Hayatından tamamen çıkararak.Görüştüğüm biri vardı. Birkaç kavga dışında bir sorunumuz yoktu. Kendisi böyle bir bunalıma girmiş gibi oldu (ne kadar gerçek bilmiyorum). Sonra bana 2-3 gündür düşünüyorum görüşmek, konuşmak istemiyorum yazmış ama silmiş geri. Tabi ben okudum yine de. Hiçbir şey söylemeden engelledim her yerden. Sonra aradı, bu sabah tekrar aradı. Ben de müsaitsen ara dedim. Dinliyorum falan yazmış. Dedim sabah sen aradın. Şimdi baktım ben wp den kimseyi engellemem diyen adam beni engellemiş. Bu pisliği nasıl pişman ettireceğim?
aynen kesin öyledir....Kendisi böyle bir bunalıma girmiş gibi oldu
Allaha havale et.Görüştüğüm biri vardı. Birkaç kavga dışında bir sorunumuz yoktu. Kendisi böyle bir bunalıma girmiş gibi oldu (ne kadar gerçek bilmiyorum). Sonra bana 2-3 gündür düşünüyorum görüşmek, konuşmak istemiyorum yazmış ama silmiş geri. Tabi ben okudum yine de. Hiçbir şey söylemeden engelledim her yerden. Sonra aradı, bu sabah tekrar aradı. Ben de müsaitsen ara dedim. Dinliyorum falan yazmış. Dedim sabah sen aradın. Şimdi baktım ben wp den kimseyi engellemem diyen adam beni engellemiş. Bu pisliği nasıl pişman ettireceğim?
Tam bunu yazacaktım.yaşlar kaç?
kesinlikle. yok ben engelledim o engelledi falan. bıktım demiş bir de bacım sen nesin ki ne bulcan tencere kapak olmuşsunuz işte.Tam bunu yazacaktım.
Bu tavırlar yaşi sorgulatiyor insana
Hiçbir şey yapmayın bence. Ne istediğini bilmeyen biri belli ki uğraşmaya değmez.Görüştüğüm biri vardı. Birkaç kavga dışında bir sorunumuz yoktu. Kendisi böyle bir bunalıma girmiş gibi oldu (ne kadar gerçek bilmiyorum). Sonra bana 2-3 gündür düşünüyorum görüşmek, konuşmak istemiyorum yazmış ama silmiş geri. Tabi ben okudum yine de. Hiçbir şey söylemeden engelledim her yerden. Sonra aradı, bu sabah tekrar aradı. Ben de müsaitsen ara dedim. Dinliyorum falan yazmış. Dedim sabah sen aradın. Şimdi baktım ben wp den kimseyi engellemem diyen adam beni engellemiş. Bu pisliği nasıl pişman ettireceğim?
hayatından tamamen çıkartıp önüne bakarak...insan ilişkilerine böyle devam ederse zaten kendi kendine gerekeni yapacaktırGörüştüğüm biri vardı. Birkaç kavga dışında bir sorunumuz yoktu. Kendisi böyle bir bunalıma girmiş gibi oldu (ne kadar gerçek bilmiyorum). Sonra bana 2-3 gündür düşünüyorum görüşmek, konuşmak istemiyorum yazmış ama silmiş geri. Tabi ben okudum yine de. Hiçbir şey söylemeden engelledim her yerden. Sonra aradı, bu sabah tekrar aradı. Ben de müsaitsen ara dedim. Dinliyorum falan yazmış. Dedim sabah sen aradın. Şimdi baktım ben wp den kimseyi engellemem diyen adam beni engellemiş. Bu pisliği nasıl pişman ettireceğim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?