- 19 Şubat 2015
- 535
- 474
- 53
- Konu Sahibi Guller ve laleler
-
Aynısını yaşıyorum ama düşük yapalı iki haFta oldu ondan olduğunu düşünüyorum. Derler ya uyku uykunun mayasidir ,aslında her iş de öyle biraz hareketlensen kendine gelirsin bi sağlık sorunun yoksa. Bı yerlere git biraz değişiklikler yap hayatında iyi gelecektir mutlaka.Araştırdım ama konuyu gerçekten açacak yer olarak burayı uygun gördüm. Benim gibi olanlar ne olur yardım edin birşey söyleyin. Aşırı miskin, uyuşuk ve sürekli yorgunum. Vitamin ilaçları alıyorum sağlıkla ilgili bir sıkıntım da yok ama kafamı yastıktan kaldıramıyorum. Artık ben bile kendimden bıktım. İşlerimi yapamıyorum, yapmadan önce yapsam mı yapmasam mı diye düşünmek bile baya zamanımı alıyor. Sürekli bir baş ağrısı hissi var ama doktor bir şey olmadığını söyledi. Böyle bir duum yaşayan var mı? Nasıl atlatırım? Ne olur birileri birşeyler desin. Neden böyle oldum bilmiyorum ne yapmam lazım. Uyuşukluktan ne çocuklara bakabiliyorum ne kendime ne de evime.
Bilmiyorum depreyon belirtilerine baktım şimdi ben de var bunlar ama hep vardı o zaman hayatım boyunca depresyondamıydım kafam çok karışıkDepresyonda olabilir misiniz ?
Hayat şartları dolayısıyla olabilir belki her şeyi aslında çok kafama takarım içten içten herşeye çok üzülürüm ama hep güçlü durmaya çalışırım çok mu yordum kendimi acabaAynısını yaşıyorum ama düşük yapalı iki haFta oldu ondan olduğunu düşünüyorum. Derler ya uyku uykunun mayasidir ,aslında her iş de öyle biraz hareketlensen kendine gelirsin bi sağlık sorunun yoksa. Bı yerlere git biraz değişiklikler yap hayatında iyi gelecektir mutlaka.
Bende zaten 13 yıldır falan demir eksikliği anemisi var ama sürekli ilacımı alıyorum bunla alakası çok yok diye düşünüyorum amaBen de öyleyim.. ne kitap okuyorum, ne işlerimi yapıyorum, hep evdeyim, ders çalışayım diyorum o da yok.. bi şeye odaklanamıyorum.. kansızlık var ama ondan mı oluyor bilmiyorum.. kan testi yaptır bence sen de..
Bende daha once böyleydim nefes almaya bile üşeniyordum gerçekten aksam üzeri 5 gibi yatıp ertesi gun 12 1 e kadar uyuyordum ama hep yorgundum kafamı taşıyamıyordum kansızlık cikti bende 3 gun kan icin serum yedim ve düzeldim sukur ama bazen üşeniyorum yinede cok geçmiş olsunAraştırdım ama konuyu gerçekten açacak yer olarak burayı uygun gördüm. Benim gibi olanlar ne olur yardım edin birşey söyleyin. Aşırı miskin, uyuşuk ve sürekli yorgunum. Vitamin ilaçları alıyorum sağlıkla ilgili bir sıkıntım da yok ama kafamı yastıktan kaldıramıyorum. Artık ben bile kendimden bıktım. İşlerimi yapamıyorum, yapmadan önce yapsam mı yapmasam mı diye düşünmek bile baya zamanımı alıyor. Sürekli bir baş ağrısı hissi var ama doktor bir şey olmadığını söyledi. Böyle bir duum yaşayan var mı? Nasıl atlatırım? Ne olur birileri birşeyler desin. Neden böyle oldum bilmiyorum ne yapmam lazım. Uyuşukluktan ne çocuklara bakabiliyorum ne kendime ne de evime.
Acaba koltukla aranızda duygusal bir bağ mı oluştu koltuğu evden atmayı denesen
Yuzde doksan bununla alakali ama ilacla yukselmesi lazim devamli icilen birsey degil donemsel iciliyor ilaclar.Doktoruna danis +2 demir hapi yazsin.Bende zaten 13 yıldır falan demir eksikliği anemisi var ama sürekli ilacımı alıyorum bunla alakası çok yok diye düşünüyorum ama
Canım çok saol sana da çok geçmiş olsun.Bende daha once böyleydim nefes almaya bile üşeniyordum gerçekten aksam üzeri 5 gibi yatıp ertesi gun 12 1 e kadar uyuyordum ama hep yorgundum kafamı taşıyamıyordum kansızlık cikti bende 3 gun kan icin serum yedim ve düzeldim sukur ama bazen üşeniyorum yinede cok geçmiş olsun
Ne oldu bu türk kadınlarına yahuuu sorun biz değiliz bence sorun hayat şartlarıEsimle aramda yok boyle bir bağ valla.. Atamam anacim daha yeni garibim 2 buçuk yıllık bellonam atamam daha borcu bitmedi.. Benim kendimi atmam lazim evden ama çok üseniyeam...
Ayy inşallah ya şekerden şüplehenmiyorum ama demir eksikliğim var ama ilçlarımı aksatmadan alıyorum. Şekèr günün bütün günü halsizlik yapmaz sanıyorum. Bu ağır halsizlik durumu ara ara olur ama bu iyice boşvermişlik halsizlikle beraber olunca zor oldu.Eskiden de boylemiydin yoksa yeni mi basladi bu durum? Demir eksikligi yada seker flan olabilir, yada depresyon.Allah bu rahatsizLigini gidersin ins.
Sürekli aynı ilaç içmiyorum tabi bazen ferplex bazen demir hapı ara dönemlerde vitamin falan ... kitap için teşkkür ederim bulursam alacağım ne ile ilgiliymiş kitapYuzde doksan bununla alakali ama ilacla yukselmesi lazim devamli icilen birsey degil donemsel iciliyor ilaclar.Doktoruna danis +2 demir hapi yazsin.
Kitap onerecegim birde okumadim ama almayi dusunuyorum ismi dogrumu bilmiyorum ama Mumin Sekman Kisiel ataleti yenmek.
Tesekkur ederim canimCanım çok saol sana da çok geçmiş olsun.
Aynen aslında en büyük sorunum bu geçmeyen baş ağrısı yaşadığım şehirde doktor sıkıntısı var psikolog bulmam imkansız zaten dahiliye doktorumuz cevap vermekten aciz konuşmaz bende buradan tavsiyeler alayım dedim saolun gerçekten normalin üzerinde sorun yaşıyorum artık hayatım olunsuzluk içinde geçiyor. Yemek yemek bile istemiyorum.Hele birde baş agriniz var depresyona girmissiniz gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?