Bıktım mal mülk kavgasindan

Yok vekalet diger mülkler icin. Kiracimi tanimiyorum. Esim Türkiyede baska bir sehirden. Hersene gelemiyoruz.
Annene elden mi veriyor? Telefon numarasını iste olmazsa.
Böyle annen para vermek istemiyor gibi görünüyor
hem de bankaya kendi adına yatırıyomuş
Senin ya da çocuğunun falan adına olsaydı keşke
Babanın sana verdiği bir ev olduğu için hakkını istemen bence doğru

Yok bankaya yatiriyor. Isin tuhafi abim ve diger kardesleriminki günü gününe euro ya cevriliyor.Benimki zaten tüm degerini kaybetti.

Kiracilarimi bile tanimiyorum esim baska sehirden ve Almanyada kendi isimizde calistigimiz icin hersene ve uzun gelemiyoruz.
Gelmeniz şart değil. İsteyin telefon numaralarını, konuşun telefonda.

Benim ev sahibim de yurtdışında. Bi tek sözleşme imzalarken gördük, bir de hesap numarası verdi, o kadar.

Eğer anneniz vermek istemezse de Türkiye’den güvendiğiniz birine veya bir avukata verin, o kiracınızla irtibata geçsin. Gerekirse yeniden kira sözleşmesi yapıp kirayı sizin hesabınıza yatırmalarını istesin.

Ah ah anneme bunu anlatamiyorum.
Vekaleti vermeyin,sebep sorarlarsa söylersiniz kiraları hesabıma gönderin diye,aksi halde satamayacakları için mecbur gönderecekler.
Yani aşırı saçma. Neden herkes çatır çatır alırken kirasını sizinki ortak paylaşılacak şekilde biriktiriliyor. Abinizinde işine geliyordur böylesi tabi,ondan senin sorunun deyip çekiliyor kenara.
Siz yurtdışındasınız diye ihtiyacınız olmadığını düşünüyorlar sanırım.

Bunu yapsam anneme ayip olur diye düsündüm hep o gönlüyle berir masil olsa ihtiyaci yok diye düsündüm.

Ama onlarda yurtdisinda hepimiz burada dogduk büyüdük. Inanin hepsinin durumu bizden iyi ama ???? Bilemedim.

Bunu yapsam anneme ayip olur diye düsündüm hep o gönlüyle berir masil olsa ihtiyaci yok diye düsündüm.
Valla son bir kere söyle
Anne şu an para lazım bize sende olan kiralarımı alayım de
Hatta ne zamandan beri kiracı var biliyorsan Xxx aylık kiramı gönderir misin hesabıma acil lütfen de

E biz ne diyelim peki bu durumda?

Kendiliğinden verecek olsa verirdi zaten bunca zaman. Vermediğine göre ya böyle kabul edip susacaksınız ya da benim dediğim gibi restleşeceksiniz.

Gerekirse eşim öyle istiyor dersiniz.

Vekaletten zarar görenlerin değişmez ortak noktası güvendir.Güvenmeseler insanlar zaten kimseye vekalet vermezler sonucta silah zoruyla verilen bişey değil demek isterim öncelikle.Siz anladığım kadarıyla kanaatkar davranmışsınız bu zamana kadar o yüzden de pek kaale alınmamışsınız ama yapmayın bunu.Evladınız varmış ve annenizinde bu kiraya ihtiyacı yokmuş.Şimdi bu iki gerçeği düşünerek annenizi arayın ve bundan sonraki ayların kirasını şu hesap numarasına gönderiver anne deyin.Bunu siz yapmazsanız kimse yapmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…