin pisman ederdi. En sonunda babama üzülürdüm. bu kadar abartmayın ama yine de gonul filan almayin. Hem suclu hem güçlü.

Acaba misafirlerimizi ağirlarken çok surat asıp ters ters mi davrandınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…