- 25 Temmuz 2013
- 51
- 53
- 88
- Konu Sahibi akillikiz1789
Merhaba hanımlar. Benim eşim 1 aydır tutuklu ama yakın zamanda tahliye olacak Allah'ın izniyle. Ben 27 eşim 32 yaşında. 2 yaşında oğlumuz var. Mutlu bir aileyiz, inancliyiz. Eşimle birbirimizi çok seviyoruz. Tek sorun KV 5 haftadır görüşe gidiyoruz eşimi. Ben babam kp KV ve KV babasi. Kv her seferinde rezil ediyor bizi. Her gittiğimizde ilk o konuşmak istiyor oğluyla. Konuşuyor da hiç sorun etmiyorum. Bugün ben oturdum eşimin karşısına ve eşimin camın öbür tarafına gelmesini bekliyordum. KV geldi dedi ki " ben annemin sen nesin? Sen nesi oluyorsun onun?" Tek cevap vermedim çünkü saldiriverir rezil eder. Ben kalktim al konuş dedim. Sinirini alamadı başladı bağırmaya. Ben kimmisim, o anneymis en çok o uzuluyormus. O sırada eşim geldi diyo ki eşime " sen benim aşkımsın" la havale dedim. Bu sırada dede geldi KV çekti yeter artık gençler konuşsun diye. Neyse konuştuk eşimle sağolsun takma kafana muhatap alma onları falan dedi. Çıkışta başladı yine bağırmaya. Ben kavga çıkarmaya calisiyomusum. Babam artık çileden çıktı o da bağırdı KV ye. Benim kızım sizin samaroglaniniz değil
Dedi iyice söylendi. Ki babam çok efendi bir insandır çileden çıktı artık. Kp desen tam bir etkisiz eleman tek laf edemiyor. Bizim hanımın psikolojisi bozuk demekten başka laf etmez. Onun oğluyla benim de eşim. 1 aydır bebegimle annemin evinde kalıyoruz. Onların ilk torunları olmasna rağmen arayıp sormazlar. Haftada bir iki saat severler anca. Ben tek geliniyim bir de görümcem var. Bu kadın niye böyle yapıyor anlamıyorum nasıl davranmam gerek bilmiyorum. Evlerimiz de yakın ama öyle sık gelip gitmeyiz. Ahhh eşim tez zamanda geliverse... Pazartesi açık görüş var. Ben nasıl davraniyim bu kadına? Pazartesi benim annem babam da gelecek
Dedi iyice söylendi. Ki babam çok efendi bir insandır çileden çıktı artık. Kp desen tam bir etkisiz eleman tek laf edemiyor. Bizim hanımın psikolojisi bozuk demekten başka laf etmez. Onun oğluyla benim de eşim. 1 aydır bebegimle annemin evinde kalıyoruz. Onların ilk torunları olmasna rağmen arayıp sormazlar. Haftada bir iki saat severler anca. Ben tek geliniyim bir de görümcem var. Bu kadın niye böyle yapıyor anlamıyorum nasıl davranmam gerek bilmiyorum. Evlerimiz de yakın ama öyle sık gelip gitmeyiz. Ahhh eşim tez zamanda geliverse... Pazartesi açık görüş var. Ben nasıl davraniyim bu kadına? Pazartesi benim annem babam da gelecek