Bıktım mal mülk kavgasindan

Evet ben tek kizim vergi zamani söylüyor ve ödüyorum ona.

Sebebi ortada öyleyse damat bizim paramızı yemesin.

Eski kira paralarını almadan vekalet vermem diyin. Türkiye'de bir avukat bulun onu almanya'dan vekalet gönderin. Almanya noterden onaylatip buraya gonderebiliyorsunuz diye biliyorum. Avukat eve gidip kiracı ile sizin adiniza yeni kontrat düzenleyecek ve sizin hesap bilgilerinizi verecek artık kira yeni hesaba yatsın. Ya da bir hafta sonu atlayıp Türkiye'ye gelin kiraçıktı ile tanışın yeni kontrat düzenleyin kiralar artık size yatsın.
Bu arada vergi borçları falan bunları anneniz takip ediyor siz ona ödüyorsunuz falan. Topladığı kiralardan neden ödemiyor?

Ben zaten sadece babamin bana verdigi bu dairede olan hakkimi istedigimi söyledim. Digerlerine karismadigimi benim hakkimi babamin hayrina istediklerini yapabilirler. Ama dediginiz dogru annem ogullarina daha düskündür. Toz kondurmaz. Zaten bilsinler diye söylemistim.

Tüm haklarınizi almaya bakın derim. Ne abilerinizde ne annenizde iyi niyet göremedim ben.

Kira değerine bağlı bence.
Ben memleketdeki yerlerimin, tarla ve konutlarin, kirasını sormuyorum. Akrabalar ilgileniyor ve onlar aliyor.

Kiralar bizim memleketde baya düşük. Almayadan avukat tutmak, kiraciyla uğraşmak daha pahaliya geliyor.

Gelir gider hesabi yapin bence. Sonra karar verirsiniz. Hak hukuk derken, evdeki bulgurdan (aile huzuru) olmayin.

Back