bıktım çamurundan..

hendi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2011
374
2
artık sigara içmek istemiyorum. aklıma gelince başka şeylerle uğraşıyorum. ama olmuyor =( yanıma sigara içen biri gelince bende böyle kokuyorum diye kendimden tiksiniyorum bazen. çok içmiyorum ama hiç içmemek istiyorum. bir soluk aldıktan sonra pişman oluyorum. nasıl bırakacağım bu illeti?

bende oyleyim. nefret ediyorum ama yinede azda olsa iciyorum bugun biraktim buraya uye oldum
yazilari epey bir okudum ve gercekten cok motive oldum defalarca kez biraktim en uzun birakisim 6 ay oldu bu 4. birakisim filan olucak cok cok denedim hep kaybediyorum
tam icmiycem bitiriyorum artik diyorum birden oyle bir an geliyorki sanki bunu diyen ben degilim
yakiyorum hemen oh diyorum sonrada psiman oluyorum..

bir hafta hic icmezsek sonrasi sanirim kolay gelicek ama baslamak cesaretlenmek lazim onu bile basaramiyorum
ben dun gece kendi kendime soz verdim ve 20 aralik yani bugun kesinlikle daha icmiycem

gerekirse sinir krizleri geciricem bogurerek aglicam ama yakmicam sende birakirsin canim onemli olan karar vermek ve bunu gercekten istemek!!!

ben şuan içiyorum =)))

tamamen irade.. bende üç kez bırakıp başlayanlardanım, hemde uzun aylar sonra.. önemli olan bırakıp tekrar başlamamak ama malesef bunuda çoğu kişi yapıyor.. allah yardıncınız olsun, inş. darısıda bana..

profil remsinede bakilirsa sigara bir ask, bir zevk, keyfi tutku ahh ahh
neyse kaka o kaka pis pis !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…