- 5 Kasım 2015
- 189
- 91
- 48
- 49
- Konu Sahibi Impossible 75
-
O zaman annenizin ihtiyacı yok. Alın kiranızı. Cocuklarınız için harcayın.
Ah ah anneme bunu anlatamiyorum.Neden peki?
Sizin hesabınıza yatırsın o halde.
Herkes kendi kirasını alırken sizin kira neden ortak pay edilecek şekilde hesaba yatıyor?
Hadi annenizin ihtiyacı olsa kullansa amenna ama bu durumda önce kiralarınızı isteyin,ondan sonra ortak mülkler için vekalet verin.
Annene elden mi veriyor? Telefon numarasını iste olmazsa.Yok vekalet diger mülkler icin. Kiracimi tanimiyorum. Esim Türkiyede baska bir sehirden. Hersene gelemiyoruz.
Ugrasiyorum ama anneme kalmis neden vermiyor anlamiyorum.Vekalet vermeyin hakkınız neyse alın.
Yok bankaya yatiriyor. Isin tuhafi abim ve diger kardesleriminki günü gününe euro ya cevriliyor.Benimki zaten tüm degerini kaybetti.Annene elden mi veriyor? Telefon numarasını iste olmazsa.
Böyle annen para vermek istemiyor gibi görünüyor
hem de bankaya kendi adına yatırıyomuş
Senin ya da çocuğunun falan adına olsaydı keşke
Babanın sana verdiği bir ev olduğu için hakkını istemen bence doğru
Gelmeniz şart değil. İsteyin telefon numaralarını, konuşun telefonda.Kiracilarimi bile tanimiyorum esim baska sehirden ve Almanyada kendi isimizde calistigimiz icin hersene ve uzun gelemiyoruz.
Nasıl anlatamıyorsunIste bunu ona anlatamiyorum malesef.
Abime lafini bilsinler annemin bana kira borcu oldugunu diye dedim hani belki biz kalandan önce sana olan kira borclarini veririz metal etme der diye. Nerde.Yani o zaman annenden isteyeceksin yine ikinizin arasındaki mesele
Abinle lafını bile etme bunun
Vekaleti vermeyin,sebep sorarlarsa söylersiniz kiraları hesabıma gönderin diye,aksi halde satamayacakları için mecbur gönderecekler.Ah ah anneme bunu anlatamiyorum.
Bunu yapsam anneme ayip olur diye düsündüm hep o gönlüyle berir masil olsa ihtiyaci yok diye düsündüm.Gelmeniz şart değil. İsteyin telefon numaralarını, konuşun telefonda.
Benim ev sahibim de yurtdışında. Bi tek sözleşme imzalarken gördük, bir de hesap numarası verdi, o kadar.
Eğer anneniz vermek istemezse de Türkiye’den güvendiğiniz birine veya bir avukata verin, o kiracınızla irtibata geçsin. Gerekirse yeniden kira sözleşmesi yapıp kirayı sizin hesabınıza yatırmalarını istesin.
Ama onlarda yurtdisinda hepimiz burada dogduk büyüdük. Inanin hepsinin durumu bizden iyi ama ???? Bilemedim.Vekaleti vermeyin,sebep sorarlarsa söylersiniz kiraları hesabıma gönderin diye,aksi halde satamayacakları için mecbur gönderecekler.
Yani aşırı saçma. Neden herkes çatır çatır alırken kirasını sizinki ortak paylaşılacak şekilde biriktiriliyor. Abinizinde işine geliyordur böylesi tabi,ondan senin sorunun deyip çekiliyor kenara.
Siz yurtdışındasınız diye ihtiyacınız olmadığını düşünüyorlar sanırım.
Valla son bir kere söyleBunu yapsam anneme ayip olur diye düsündüm hep o gönlüyle berir masil olsa ihtiyaci yok diye düsündüm.
Bilemedim o zaman kesinlikle isteyin. Aksi halde vekalet falan vermeyin.Ama onlarda yurtdisinda hepimiz burada dogduk büyüdük. Inanin hepsinin durumu bizden iyi ama ???? Bilemedim.
Bilemedim o zaman kesinlikle isteyin. Aksi halde vekalet falan vermeyin.Ama onlarda yurtdisinda hepimiz burada dogduk büyüdük. Inanin hepsinin durumu bizden iyi ama ???? Bilemedim.
Birde öyle deneyeyim. Tam 14 yildir kiraci var.Valla son bir kere söyle
Anne şu an para lazım bize sende olan kiralarımı alayım de
Hatta ne zamandan beri kiracı var biliyorsan Xxx aylık kiramı gönderir misin hesabıma acil lütfen de
Küçük bir servet olmuşturBirde öyle deneyeyim. Tam 14 yildir kiraci var.
Kesinlikle vekalet vermeyecegim diye anneme söyleyeyim.Birde böyle deneyeyim. Inanin annemin ihtiyaci olsa gik demem ama o niye böyle yapiyor anlamadim.Galiba biraz onlar erkek evlat haklari diye düsünüyor.Bilemedim o zaman kesinlikle isteyin. Aksi halde vekalet falan vermeyin.
Aynen öyle. Zaten ihtiyaci olsa hic konusmam.Küçük bir servet olmuştur
Allah gecinden versin ama annen vefat ederse onun parası kardeşlerine bölünecek
Senin kiraları abinler alacak
Bir an önce paranı kurtar derim
Bunu yapsam anneme ayip olur diye düsündüm hep o gönlüyle berir masil olsa ihtiyaci yok diye düsündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?