Bıktım bu tür insanlardan artık

Dmlaaydn

'' Batmadık ama su alıyoruz hala "
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2014
148
12
98
29
Görüştüğüm biri vardı. Birkaç kavga dışında bir sorunumuz yoktu. Kendisi böyle bir bunalıma girmiş gibi oldu (ne kadar gerçek bilmiyorum). Sonra bana 2-3 gündür düşünüyorum görüşmek, konuşmak istemiyorum yazmış ama silmiş geri. Tabi ben okudum yine de. Hiçbir şey söylemeden engelledim her yerden. Sonra aradı, bu sabah tekrar aradı. Ben de müsaitsen ara dedim. Dinliyorum falan yazmış. Dedim sabah sen aradın. Şimdi baktım ben wp den kimseyi engellemem diyen adam beni engellemiş. Bu pisliği nasıl pişman ettireceğim?

Hayatından tamamen çıkararak.

Kendisi böyle bir bunalıma girmiş gibi oldu
aynen kesin öyledir....

kesinlikle sizin dışınızda başkalarıyla da konuşuyordu,ondan siz onu darlamayın diye bunalımdayım dedi,öteki işler olmayınca tekrar size döndü bence.

flört evresindesiniz anladığım kadarıyla?

engelleyin gitsin, kimsenin kum torbası olmaya gelmediniz bu dünyaya.

gitsin kendi dengesizliğini kendisi çözsün. hiç çekmek zorunda değilsiniz.

Allaha havale et.
Uğraşmana bile değmez

Ben pişman ettirecek bir şey görmedim açıkçası
İnsan size göre görüşmeme nedeni olan olay bile olmasa görüşmek istemeyebilir
Bunalıma girmişse hiç istemeyebilir kendi derdi yanında biriyle görüşmek bazı insanları daraltıyor

yazıp silmiş şunu demiş olabilir ya aslında şöyle bir kız aramızda iyi belki fevri karar veriyorum demiş olma ihtimali yüksek

e siz de tak diye engellemişsiniz bana normal gelmiyor bu da

kimseyi engellemem diyen insan da engelleyebilir demek ki sizin hiç bir şey demeden engellemeniz adamın gıcığına gitmiş de olabilir

ya sebebini öğreneyim demiştir önce konuşalım sonra ne uğraşıyorum demiş de olabilir

pişman ettirecek olay yok bence ikinizde mantıksız şeyler yapmışsınız

bilip bilmeden klasik suçlamayın zaten bu saatten sonra bu iş dikiş tutmaz daha görüşmeyin

Mesajını sildi diye engellemişsiniz , o da size misilleme olarak önce yazmış siz cevap verince de sizi engellemiş . Ben kovulmam istifa ediyorum misali olmuş . Çok çocukça ve basit hareketler bunlar. İkinizde birbirinizden uzak durun bence .
Neye pişman edeceksin ? Seni nasıl engelledi diye mi ? Dengesizlik yaptı diye mi ? Uğraşmayın .

Aman takmayın kafanıza hayat kısa. Yıllar çabucak geçiyor. Canınızı sıkmayın sçma sapan insanlara. Hakan Mengüç'ün çok güzel bir sözü var hayatından seni üzenleri çıkarki sevenlere yer açılsın. Çıkarın hayatınızdan yolunuza devam edin.

Ee ne oldu sen bana niye böyle yazdın da sildin demeden engelliyorsun arıyor açmıyorsun sonra ara diyorsun arıyor ne konuşuldu yazmamışsınız ama ilk engelleyen sizsiniz belki o an bir anlık bişeyle yazdı direkt engeleyip o engelleyince pişman etmeye çalışmak çok çocukça bitmiş işte

3 çocukla ortada bırakılmış gibi “pişman ettirmem lazım” kafasına girmeyin lütfen.

Adam belli ki başka limana yönelmiş, salın ipini gitsin. Aranızda bir akit yokken insanların size karşı sadakat göstermesini beklemezseniz mutlu olursunuz.

Hiçbir şey yapmayın bence. Ne istediğini bilmeyen biri belli ki uğraşmaya değmez.

hayatından tamamen çıkartıp önüne bakarak...insan ilişkilerine böyle devam ederse zaten kendi kendine gerekeni yapacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…