- 26 Mart 2017
- 585
- 377
- 18
- 38
- Konu Sahibi Guller ve laleler
-
Hiç halim olmuyor gerçekten mutlu olmuyorumyürüyüşe çıkmayı deneyin dışarı çıkın gezin. ara ara bende de oluyor söylediğiniz gibi. ben bütün kıyafetlerimi olduğu gibi baştan yıkıyorum temiz koksun diye temizlik bana huzur veriyor. bir de bu şekide deneyin
Kafamı toparlayamıyorum başımı kaldıramıyorum gerçektenMotivasyon lazım.
İlk adımı atın gerisi gelir.
Miskinlik miskinliği, aktivite aktiviteyi doğurur :)
Ne kadar motive edici şeyler yaparsanız o kadar daha hareket edesiniz gelir.
Ama artık hayatımı etkilemeye başladı kendimi çok kötü hissediyorum ne oldu banaBu aralar bana da oluyor ya. Oturduğum yerde kalıyorum. Bi de saat takıntım var 15 geçe buçuk 45kala tam saatte kalkıcam diyorum.
Bende miskin olmak istiyorum yaa.
Sürekli hayallerimin peşinden koşuyorum
Sonra bizimkileri de koşturuyorum.
Yıldım
Ooo seninki daha iyi ama bana da birkaç hayal yazıp gönderseneBende miskin olmak istiyorum yaa.
Sürekli hayallerimin peşinden koşuyorum
Sonra bizimkileri de koşturuyorum.
Yıldım
Acaba koltukla aranızda duygusal bir bağ mı oluştu koltuğu evden atmayı denesenÇalışmak... Benim tek cozumum bu oldu.. koltugum atabilse beni üstünden atardı artik o derece bütünleşmiştim tembellikten bunalimdan kiriliyordum kalkıp su içmeye bile usenir olmuştum hergun bi sonraki güne atiyordum islerimi ki eşim sonunda bana çalış dedi ve adeta yenilendim usendigim herşeyi el mahkum yapiyordum artik is çıkışı yada ise gitmeden bisiler halletmek zorundaydım evet çok yoruluyordum ama evde yatarak yoruldugum kadar değil.. Simdi doğum iznine çıktım geri dondu o duygular.. Koltugum ve ben
yine birlikteyiz...
Bilemiyorum ama artık cidden kendimden sıkıldım ya. Her gece kendime bir söz veriyorum yarın sabah şunları şunları yapçam diye ama her zaman kafam yastığa yapışıyorbanada oluyor arada sırada ama geçiyor hiç kalkmk temizlik dahi yapmak istemiyorum etrafındaki bazı sorunlar problemlerden dolayı da böyle oluyor olabilir genelde ben çok üzüldüğüm sıkıntı da oldugum zaman böyle oluyor.
bunu yapan tek benim sanıyordum.
Hatim etsemde boşşş kafa gitmiş derler ya öyle olmuşbunu yapan tek benim sanıyordum.
bende bunu sürekli yapıyorum ama hiç birşey elde edemedim.
sonuç : büyük zaman kaybı.
Bismillah deyip başlamak gerek.
Bunu hiç duymamıştım yorum yapanlara da teker teker teşekkür ederim bir msj bile bana belki çözüm olacak bunu mutlaka yapacağım siz nasıl yaptınız?Yeteri kadar su içiyor musun gün içinde. Baş ağrısı ve yorgunluk vücudun yeteri kadar su alamamasının da sebebi olabiliyor. Telefonunuza bi su içme programı indirip deneyin derim. Bende işe yaradı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?